Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Boszsze rok szukasz? A co w nim takiego super widzisz?

I dlaczego akurat do 100 km, a nie do 200-stu :p?

Wypadałoby podać linka do projektu prawda? Bo jak zauważyłeś nie jest zbyt popularny

http://www.budoman.pl/1459-LK-507.html

A poza tym pokój dzienny niecałe 19 m2, to chyba sen jakiś. W bloku miałam 23 m pokój. Reszta w granicach normy. Takich projektów , jak ten jest setki. Ale nie spotkałam się z takim małym salonem w żadnym innym projekcie.

Znajdż projekt domu , który jest popularny, bo wtedy sam projekt został sprawdzony w praktyce i wyłapane zostały błędy konstrukcyjne.

LK507 niczym innym nie wyróżnia się od innych podobnych projektów. A nie. Wyróżnia się... Wyjątkowo małym salonem....

Podobną powierzchnię pokoju dziennego ma moja koleżanka, która wybudowałą dom w prymulkach 3 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-prymulkach-3/m4107751b7132b. Pokój jako salon jest mały (dobrze, że nie jest pomieszczeniem zamkniętym, bo zarówno w prymulkach jak i Twoim projekcie jest otwarty na kuchnię, co optycznie zwiększa przestrzeń). Ona z dodatkowego pokoju na parterze zrobiła jadalnię, bo w salonie na wstawienie kanapy i stołu są małe szanse.

Jeśli chodzi o LK 507, to mam wrażenie, że góra jest bardzo "napchana" pokojami. Chyba, że tyle sypialni potrzebujesz.