moriam 03.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) podloga juz wybrana-plytki zerwane i we wszystkich pomieszczeniach (z wyjatkiem lazienki) beda takie same -ciemne-panele. Mieszkanko jest male(55m2), korytarz dlugi i waski i w nim troje drzwi-dwa pokoje i lazienka.Salon i kuchnia zostaja otwarte. Drzwi ciemnych nie chcialam , bo zmniejszylyby mi wizualnie malutki przedpokoj. Biale odpadaja, kombinowalam z szarymi, bo sciany beda w szarosciach, ale wygladaja one zbyt technicznie. Wybor padl na prezentowane na zdjeciu drzwi-do pokoi jedna szybka wiecej-do lazienki jedna mniej. Szklo hartowane, nieprzezroczyste, w odcieniu szarosci. Na zdjeciach w zestawieniu z panelami. Jak myslicie, bedzie ok? mam coraz wiecej watpliwosci. A drzwi jusz musze zamawiac:) Jaka listwa na przedpoko j- w kolorze podlogi czy scian? bede wdzieczna za kazda opinie klamka w drzwiach bedzie inna:) Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez moriam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja mam ten sam dylemat. Podłogi będą w przeważającej części ciemnobrązowe, okna są w kolorze złoty dąb i co w takiej sytuacji z drzwiami wewnętrzynymi?? Dopasować do okien czy do podłogi?? Dodam, że ściany będą raczej uniwersalne - ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.08.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 AGP to masz podobnie z kolorystyką jak ja.Ale drzwi wybrałam w kolorze orzech z classena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 AGP to masz podobnie z kolorystyką jak ja. Ale drzwi wybrałam w kolorze orzech z classena. Nadulka, własnie zastanawiałam się na orzechem. Masz może jakieś zdjęcie jak to wszystko wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Gdzieś tam zdjęcia mam,oj chyba zastanowie się nad własną galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A możesz na szybko tu coś wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.08.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Gdybym tylko umiała:( Jak pisałam wcześniej,już od bardzo dawna podczytuję forum,na początku była budowa,pózniej wykończeniówka,teraz ogród.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Mam w większości pomieszczeń jasna podłogę, ale w holu i na piętrze w przedpokoju mam korek ciemnobrązowy.Tez miała problem z drzwiami wewnętrznymi, zwłaszcza że okna mam grafitowe.Chciałam żeby drzwi były białe lakierowane na połyski - cena mnie zabiła - stolarz zrobił mi drewniane bejcowane na biało (widać strukturę drewna), pasują kolorystycznie, wygląda to ładnie i schludnie (wszędzie mam białe ściany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.08.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A możesz na szybko tu coś wrzucić? AGP może uda mi się wkleić zdjęcie:) Nie wiem co z tego wyjdzie. http://picasaweb.google.com/lh/photo/4Xk79bVdVn9O3Qj0DCHD6b2IqdifWhKx6casF_R6ni8?feat=directlink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.08.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No i chyba nie wyszło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Kolejna próba;) Mam nadzieję że już będzie ok! Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.08.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) adres zdjęcia, a nie strony ze zdjęciem Coś jest nie tak z tym zdjęciem, bo wchodzi tylko lewa połowa, na dodatek bardzo rozciągnięta Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No faktycznie,już wykasowałam.A miały być drzwi hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.08.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Może teraz... [img = http://a.imageshack.us/img266/6426/sylwester074.th.jpg ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Wpisz tak, jak napisałam powyżej. Zwróć uwagę na domknięcie kwadratowych nawiasów i ukośnik w drugim z nich, innych znaków nie ma [/b]adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 oj zdecydowanie za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.08.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No sama widzisz,musze nad tym popracować A chciałam pokazać te drzwi dla Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a możesz wysłać je mailem?adres wysłałam ci na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 AGP, kliknij w link Nadulki podany kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.08.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 AGP, kliknij w link Nadulki podany kilka postów wyżej widzę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts