netbet 01.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 zwracam się o opinię o ustalenie priorytetów którymi sie kierowaliście: komin - rzecz ważnadach.. a w zasadzie jego pokrycie...okna... kolory.. energooszczędność... pozornie błahy temat... ale.. - jak wybierzesz kolor klinkieru na komin - determinuje to pociągnięcie koloru po dachu ( a jak coś sie odwidzi z kolorkami? otynkować)- pokrycie zasadnicze dachu - uzależniony jest od tego komin - okna....kolorowe.. białe.. kasa ograniczona... zdaję sobie sprawę iz łatwiej jest za np. 10 lat zmienić okna niż zmieniac kolor komina.. jak to u was było?? bo ja zaczynam miec dość...polemiki domowej NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 u mnie dach->komin->okna wcale nie łatwiej, a na pewno nie taniej zmieniać okna niż komin skomponuj sobie wszystkie elementy (dach, komin, okna, drzwi wejściowe, brama garażową, elewacja, ogrodzenie) i ruszaj z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Po jakimś czasie i tak się nie zwraca na to uwagi Jeśli tonacja będzie z grubsza podobna to będzie ok Kolory największe emocje budzą na etapie wybierania pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 03.08.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Myślę, że kolor komina nie musi być taki sam jak kolor dachu. Pooglądałam kilka zdjęć tu na forum i stwierdziłam, że fajnie wygląda kombinacja: okna+podbitka+ komin- ciemny brąz/ orzech dach- grafit/ czarny elewacja- piaskowa lub "kawa z mlekiem" Tak zamierzam zrobić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts