anutka2 19.11.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 też mam ogromny dylemat z tą złotówką cały czas zastanawiam się co będzie z naszym potencjalnym kredytem w złotówkach , kiedy wejdziemy w euro...to może pytanie retoryczne, ale ciekawi mnie co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaMichał 28.11.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Super dziennik pełen wiary i optymizmu:) domek faktycznie wydaje się być dość duży ale mamy coś wspólnego tzn mamy identyczny rozkład pomieszczeń z jedna tylko różnicą tzn położenia schodów:) supeer:) a duże bedą te pomieszczenia? i jeszcze gratuluję ślicznej córuni - jest naprawdę wspaniała ma to pewnie po mamie. Nasza córeczka miała w swoim życiu 3 napady padaczki także wiem jak to jest:( życzę dużo zdrówka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 29.11.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 (edytowane) http://lh3.ggpht.com/_HQUIrEwshgQ/TPOaHWhy52I/AAAAAAAAAxQ/0MJDgrBnqtQ/s640/IMG_0026.JPGto była próba mikrofonu a raczej wstawianie zdjęć przez Picassa:)udało się hurra:)dziękuję Lila eLTeeS Edytowane 29 Listopada 2010 przez anutka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 29.11.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 rozpoczynamy kolejny etap naszej budowy..tym razem to starania o kredyt hipoteczny... Nie jestem pewna, czy to dobry pomysł, ale tym razem posłuchałam mojego M i decyzja zapadła...staramy się o kredyt w złotówkach...nie w euro... pierwszy wniosek złożymy do mojego banku czyli ING Bank Śląski..mam tam konto od wielu lat i warunki mają dobre jak na dzień dzisiejszy. Dzisiaj złożyłam wniosek o odpis z ksiąg wieczystych i obawiam się tego długiego czasu oczekiwania, oby w tym czasie nie zmieniły się warunki:( Nie wiedziałam wcześniej , że ten dokument też jest potrzebny osobie robiącej dla nas operat szacunkowy:( znów staniemy trochę w miejscu... ale jak głosi tytuł " z wiara i nadzieją":) pozdrawiam Ewai Michał...moich nowych "gości:") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 30.11.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wkońcu i ja dotarłam Bardzo się ciesze, że udało się wkleić zdjęcie Ja zazwyczaj wklejam zdjęcia do maksymalnej szerokości 550, bo później ucina boki Najważniejsze jednak, ze się udało Bardzo ładny domek budujecie. Ogólnie jestem fanką takich domów Sami mamy parterówkę narazie bez poddasza, ale kto wie czy kiedyś góry nie zrobimy Mam nadzieje, że w miarę szybko załatwicie kredyt chociaż potrzebny pewnie będzie wam dopiero na wiosnę, bo teraz i tak zima. Oby jak najszybciej do wiosny, chociaż zima też jest piękna, ale nie dla kierowców, a niestety muszę jeździć na uczelnie 45 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.12.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 cieszę się , że dotarłaś eLTeeSU nas początkowo miało być podobnie jak u Was bez poddasza..ale teraz wersja zmieniona ponieważ poddasze ma należeć do mojej mamy a dół do nas...ciągle jakieś zmiany , jak to w życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 07.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 witaj anutka2 dziękuję Ci za wszystkie komentarze na naszej stronie, za ciepłe słowa, optymizm. "Doczytałam" dziś Wasze blogi do końca.....zakręciła mi się łezka w oku....(nie chcę pisac więcej bo wiem, że masz osobny blog Helenki ale chciałabym, żebyś wiedziała, że jestem pełna podziwu dla Was! Chylę czoła!)Mocno trzymam za Was kciuki i wierzę, że będzie już tylko lepiej!Ogromne całuski i przytulasie od Franka dla Helenki!Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 09.12.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 witaj anutka2 dziękuję Ci za wszystkie komentarze na naszej stronie, za ciepłe słowa, optymizm. nie pozostaje mi nic innego jak Ciebie zacytować i podziękować podobnie:) mam nadzieję że uda mi się kiedyś stworzyć tak ciepły i klimatyczny domek , jaki zobaczyłam u Ciebie..to moje marzenie:) a Helenka przesyła całuski dla Frania:) w przyszłym tyg powinniśmy złożyć wniosek na kredyt...wtedy to dopiero będzie stres w oczekiwaniu na odpowiedź z banku.. ale póki, co to cieszę się ze mam wolne piątki---zaczynam weekend... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 13.12.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 witam w nowym tygodniu:)jutro mamy złożyć wniosek o kredyt...oby się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 13.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 witam w nowym tygodniu:) jutro mamy złożyć wniosek o kredyt...oby się udało:) No to życzymy powodzenia i czekamy na wieści My czekamy jużna podpisanie umowy - kredyt RNS w GetinBanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witaj Anutko. Dawno tu u Ciebie nie pisałam choć przyznam, że systematycznie podglądam, jak tylko przyjdzie mail z informacją o nowych wpisach u Ciebie. Myślę, że ze złotówką to dobra decyzja, choć kredyt kosztuje trochę więcej. Czy staraliście się może o kredyt "Rodzina na swoim"? Życzę powodzenia i czekam na wiadomości Przytulasy dla Heli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 14.12.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 tym bardziej witaj ane3ka1 wniosek złożony, pozostaje czekać na odpowiedź a Rodzina na swoim odpada ze względu na rozmiary domu:) Helenka przesyła słodkie całuski, chociaż właśnie wróciłyśmy od lekarza...znów chora...gardło i temp. to w jej przypadku niebezpieczne...każdy wzrost temp. może powodować atak padaczki...ale trzeba byc dobrej myśli... spokojnej nocy dla Wszystkich zaglądających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.12.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Anutko, gratulacje, że z bankiem poszło tak gładko. Teraz trzymać kciuki za pozytywne rozpatrzenie wniosku. I dużo zdrowia dla Helenki. Dobrze, że jesteś dobrej myśli... To ważne Podziwiam Cie za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 17.12.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ane3ka1 dziękuje za ciepłe słowa....ale mówiłam to już nieraz...nie ma za co podziwiać To ja każdego dnia podziwiam moją dzielną Dziewczynką, która tak wiele przeszła i tak wiele trudności znosi każdego dnia a pomimo tego jest nieustannie uśmiechnięta i szczęśliwa;) a co do banku:) To Czekamy...Przyznaję, że z drżeniem serca odbieram telefonu bo śni mi się po nocach , że jednak coś będzie nie tak...ale to potem będę się martwic:) wracam do pierniczków i porządków świątecznych:) Jak to dobrze mieć wolne piątki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.12.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Troszkę zazdroszczę tych wolnych piątków. Ja kibluję w robocie i pokibluję aż do czwartku włącznie - nie mam już urlopu. Niestety taka specyfika mojej pracy, że czy jest coś do roboty czy nie, odbębnić 8h trzeba. Istna głupota! O świętach nawet nie chcę myśleć, bo aż mi się łzy w oczach kręcą. Pierniczki, wianuszki, wieńce, świeczki, jelonki, choineczki a u mnie nic Przychodzę z pracy, coś upichcę i jest koniec dnia i zasypiam, choćby nawet na stojąco. Anutko, jak się czuje Helenka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 18.12.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Aniu bardzo CI dziękuję, Helenka czuje się dobrze, po dwóch dniach temp, wszystko wróciło do normy:) chodzi i swoim paluszkiem magicznym dyryguje;) jakoś brak mowy trzeba nadrobić A co do wolnych piątków to rzeczywiście największy plus nauczania indywidualnego , ponieważ sama sobie usatalam plan zajęć u nas już świąteczne odliczanie;) pozdrawiam serdecznie i życzę udanej, wspaniałej niedzieli:) Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.12.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Witaj anutka2 przyszłam z rewizytą.Rozumiem doskonale Twoje dylematy związane z budową i urządzaniem domu, jak jeszcze nie ma ścian- to normalne;) Przeczytałam też kawałek bloga Twojej córki Helenki. Łezka w oku mi sie zakręciła, bo jestem mamą dwójki brzdąców i zdaję sobie sprawę z tego, iż zdrowie dziecka to największy skarb.- mój młodszy syn urodził się 19.03.2005- więc mamy dzieciaki w tym samym wieku. Życzę Wam dużo siły, wytrwałości i radości i dużo uśmiechu na slicznej buźce Helenki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 20.12.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 witaj Sara-78. Dziekuję za rewizytę, z tej okazji może kawka?http://images46.fotosik.pl/321/2748c57ad5866182m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.12.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 kawka jaknajbardziej, ale to już jutro z rana...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥Świąt radosnych,przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radościąwypełnią Wasz domA Nowy Rok blasku dodaWaszym dniom.życzy Violeta ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥ ___________< o >_____________/_________o`* o.@*o`.________.' '*Q o *o@________( () o*o* @ o'._______.-' o *0_Q.-'-;*o)_______.' 0 Q @0@ ()* `-.______* @ o*o @. ‘Q * o )_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'._* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥_____________$$$$$_____________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts