tomusxs 31.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam wszystkich, szukam dobrego projektanta wnętrz, który będzie potrafił sprostać zaprojektowaniu od podstaw wnętrza w domu w stylu dworka polskiego. Czy może ktoś kogokolwiek polecić właśnie z okolic Krakowa , bądź z Krakowa? Będę wdzięczny za odpowiedź, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaKa 18.03.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja mogę polecić panią architekt z firmy Emdesi http://www.emdesi.pl Ona się specjalizuje w projektach wnętrz stylowych, większość projektantów tego nie umie i robi tylko wnętrza nowoczesne. Ja chciałam mieć wnętrze w stylu angielskim i projektantka zaproponowała mi przepiekne rozwiazania o których bym nigdy sama nie pomyślała. Znalazła mi też bardzo ładne stylowe meble i bardzo ciekawe płytki retro, nie wiedziałam że w Polsce można kupić takie rzeczy, bo w sklepach ich nie ma. Asia Witam wszystkich, szukam dobrego projektanta wnętrz, który będzie potrafił sprostać zaprojektowaniu od podstaw wnętrza w domu w stylu dworka polskiego. Czy może ktoś kogokolwiek polecić właśnie z okolic Krakowa , bądź z Krakowa? Będę wdzięczny za odpowiedź, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 12.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja ostatnio dostałem w ręce gazetkę z rabatami - rabatybudowlane.pl - jest to też strona internetowa i tam znalazłem kilka fajnych ofert na wykończenie wnętrz. Wybrałem w końcu Format Studio, które robi meble na wymiar i jestem bardzo zadowolony. Nie dość, że mam meble dokładne takie, jak chciałem, to jeszcze skorzystałem z rabatu i mam je znacznie taniej. Pewnie jeszcze skorzystam z tych rabatów, bo mają dość duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroM 30.07.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Troszkę odkopię stary wątek Ale obiecałam że podzielę się tą informacją : z Krakowa znam bardzo dobrego architekta - pani Marta Chmiest z Chmiest Pracownia Architektoniczna. Dla mnie wykonywała projekt ogrodu ale zapewne projekt wnętrz również nie sprawiłby jej problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kata Suria 08.06.2020 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Polecamhttps://www.studio4design.pl/ fajne projekty robią oraz dosyć dobra cena:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts