Lisek_77 16.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ja robię fasadowe w połowie domu, wychodzą taniej od rolet zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 16.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ja to nie mogę tego zrozumieć. Może wytłumaczycie mi jak blondynce. Robicie ogromne przeszklenia w ścianach, które powodują, że w środku robi się upał. Nie wspomnę o kosztach takich realizacji i poczuciu intymności w swoim własnym domu, gdy wszystko widać z zewnątrz. Przeszklenia te powodują, że dom jest coraz mniej energooszczędny, co powoduje większe koszty eksploatacji. Po czym, właśnie ze względu na na upały i konieczność osłony przed podglądaczami wchodzicie w koszty związane zainstalowaniem żaluzji na dużych powierzchniach i to w sytuacji, gdzie ze względu na nasz klimat żaluzje te będą przez parę miesięcy w ciągu roku opuszczone. Wytłumaczcie mi, chciałabym żebyście mnie przekonali. Też robię projekt indywidualny. Nie wiem. Nie dochodzi do mnie ta filozofia, ale ja może coś źle myślę... ...Może mnie oświecicie!!! Żeby było jasne, ja też lubie przeszklenia, ale z umiarem!!! Dość przystępnie jest to chyba wytłumaczone na przykładzie termorolet - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts