Tommco 12.05.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 rrmi Szczerze mówiąc jeszcze nie mieszkam. Cały czas czekam na kuchnię, bo jej realizacja znacznie się przesuwa...cóż zrobić. Poza tym właśnie skończyłem studia i zupełnie nie wiem co będzie dalej.... T. PS. Jak widzisz, tytuł zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 nic sie nie martw z tego co wiem to czekanie na kuchnie jest rownie popularne jak np.parapetowa. zycze Ci krotkiego czekania, rozgladzasz sie pewnie teraz za praca bardziej niz za kuchnia ? problem z tym czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.05.2005 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 rrni Na początku chcę spróbować w jednej firmie w Warszawie. Jestem już po testach, niedługo mam rozmowy. Mierzę wysoko, więc nie będę zapeszał.Trochę by mi było szkoda, bo musiałbym w tygodniu mieszkać w Wawie, no ale cóż...Jeśli tam się nie uda, to będę szukał w Łodzi, chociaż szczerze mówiąc słabo to widzę...Jeśli do sierpnia nic ciekawego nie znajdę, to pewnie złożę papiery na studia doktoranckie...taką przyjąłem taktykę... Ale mam nadzieję, że tą pracę w W-wie dostanę, bo byłaby bardzo rozwojowa...co prawda pewnie trochę by ze mnie wycisęli...ale myślę, że WARTO!!! Zobaczymy co i jak już niedługo. Pozdrawiam T. PS. Jak widzisz już nie stosuję agresywnego marketingu i już nie jest napisane, że właśnie uaktualniony. Jak coś nowego wkleję, to dam znać sygnaturką. Zapraszam na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.05.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To ja Cie na tego listonosza lansuje , a Ty co? zycze Ci powodzenia, daj znac na priv co tam skonczyles , ciekawi mnie bardzo , chyba , ze wolisz na forum , jesli mozna oczywiscie.Tak czy inaczej tzrymam kciuki , zeby sie powidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goliat 17.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 jakie sa dokladnie wymiary Twojego domu? szerokosc i dlugosc? ( dlugosc z garazem i bez:) jakiej szerokosci masz okna na bocznych elewacjach? czy dobrze widze, ze tam sa drzwi balkonowe? (2 szt.) tez mam waska dzialke i domek bedzie bardzo podobny chodzi mi o szerokosc okien na elewacji bocznej moj dom bedzie mial wymiary 9,7x11,7m bez garazu i zastanawiam sie na bocznej elewacji (9,7) dwa okna na kondygnacji o szerokosci 1,2m nie beda zbyt male.... a z kolei 1,5m sprawi, ze w pokojach bede mial problem wpasowaniem szaf komandora (gleb. 70cm)...(((((( z gory dzieki za odpowiedz! pozdrawiam, goliat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.05.2005 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 jakie sa dokladnie wymiary Twojego domu? szerokosc i dlugosc? ( dlugosc z garazem i bez:) szerokość: 792 długość całkowita: 1608 długość bez garażu: 1220 jakiej szerokosci masz okna na bocznych elewacjach? czy dobrze widze, ze tam sa drzwi balkonowe? (2 szt.) Po jednej stronie jest okno 1,5x1,5 Po drugiej drzwi balkonowe 2,1x0,8 (miał być taras nad garażem, ale został zabudowany, a okna już były kupione - zresztą na dobre wyszło, bo to północna strona) Twój dom będzie trochę szerszy. Zobacz jak wyglądają moje balkonowe i pomyśl. A może właśnie to jest rozwiązanie...światła dają więcej...a barierka oczywiście będzie. A kiedyś może jakiś drewniany balkoni - kto to wie Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goliat 17.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 jeszcze raz dzieki o brak swiatla sie nie martwie bede mial w tych pomieszczeniach oprocz zwyklego okna fasadowego dwa okna polaciowe, jedyne co mnie martwi to to, ze moze to 'srednio' wygladac na elewacji- ze te okna beda sie wydawac malutkie... mozna zrobic zabieg 'kosmetyczny' i powiekszyc je optycznie dajac opaske 10cm (jasniejeszy kolor) wokol okna na elewacji... ale nie jestem do konca przekonany.. .. niestety wyboru bede musial dokonac sam:) pozddrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.05.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No to życzę udanego wyboru Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 18.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Niby w temacie "stara bieda" a tu o la la??? No ładnie, ładnie to już na ukończeniu widzę - bardzo ładnie! Kiedy się przeprowadzasz ? To już chyba czas ... Rozwiązanie z doświetleniem schodów SUPER! ale ja już takiego czegoś nigzie nie wcisnę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.05.2005 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Już za chwilę będzie kuchnia...a wtedy to już zacznę pomieszkiwać Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Czekamy nan zdjecia kuchni , ale Ci zazdroszcze , jak tam 'ROZMOWKI"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.05.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Zdjęcia kuchni będą jak ją zmontują, myślę, że w połowie przyszłego tygodnia. Rozmowy w piątek od rana...3majcie kciuki. Pozdrawiam i nie dziękuję T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 no i jak tam , ja kciuki trzymam, a Ty sie cos nic nie chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.05.2005 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 No bo nie ma czym Nie chcą mnie tam...więc teraz zaczynam szukać jakiejś fajnej pracy w Łodzi...w ten sposób może będę mógł się przynajmniej nacieszyć domkiem Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Liczylam , ze co innego napiszesz . Ciesz sie tak czy inaczej domkiem , kiedy przeprowadzka i zdjecia z kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.05.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wiesz, całe szczęście, że się nie nastawiałem...bo tak mniej gorzko smakuje. Przynajmniej się nacieszę budową...i teraz zacznę się rozglądać po moim mieście. Może uderzę do mBanku, gdzie byłem na praktykach...kto wie. Kuchnie zaczynają montować jutro... PS. Dzią całodzienny grill na działce. Dodatkowo z ojcem i wujkiem do siatki przyczepiłem matę trzcinową, co by nam przechodnie do talerza nie zaglądali. Jest to bardzo tanie rozwiązanie, a wygląda nawet fajnie, zobaczymy tylko na jak długo Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 I tego grilla najbardziej mi zal, a jak te naty wygladaja? takie paski i tzrba to przeplatac? ja mialam przy siatce za domem posadzone powojniki , szybko urosly , pieknie kwitly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.05.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Takie wzwykłe maty, które można spotkać z trzciny, wikliny lub słomy. Rozpina je się przy siatce i my je przypinaliśmy małymi kawałkami drutu... Robota prosta, efekt niezły, cel zamierzony...tylko nie wiem na jak długo. Ale 6 mb. kosztowało ok. 50 zł, więc nawet jeśli co 2 lata trzeba będzie zmienić, to tragedii nie będzie. Pozdrawiam gorąco. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jak idzie montaż kuchni? Mam nadzieję, ze wszystko idzie zgodnie z planem.Wklejaj zdjęcia, bo nie możemy się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 25.05.2005 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Sonika....niestety nic nie idzie zgodnie z planem. Szkoda gadać...jak będę miał kuchnię, to na pewno wkleję...ale teraz jestem bardzo więc nie będę pisał o kuchni...bo mnie coś trafi...wrrr Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts