itanium 01.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam,zamierzam kupić drzwi wewnętrzne porta fit. Jaką firmę możecie polecić z Krakowa, która dobrze montuje drzwi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Drzwi Porta t oraczej prosty temat. Ale jak wszystko - można sprtaczyć jak się ktoś dobrze postara. Nie znasz nikogo z polecenia? Zobacz na ostatnich stronach katalogu - na pewno jest wskazanych kilka auutoryzowanych ekip - w przypadku Porty są to raczej poważniejsze firmy - chwała im za to, że autoryzacji nie dają na ładny uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal82 24.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja zamówiłem kilka sztuk drzwi wewnętrznych, oraz drzwi zewnętrzne Węgrzyn w firmie ABCdrzwi ulica z tego co pamiętam Romanowicza. Z początku były problemy z terminem realizacji (spóźnili się tydzień, lecz jak mi tłumaczyliopóźnienie było spowodowane przez producenta). Drzwi od nich mam od ok roku nie ma żadnych problemów z użytkowaniemtj. drzwi są odpowiednio osadzone i dobrze wykonane. Mają sporą ofertę i niezłych montażystów. Sugeruję starać się o rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.05.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a Tobie to konto powinni usunąć za spamowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts