magdagrrr 01.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 witam,Jestem z Wrocławia i poszukuje ekipy która wykonała by dobrze i tanio gładzie na ścianach, i czy wiecie ile by to kosztowało a na ścianach mam stare tapety więc ile by kosztowało całkowita praca z usunięciem tapet włącznie i pomalowaniem dwukrotnie. Prosiłabym o informacje chociażby przybliżone.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zim3ns 09.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Nie ma 'dobrze i tanio'. Jest albo dobrze, albo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 15.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Jest dobrze albo tanio - to mi sie podoba !!!! Niektózy by chcieli i tanio i dobrze, a potem wylewają żale na forum i proszą o porade. EHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts