wuwua 03.08.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, czy zna ktoś sposób na odpicowanie częściowo pościeranej drewnianej podłogi - bez remontu? Potrzeba mi bardzo odpicować podłogę na sali weselnej na jedną noc, tak aby to lepiej wyglądało. Czy istnieje jakaś pasta w kolorze ...deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwua 03.08.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 podbijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 03.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, czy zna ktoś sposób na odpicowanie częściowo pościeranej drewnianej podłogi - bez remontu? Potrzeba mi bardzo odpicować podłogę na sali weselnej na jedną noc, tak aby to lepiej wyglądało. Czy istnieje jakaś pasta w kolorze ...deski? Jaki kolor ma deska? Spróbuj dobrać i użyć wosk koloryzujący np. firmy Osmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwua 03.08.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 kolor? hmmm takie jasne surowe drewno, coś jak na tej stronie http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57586,2754076,Wszystko_po_staremu.html?i=10 już mi nieco rozjaśniłeś temat ciekaw jestem czy taki wosk bedzie skuteczny i jaki będzie najlepszy do tego celu acha i czy to bedzie trzeba zabezpieczyc jeszcze jakims innym dodatkowym woskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kagi 19.08.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Olejo-woski firmy Osmo maja i olej i wosk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts