Tai 01.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Zdecydowalem, ze zamiast paneli poloze plytki imitujace drewno. Wiele osob wymienia firme paradyz... Powiem szczerze, ze opinie sa rozne. Szukam sprawdzonej firmy i miejsca, gdzie je zakupie. Najlepiej sklep internetowy, w ostatecznosci np w Poznaniu i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plytkarz15 22.04.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Płytki drewnopodobne to teraz bardzo modne rozwiązanie. Ja zakupiłem model z Kolekcji Holtzer Paradyż-Kwadro. Wyglądają niesamowicie. Imitują drewno, a cena jest bardzo przystępna. Inspirację podpatrzyłem u znajomego. On kupił takie same tylko jaśniejsze. Duży wybór płytek znajdziesz w [moderowano] Szczerze polecam zarówno sam sklep jak i model płytki. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArorL 24.04.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Uważam że dużo lepiej niż płytki imitujące drewno sprawdzą się podłogi winylowe. Mają dużo więcej plusów takich jak - niższą cenę- temperaturę wyższą, podobną do drewna (można chodzić na bosaka)- odpowiednią wytrzymałość na ścieranie (10-15lat gwarancji w miejscach użyteczności publicznej)- znacznie lepiej imitują drewno, ogólnie po położeniu zaprosisz znajomych i każdy będzie pewien że masz podłogę drewnianą- może je zalać wodą, ułożyć w łazience i nic im nie grozi.- mogą być położone bezpośrednio przy wejściu do domu, gdzie wchodzimy w butach z piaskiem, (płytki się zmatowią)- do tego nie pukają i nie hałasują jak zwykłe panele Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekbu 26.04.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Zdecydowalem, ze zamiast paneli poloze plytki imitujace drewno. Wiele osob wymienia firme paradyz... Powiem szczerze, ze opinie sa rozne. Szukam sprawdzonej firmy i miejsca, gdzie je zakupie. Najlepiej sklep internetowy, w ostatecznosci np w Poznaniu i okolicach. szkoda, że Poznań i okolice to niestety nie pomogę tam ze sklepami stacjonarnymi. ale tak jak piszą poprzednicy na przykład paradyz ma sklep online, mozesz tam popatrzec. ja swoje kupowałem w sklepie w Ługach, więc z Wielkopolski na Pomorze miałbyś kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekma 01.05.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 szkoda, że Poznań i okolice to niestety nie pomogę tam ze sklepami stacjonarnymi. ale tak jak piszą poprzednicy na przykład paradyz ma sklep online, mozesz tam popatrzec. ja swoje kupowałem w sklepie w Ługach, więc z Wielkopolski na Pomorze miałbyś kawałek... za to ja mam tam całkiem niedaleko przeglądam ich stronę i widzę naprawdę dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekbu 01.05.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 za to ja mam tam całkiem niedaleko przeglądam ich stronę i widzę naprawdę dobre ceny no mają tam okazje i to takie, że warto przejechać ileś tam kilometrów żeby się tam rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekma 08.05.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 no mają tam okazje i to takie, że warto przejechać ileś tam kilometrów żeby się tam rozejrzeć w zasadzie to ich strona może być niezłą inspiracją, mają spory wybór więc można podpatrzeć coś i potem wybrać się do lokalnego sklepu może akurat uda się znaleźć coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts