Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DRzwi wewntrzne nowoczesne

mirela99

Recommended Posts

Poszukuję od dłuższego czasu nowoczesnych drzwi (przeszklone i na wysoki połysk, lub po prostu na wysoki połysk, jakiekolwiek) i oprócz firmy interdoor nie udało mi się nic znaleźć (szczególnie zależy mi na białych, prostych drzwiach). Niestety opinie są fatalna nt tej firmy. Czy jeszcze jakaś ma podobną ofertę ?

Jak myślicie, czy tanij wyjdzie zrobienie takich drzwi u stolarza (ale z gwarancją to chyba jeszcze gorzej)?

Edytowane przez mirela99

cieszynianko dziękuję za linki, ale wszystkie je "przeleciałam" zanim zadałam pytanie.

Rattan super, ale o ceny wolę nie pytać (wiem ile ich meble kosztują).

Klimek-klus - faktycznie warto zaglądnąć, choć jak dodać okucia ... to 3-4 tyś wychodzą. Chyba pozostanie mi stolarz (mam nadzieję, że mi takie zrobi).

dzieki za odzew :)

• 1 year później...
Szukacie drzwi na wysoki połysk? Uwaga! Przestrzegam przed oszustami z serwisu oferia, oferującymi wykonanie zlecenia, jakiś czas temu zamieściłam na oferii zlecenie wykonania 3 drzwi lakierowanych na biały wysoki połysk, w odpowiedzi dostałam kilka propozycji w cenach od 1700zł za sztukę, mało, co a nie wybrałabym firmy z ostrowa wielkopolskiego z ofertą 2000zł za sztukę. Okazało się, że jest to firma, która nigdy wcześniej nie wykonywała podobnych drzwi a wiedzę o połysku ma nikłą, jakość wyrobów była zatrważająca a szczytem bezczelności była próba wmówienia mi, że na przedstawionych zdjęciach drzwi polakierowane są na wysoki połysk, „ ale nie widać połysku, bo zdjęcia są zrobione telefonem i jakość jest kiepska ". Na końcu zdecydowałam się powierzyć zlecenie firmie Krug z pod poznania za cenę 3300 za sztukę, drzwi wyszły rewelacyjnie, można się przejrzeć jak w lustrze. Pokazując wykonawcy zdjęcia, które dostałam, nie mógł powstrzymać śmiechu, mówiąc, że kiedy chcieli zrobić zdjęcia swoich drzwi do katalogu, musieli wynająć za grube pieniądze studio fotograficzne, bo w drzwiach odbijał się każdy szczegół otoczenia, ponadto powiedział, że nie wyobraża sobie jak ktoś robi takie drzwi za 1700-2000zł, jeżeli sam materiał na wykonanie bez robocizny to koszt 1400-1600 zł