Tommco 28.03.2004 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Tesko ups??? Taka trochę to chałupa jest, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 29.03.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Tommco, widziałes mój projekt na osttanim spotkaniu grupy łodzkiej, w galerii poniżej znjadziesz tez wizualizację (jeszcze przed wprowadzonymi zmianami), tak więc dołączam do zacnego grona budujacych stodoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.03.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Domek niczego sobie... prosty, skromny... ale musze to powiedziec... dales ciala z tymi kolumnami... nie mam nic do kolumn, ale te sa nieproporcjonalnie cienkie... takie zapalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.03.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 TommcoDomek bardzo zgrabny. Lubię prostotę.Kiedy zdjęcia wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 W temacie naszych prv odezwę się w środę wieczorem, bo nie mam teraz zbyt wiele czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.03.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Honorato W sumie takie domki mają swój klimat...więc już specjalnie nie płaczę JoShi Z tymi kolumnami się z Tobą absolutnie zgadzam. Mojemu ojcu wydawało się, że grubsze będą za grube ...ja chciałem grubsze. Ale postawił na swoim. Teraz byłby duży problem, żeby to nadrobić...a poza tym już są wykończone, więc pozostanie tak jak jest Zielona Zdjęcia wnętrz postaram się zamieścić niedługo, chociaż do tej pory to nic ciekawego nie ma i wszystko jest białe... mik99 Dzięki, będę czekał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Jednak mam chwilę: Chemia - polecam Kerakolla wysoka jakość za cenę Ceresitu. (lepiej nie można) tu można wyjąć: kleje, fugi, zaprawy wyrównawcze. Ceramika - kwestia wyboru, zależnie od gustu, jednak polecałbym zdecydowanie polską (przy takim kursie Euro i cłach włoska, hiszpańska, czy portuglska kosztować powinna niemal dwa razy tyle przy zachowaniu takiej samej jakości). Rozważałbym zakup pomiędzy: Paradyżem, Cersanitem (dobra cena/jakość), Opocznem i Tubądzinem. Ceramika Sanitarna - jak wyżej to kwestia wyboru. ale pomiędzy Kołem, a Cersanitem (bielszy i tańszy). Kabina + Wanna - tu z kolei Cersanit (szeroki wybór/cena) Kołem (dobre i cekawe) można jeszcze zobaczyć Sanplast i Kabi. Armatura - tu pole popisu masz ogromne nic nie doradzę, mogę jedynie odradzić zakup wynalzków marketowych i chińskiej tandety. Zobaczymy co wybierzesz, wytedy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.03.2004 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 mik99 Dziękuję za porady...teraz rozpocznę poszukiwania. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.03.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 mik99 Dziękuję za porady...teraz rozpocznę poszukiwania. Pozdrawiam wszystkich Jak coś to pisz? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.04.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 bardzo ładny domek osobiście też podoba mi się takie tradycyjne wykończenie tzn. czerwony daszek (ceglasty), jasne tynki, białe okienka. u mnie też będzie w tych klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.04.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Wysłałem na prv wiadomości, októre prosiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Hej Tommco Czy to Twój domek znajduje się w jednej z gazetek o wiadomej tematyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Tommco, bardzo ładny prosty domek. Bez przerostu formy nad treścią.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.04.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Jak posuwają się roboty wykończeniowe?Fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.04.2004 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 tomek1950 Dzięki za miłe słowa. Tak właśnie miało być...bez przerostu formy... mik99 Prace się nie posuwają. Między innymi możesz o tym przeczytać w wątku wymiana dopświadczeń..."jak ustalać kary umowne"...jestem strasznie zły. Mam nadzieję, że od początku maja przyspieszę. Jak do tek pory to fotki obejmowałyby tylko białe ściany i wylewkę, więc słabo ciekawe by były.Byłem u Twojego znajmego, ale joko, że całą glazurę mają na zamówienie...to bym już przed Vatem nie zdążył, więc postarałem się poszukać składu z zapasami w magazynie. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 15.05.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Tomcco co z wnętrzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.06.2004 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 U mnie ostatnio są notowane małe postępy na budowie. Po wielkich perturbacjach z przygotowaniami, jest już zainstalowana kotłownia (kocioł olejowy) i kominek z płaszczem wodnym. 21 czerwca po raz pierwszy będą odpalane. Ciekawe jak to wyjdzie. Zdjęcia kotłowni i tego co nowe postaram się zrobić i umieścić tu niedługo. Jeśli okaże się, że jest wszystko OK, to wtedy ruszam z łazienkami i podłogami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Tommco: mam pytanko odnosnie podbitki... moglbys mi przyslac jakies zdjecie na ktorym bedzie widac wyraznie jak rozwiazales ten temat?podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.06.2004 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 maksiu Powiedz mi konkretniej o co Ci chodzi. Postaram sie skombinować aparat cyfrowy i jakos na dniach wstawić fotkę. Mam już zainstalowaną kotłownię i kominek...zdjęcia wkrótce. Pozdrawiam[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Wysle ci na maila zdjecie z zaznaczonymi elementami podbitki ktore mnie intresują, robiliscie podbitke samemu czy komus zleciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts