rrmi 25.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Relax , bedzie dobrze, a zlosc urodzie szkodzi, zawsze mozna tych od kuchni w ogrodku zakopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika....niestety nic nie idzie zgodnie z planem. Szkoda gadać...jak będę miał kuchnię, to na pewno wkleję...ale teraz jestem bardzo więc nie będę pisał o kuchni...bo mnie coś trafi...wrrr Pozdrawiam T. To szczerze współczuję. Doskonale znam to uczucie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.05.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Moja kuchnia zaczyna przybierać realnych kształtów, ale nie chcę jeszcze zapeszać Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.05.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 To znaczy, że się montuje? To super Wklej fotki jak już będziesz ją miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 01.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tommco, jaka masz wysokośc mebli kuchennych (chodzi mi o scianke z piekarnikiem do sufitu , 3 słupki chyba, bo na zdjęciu w albumie nie moge odczytac wymiarów)Jak bedzie miał to połączone z sufitem? Szafki do samego sufitu czy jakas liswa maskująca, halogeny w obniżonym suficie czy inaczej??U mnie jest podobna sytuacja w kuchni (mam wnekę na ok. 1,8m szer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 01.06.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pitrek...już mam! Właśnie wróciłem do domu, a kuchnia jak z obrazka. Szczelina między szafkami a sufitem była jakoś 19mm, więc wsunęli na poziomo płytę... Ścianka ma koło 2,70 wysokości Te górne szafki to baardzo wysoko są, ale przecież są w kuchni rzeczy, z których korzysta się b sporadycznie...a gdzieś trzymać trzeba:) Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.06.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Właśnie wróciłem do domu, a kuchnia jak z obrazka. No i się nie chwalisz chłopie Proszę o zdjęcia kuchni, bo mnie ciekawość babska "zziera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No właśnie - gdzie te zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.06.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No właśnie - gdzie te zdjęcia???? czekamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Halo, gdzie te zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.06.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ludziska.... Może to sataromodne, ale nie dysponuje na wlasność aparatem cyfrowym. To co moge zrobic, to pozyczyć od kogoś aparat i porobic zdjecia. Ale to wymaga troche czasu. Jak bede mial te zdjecia to wkleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tommco, spokojnie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 czekamy czekamy ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 czekamy czekamy ............. czekamy, czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.06.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonika....jakoś przez nastepne 10 dni nie bedzie raczej tych zdjęc, bo wyjezdzam na troche Przepraszam i obiecuje poprawe po powrocie T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonika....jakoś przez nastepne 10 dni nie bedzie raczej tych zdjęc, bo wyjezdzam na troche Przepraszam i obiecuje poprawe po powrocie T to będziemy dalej czekać cierpliwie, nie przejmuj się. Najważniejsze, że kuchnia jest i że Ci się podoba. Miłego urlopu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.06.2005 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonika...Dziękuję za wyrozumiałość Dziś powiesiłem w salonie kremowe roletki na oknach. Takie bardzo niedrogie, ale mi się podobają. Nie zaciemniają wnętrza, ale chronią przed ciekawskimi i słońce nie będzie razić Pozdrawiam Auf wiedersehen! T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A Ty co szlaban zalozyles? na zdjecia? aparat juz masz i na co sie tak czeka w tym watku? na zachete? pozdrawiam i na kuchnie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.06.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Hej, hej...napisałem, że aparat kupiłem podczas krótkiego wypadu do zachodnich sasiadow. A dopiero przez 30 minutami wszedłem do mieszkania. Tak więc postaram się te zdjęcia jakoś szybko zrobić. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Hej jestem pod wrażeniem A i ja czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts