nawrocki_jakub 02.08.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, Oferuję pełnienie funkcji kierownika budowy (uprawnienia bez ograniczeń) oraz inspektora nadzoru inwestorskiego. Ponadto jestem właścicielem firmy remontowo-budowlanejwww.naw-bud.plZapraszam do współpracy NAW-BUD Jakub Nawrocki tel kom. 790-416-023 Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez nawrocki_jakub Nazwa firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Farfalla 06.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam, mogę się dowiedzieć jaką ma Pan stawkę ? Czy wizyty na budowie są nieograniczone?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrocki_jakub 11.08.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co do stawki to wysyłam informację na priv @ Ogólnie intensywność wizyt kierownika na placu budowy zależą od życzeń inwestora.Minimalna ilość wizyt ogranicza się do kontroli elementów konstrukcyjnych budynku przed zakryciem co zostaje potwierdzone wpisem do dziennika budowy. Pozdrawiam J.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrocki_jakub 20.09.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia1968 20.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam.Pilnie poszukuję kierownika budowy.Nadmienię iż moja sprawa jest trochę skomplikowana,dlatego preferuję kontakt osobisty.Tel kom 506-198-951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrocki_jakub 21.05.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam serdecznie,wraz z rozwojem firmy pragnę poinformować ,iż od 2 lat firma Naw-bud realizuje cały proces budowlany obejmujący budowę domów jednorodzinnych wolnostojących, w zabudowie bliźniaczej i szeregowej oraz domów wielorodzinnych jako generalny wykonawca. Zapraszam na stronę http://www.naw-bud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrocki_jakub 05.09.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 W roku 2012 zakończyliśmy realizację domów jednorodzinnych w Śmieszkowie, Paczkowie, Kobylnicy, Złotkowie,Żabnie. Kontynuujemy budowy oraz nadzór w Zielątkowie, Palędziu, Luboniu oraz Poznaniu. Ze zdjęciami z realizacji na różnych etapach można zapoznać się na stronie http://www.naw-bud.pl zakładka realizacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrocki_jakub 24.01.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich, jest styczeń 2014 więc postanowiłem podsumować rok 2013. Jako generalny wykonawca NAW-BUD zakończyliśmy w zeszłym roku budowę domu w Palędziu do stanu pod klucz pow.użytkowa 200m2, wybudowaliśmy dom mieszkalny w Poznaniu rejon Ławica do stanu deweloperskiego o pow.383m2 oraz wznieśliśmy dom mieszkalny, podpiwniczony z dachem mansardowym w Poznaniu rejon Podolany o pow.203m2. Pełnimy nadzór nad pierwszym budowanym budynkiem energooszczędnym w Poznaniu w technologii drewnianej HBE oraz kilkoma innymi obiektami wykonywanymi w technologii tradycyjnej.Zdjęcia z realizacji zamieściłem na mojej stronie w dziale realizacje http://www.naw-bud.pl/realizacje .W razie pytań proszę dzwonić pod nr 790-416-023 lub pisać na [email protected]. Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2014 przez nawrocki_jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymkowiak 12.01.2019 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Najgorszy kierownik budowy jakiego można sobie wyobrazić. Budowa rozjechała się mu w rękach. Wpisy do dziennika budowy o wykonanych pracach jeszcze przed tym jak w ogóle miały miejsce.Wykonawca kierował pracami jak chciał a Pan Jakub sobie z tym nie poradził. W efekcie nowy dom za 1,5miliona stał się ruiną. Nie wyłapał podstawowych błędów na każdym etapie budowy, przez co na końcu powstałe szkody zostały wycenione przez rzeczoznawców TUV na kwotę 250tyś. Ubezpieczalnia jak to ubezpieczalnia umorzy wszystko co tylko można. Dodam, że plan kierowania budową był wspaniały.. nadzory, dozory, odbiory. Cała kartka A4 zaplanowanych wizyt na budowie.. i co? i du...a. Sprawa trafi do sądu. W załączniku poglądowe zdjęcie z efektów wspaniałej pracy .. A miało być Panie Jakubie tak pięknie a wyszło jak zwykle. https://images92.fotosik.pl/104/4e316da0194a75c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts