Hejzi 07.07.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Moim zdaniem warto poszukać Bony. Mój taras zaolejowałem olejem Bona do powierzchni zewnętrznych i teraz nie mam z nim żadnego problemu, a prezentuje się wspaniale i wiem, że jest dobrze zabezpieczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_k 09.03.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Odświeżam temat. Czy używał ktoś oleju Oil4Sun firmy Tover? Mój parkieciarz, fajny chłop, twierdzi że bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 29.08.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Czy jest jakaś metoda "wycyklinowania" desek ryflowanych? Tzn chodzi o zdarcia powłoki starego oleju do surowego drewna? Taras po kilku latach ma przebarwienia od oleju. W jednym miejscu lepiej chłonie olej w innym wcale. Deski do Garapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts