darkob 01.08.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witajcie ,od ok. roku szukam w necie osób, informacji na temat projektu LK-507 i bezskutecznie.Dom jest "prosty" ale czy nikt go nie buduje?A może Ktoś z Was wie gdzie można zobaczyć go na żywo np. w stanie surowym. w warszawie lub okolicy -do 100km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Boszsze rok szukasz? A co w nim takiego super widzisz? I dlaczego akurat do 100 km, a nie do 200-stu ? Wypadałoby podać linka do projektu prawda? Bo jak zauważyłeś nie jest zbyt popularny http://www.budoman.pl/1459-LK-507.html A poza tym pokój dzienny niecałe 19 m2, to chyba sen jakiś. W bloku miałam 23 m pokój. Reszta w granicach normy. Takich projektów , jak ten jest setki. Ale nie spotkałam się z takim małym salonem w żadnym innym projekcie. Znajdż projekt domu , który jest popularny, bo wtedy sam projekt został sprawdzony w praktyce i wyłapane zostały błędy konstrukcyjne. LK507 niczym innym nie wyróżnia się od innych podobnych projektów. A nie. Wyróżnia się... Wyjątkowo małym salonem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 01.08.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Właśnie jeszcze tylko wacham sie między lk507 i lk518-wersja troche większa.Pasuje mi do działki,tani w budowie,na parterze 2 pokoje,schody na góre przy wejściu ,długi garaż.Będe budował sposobem gospodarczym ,niech tylko ta papierologia sie zakończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 01.08.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 20m na pokój dzienny zupelnie mi wystarczy http://projekty.dom.pl/plk-518.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 02.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 O rany, Aleksandryta, ależ Ty jesteś bezinteresownie złośliwa. Aż się zawstydziłam czytając Twoją odpowiedź...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Podobną powierzchnię pokoju dziennego ma moja koleżanka, która wybudowałą dom w prymulkach 3 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-prymulkach-3/m4107751b7132b. Pokój jako salon jest mały (dobrze, że nie jest pomieszczeniem zamkniętym, bo zarówno w prymulkach jak i Twoim projekcie jest otwarty na kuchnię, co optycznie zwiększa przestrzeń). Ona z dodatkowego pokoju na parterze zrobiła jadalnię, bo w salonie na wstawienie kanapy i stołu są małe szanse. Jeśli chodzi o LK 507, to mam wrażenie, że góra jest bardzo "napchana" pokojami. Chyba, że tyle sypialni potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts