Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Tommco (kilka nowych fotek - bez rewelacji 9.01.06)

Recommended Posts

czołem! kuchnia bardzo fajna - świetny kontrast między frontami a ciepłym, mocnym kolorem drewna

Widok od salonu:

http://tommco.photosite.com/~photos/tn/158_348.ts1119354004000.jpg

nurtuje mnie jedynie jedna szafka (tzn. zmywarka chyba?) - jako jedyna jest z relingiem? :) jakiś szczególny powód? (aby się łatwiej otwierało?)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 206
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jako gospoch domowa zwróciłam uwage na stół w jadalni - suuuuper, krzesła głębokie, wygodne, stół solidny. :o Dołączam się do pytania kachy110, gdzie i za ile?

Domek bajera :p

Zaprojektowaliśmy sobie prawie identyczne schody 8) ciekawe jak wyjda nasze? Wszystko w rękach stolarza. Może masz jakieś cenne uwagi co do tych schodów?

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

Dziękuję za miłe słowa.

Odpowiadam:

1. Stół i krzesła z Ikea (mam nadzieję, że będą solidne)

2. Zmywarka z relingiem, bo technicznie nie dało rady inaczej. Trzeba by podnieść szafki, a okno przeszkadzało. Ale za to jest rzeczywiście wygodniej. (i można powiesić ścierkę)

3. Ze schodów jestem dumny. Co prawda stolarz robił je ze 3 miesiące, ale wyszły miodzio. To chyba kwestia stolarza, żeby był dobry.

4. Wymiarów kuchni nie pamiętam, ale jeśli zobaczycie projekt D06 lyb D06a Muratora, to kuchnia jest standardowa. Nie mam tylko ścianki działowej do spiżarnii.

Pozdrawiam,

Tommco

• 5 months później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...