Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ciemna podloga i jasne drzwi

moriam

Recommended Posts

podloga juz wybrana-plytki zerwane i we wszystkich pomieszczeniach (z wyjatkiem lazienki) beda takie same -ciemne-panele.

Mieszkanko jest male(55m2), korytarz dlugi i waski i w nim troje drzwi-dwa pokoje i lazienka.Salon i kuchnia zostaja otwarte.

Drzwi ciemnych nie chcialam , bo zmniejszylyby mi wizualnie malutki przedpokoj. Biale odpadaja, kombinowalam z szarymi, bo sciany beda w szarosciach, ale wygladaja one zbyt technicznie.

Wybor padl na prezentowane na zdjeciu drzwi-do pokoi jedna szybka wiecej-do lazienki jedna mniej. Szklo hartowane, nieprzezroczyste, w odcieniu szarosci.

Na zdjeciach w zestawieniu z panelami.

Jak myslicie, bedzie ok? mam coraz wiecej watpliwosci. A drzwi jusz musze zamawiac:)

Jaka listwa na przedpoko j- w kolorze podlogi czy scian?

bede wdzieczna za kazda opinie

klamka w drzwiach bedzie inna:)

CIMG8002..jpg

CIMG7997..jpg

CIMG8009..jpg

CIMG8008..jpg

CIMG7996..jpg

Edytowane przez moriam

Mam w większości pomieszczeń jasna podłogę, ale w holu i na piętrze w przedpokoju mam korek ciemnobrązowy.

Tez miała problem z drzwiami wewnętrznymi, zwłaszcza że okna mam grafitowe.

Chciałam żeby drzwi były białe lakierowane na połyski - cena mnie zabiła - stolarz zrobił mi drewniane bejcowane na biało (widać strukturę drewna), pasują kolorystycznie, wygląda to ładnie i schludnie (wszędzie mam białe ściany).