kacha110 28.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kuchnia super !!! Trochę labolatoryjna, ale i gratów z biegiem czasu dojdzie Czekam na jadalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 30.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tommco Domek śliczny! a kuchnia .... brak mi słów! i te npiekarnik podwyższony. wąłśnie taki układ mi się marzy :loMy jesteśmy na etapie kafli. I właśnie chciałąm zapytaćo Twoje kafle na ścianach w kuchni. Moższ podac firmę i nazwę?Dzięki i powodzenia w szukaniu pracy. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.06.2005 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Marzena Kafle w kuchni to model Izolda z Ceramiki Paradyż. Mają taką śmieszną fakturkę...wg. mnie fajne...zresztą jakby mi się nie podobały, to bym ich nie miał Cieszę się, że Ci się podoba T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Już za chwilę będzie kuchnia...a wtedy to już zacznę pomieszkiwać Pozdrawiam T. jaki masz wymiar okna w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.08.2005 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 1,50 x 1,50 (mogę się mylić tylko troszkę ) Pozdrawiam T. PS. Postaram się coś uaktualnić może niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A czajniczek kupiony? Czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.08.2005 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Nie, cały czas jedziemy na budowlanym czajniku...swoją drogą czajnik za 400zł (taki żeby był ładny, to chyba przegięcie). Doszły lampy w kuchni i w salonie, ale jeszcze nie do końca zainstalowane Pozdrawiam T PS. Teraz jadę na tydzien na urlop nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 No, to życzę udanej pogody W Gdańsku na razie słoneczko pięknie świeci. Co do czajnika, to faktycznie jakieś chore ceny mają, sama się ostatnio rozglądałam za jakimś "inoxowatym" imbryczkiem, ale jak widziałam ceny, to takie oczy robiłam. Tommco a zdjęcia...wklej zdjęcia przed urlopikiem plizzzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.08.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Joola, niestety zdjąc nie dam rady wkleić, bo ich jeszcze nie zrobiłem... Jednak na długo nie jadę nad to morze, więc mam nadzieję, że strasznie zła nie jesteś Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Tommco i jak urlopik? Udany? Wróciłeś? A zdjęcia kuchni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myzpola 21.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Fajna ta Twoja chałupka, choć musze zgodzić sie z niektórymi poprzednikami ze kolumienki troszke za cienkie,...ale to tylko moja uwaga. Co do ogólnej całości to przyznam że domek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.12.2005 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ostatnio wpadłem w wir pracy...i trochę mam jej już za dużo.......ehhh.....co za życie.....i pomyśleć, że tak do emerytury....tylko jak długo jeszcze mi zostało.... Pozdrowienia T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.01.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Mam już pozwolenie na użytkowanie Do albumu wrzuciłem kilka nowych fotek. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Tommco - gratulacje i młay prezencik, żeby opić nową chałupkę http://www.cnn.com/FOOD/specials/1999/champagne/supply.demand/cristal.1986.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.01.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dzięki Maluszku. Smutno tylko, że weekendy pozostają, żeby się nią cieszyć T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 W takim bądź razie życzę Ci, żeby te weekendy w nowym domku były jak najlepsze A z tego co pamiętam to do domu z Warszawy nie jest tak daleko więc możesz częściej chałupkę nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Super stół w jadalni !!!Podaj mi wymiary, też chciałabym mieć taki duży stół, ale nie wiem czy mi się mzieści.Wcześniej liczyłam na stół owalny, ale jak zobaczyłam to co jest na rynku z tą jdną przedłużaną "nogą" to zdecyduję się raczej na prostokąt.Stół się rozkłada ?Mogę prosić o cenę, żebym wiedziała na ile się przygotować. A może polecisz mi firmę, która stół zrobiła ?Bo pewnie to stół z tych gotowych sprzedawanych w sklepach ? Za dużo pytań, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Zawsze masz taki porządek w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tommco, pieknie w Waszym domku. Laziekni piekne, kuchnia piekna, Izolda cudo... Aj, coraz bardziej wszystko Wam sie uklada w piekna calosc... Czekam z niecierpliwoscia na dalsze postepy i nowe zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 25.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam domek ładny jakie masz wymiary kuchni, chodzi mi o pomieszczenie? Dziękuję i pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts