orzeszek 25.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 czołem! kuchnia bardzo fajna - świetny kontrast między frontami a ciepłym, mocnym kolorem drewna Widok od salonu: http://tommco.photosite.com/~photos/tn/158_348.ts1119354004000.jpg nurtuje mnie jedynie jedna szafka (tzn. zmywarka chyba?) - jako jedyna jest z relingiem? jakiś szczególny powód? (aby się łatwiej otwierało?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 26.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Och - pierwszy domek, który ogladałam na forum (wtedy z dziką zawiścią ) NADAL PIĘKNY Kuchnia super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 26.01.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jako gospoch domowa zwróciłam uwage na stół w jadalni - suuuuper, krzesła głębokie, wygodne, stół solidny. Dołączam się do pytania kachy110, gdzie i za ile? Domek bajera Zaprojektowaliśmy sobie prawie identyczne schody ciekawe jak wyjda nasze? Wszystko w rękach stolarza. Może masz jakieś cenne uwagi co do tych schodów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam wszystkich, Dziękuję za miłe słowa. Odpowiadam:1. Stół i krzesła z Ikea (mam nadzieję, że będą solidne)2. Zmywarka z relingiem, bo technicznie nie dało rady inaczej. Trzeba by podnieść szafki, a okno przeszkadzało. Ale za to jest rzeczywiście wygodniej. (i można powiesić ścierkę)3. Ze schodów jestem dumny. Co prawda stolarz robił je ze 3 miesiące, ale wyszły miodzio. To chyba kwestia stolarza, żeby był dobry.4. Wymiarów kuchni nie pamiętam, ale jeśli zobaczycie projekt D06 lyb D06a Muratora, to kuchnia jest standardowa. Nie mam tylko ścianki działowej do spiżarnii. Pozdrawiam, Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 07.07.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 fajny domek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 25.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A i mi się domek podoba... bryła domu bardzo prosta, ale jak zwykle wnętrza bogate Fajne schody i świetliki Mi się bardzo twoja kuchnia podoba.... Oczywiście podkradłam kilka zdjęć co by byly dla mnie inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 31.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Tommco, super wnętrza. Może jeszcze jakieś zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts