lili07 07.10.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Aga to znowu ja! No, no nieżle dałaś czadu. W sypialni bardzo mi się podoba jak dopasowałaś kolory, do obrazków szczególnie.Jasne meble- moje ulubione.Z lustrem w łazience też nieżle wybrnęłaś i wcale nie widać żeby były w tym temacie jakieś problemy. Dywany na podłodze czy już mieszkacie!!!!. Tak czy siak - gratulacje. My też będziemy świętować już na nowych śmieciach. Dzięki za dobre chęci w sprawie obrazków, ale doszłam do wniosku,że jak już będziemy mieć namalowne dzrewo na ścianie to już dodatkowe gadżety to przesada. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 07.10.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A no dzięki.... Cieszę się, że Ci się podoba.... Nie mieszkamy niestety, a tak bym już chciała.... Lustro niestety jest łączone z boku... Kawałeczek trzeba było dosztukować.. trudno się mówi.... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 09.10.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Naprawdę domowo się już u Was zrobiło, to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 09.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A no nie wiem. Mamy nadzieję, że na święta.... Myślę, że się uda... Tylko góra jest "ogarnięta". Na dole straszny bałagan. Jutro zamierzamy pierwszy raz spać w naszym domku. Już się nie mogę doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ale już macie fajnie... Ty mówisz, że może na święta? Popatrz do mnie, a termin przeprowadzki ten sam. Fiolety dość odważne, efekt ciekawy. Nie wiem, czy mój komputer przekłamuje, czy odcień na barku nie jest jednakowy jak kolor ścian? Co to za lampa w salonie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 23.10.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Hejka. Ocień jest jednakowy (tzn prawie). Przy sztucznym świetle jest identyczny, przy dziennym - troszeczkę odbiega (ale niewiele). Mam paskudny aparat, więc zdjęcia nie oddają rzeczywistości. A lampka w salonie jest zakupiona w Agacie. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Jak znajdę fakturkę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Mam ten sam problem z aparatem, nigdy nie wychodzi "rzeczywisty" kolor. A propos kolorów, to bardzo fajna szafa - chyba w wiatrołapie, pamiętasz jaki to odcień? robiliście na zamówienie? Kupiłam bordowego magnata do wiatrołapu a teraz się boję nim malować...zwłaszcza że chciałam czarny wieszak i szafkę na buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 23.10.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A pamiętam kolorek szafy - to trawa morska + lustro. Robiliśmy na zamówienie. A bordowy magnat jest piękny - też się nad nim zastanawiałam, ale koncepcja mi się zmieniła. To ten co się nazywa "czerwony" a jest bordowy, czy coś pomieszałam? Pomalować zawsze można, jak się nie będzie podobać, można przemalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 To "kuszący rubin", prawda, że ładnie? Dzięki za kolor szafy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 29.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aga! Bardzo fajna ta Twoja kuchnia, a akcenty z fioletem trafione w punkt. Lubię odważne zestawienia, no właśnie dla innych odważne dla mnie powiedziałabym naturalnie naturalne. czekam na zdjątka salonu i jego stylizację w Twoim zamyśle, z pewnością będzie udana ,ale napięcie jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 31.12.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam, super macie w domku Proszę napiszcie jaki to model drzwi wewnętrznych, kolor i cenę jeśli można. Podobają mi się też lampy - co to za lampka w salonie, ta co ma kilka zwisów na okrągłej podstawie? No i ostatnie co mnie interesuje, to schody jakie drewno i jaki kolor? Co jest na podstopniach? SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 01.01.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Cześć Aniunia81 A dziękujemy bardzo....Drzwi - to DRE PREMIUM, kolor złoty dąb ryfla, a cena to niestety nie pamiętam... Za wszystkie drzwi, z ościeżnicami regulowanymi, podcięciami i klamkami zapłaciliśmy ponad 9 tys. A drzwi mamy 11...CO do lampy, to też nie wiem jak się nazywa - ale zakupiliśmy ją w Agacie - jest teraz promocja na całą serię tych lamp. Nie mam niestety faktury ze sobą i na śmierć zapomniałam jak ona się nazywała. A schody - napiszę później, bo muszę dopytać mężaNa razie - Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.07.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) O tak! koniecznie trzeba uzupełnić ten dziennik, bo dawno już nieaktualny. Tyle zmian... wykończony "na cacuszko" Pozdrawiamy:) Edytowane 18 Lipca 2012 przez Lusia191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts