Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika - AGA*KRZYŚ

Recommended Posts

Aga to znowu ja!

No, no nieżle dałaś czadu. W sypialni bardzo mi się podoba jak dopasowałaś kolory, do obrazków szczególnie.Jasne meble- moje ulubione.

Z lustrem w łazience też nieżle wybrnęłaś i wcale nie widać żeby były w tym temacie jakieś problemy.

Dywany na podłodze czy już mieszkacie!!!!. Tak czy siak - gratulacje. My też będziemy świętować już na nowych śmieciach.

Dzięki za dobre chęci w sprawie obrazków, ale doszłam do wniosku,że jak już będziemy mieć namalowne dzrewo na ścianie to już dodatkowe gadżety to przesada.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Hejka. Ocień jest jednakowy (tzn prawie). Przy sztucznym świetle jest identyczny, przy dziennym - troszeczkę odbiega (ale niewiele). Mam paskudny aparat, więc zdjęcia nie oddają rzeczywistości. A lampka w salonie jest zakupiona w Agacie. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Jak znajdę fakturkę to napiszę.

Mam ten sam problem z aparatem, nigdy nie wychodzi "rzeczywisty" kolor. A propos kolorów, to bardzo fajna szafa - chyba w wiatrołapie, pamiętasz jaki to odcień? robiliście na zamówienie? Kupiłam bordowego magnata do wiatrołapu a teraz się boję nim malować...zwłaszcza że chciałam czarny wieszak i szafkę na buty...

A pamiętam kolorek szafy - to trawa morska + lustro. Robiliśmy na zamówienie. A bordowy magnat jest piękny - też się nad nim zastanawiałam, ale koncepcja mi się zmieniła. To ten co się nazywa "czerwony" a jest bordowy, czy coś pomieszałam? Pomalować zawsze można, jak się nie będzie podobać, można przemalować...

• 1 month później...

Aga!

Bardzo fajna ta Twoja kuchnia, a akcenty z fioletem trafione w punkt. Lubię odważne zestawienia, no właśnie dla innych odważne dla mnie powiedziałabym naturalnie naturalne. czekam na zdjątka salonu i jego stylizację w Twoim zamyśle, z pewnością będzie udana ,ale napięcie jest.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Witam,

super macie w domku :)

Proszę napiszcie jaki to model drzwi wewnętrznych, kolor i cenę jeśli można.

Podobają mi się też lampy - co to za lampka w salonie, ta co ma kilka zwisów na okrągłej podstawie?

No i ostatnie co mnie interesuje, to schody :) jakie drewno i jaki kolor? Co jest na podstopniach?

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Cześć Aniunia81

A dziękujemy bardzo....

Drzwi - to DRE PREMIUM, kolor złoty dąb ryfla, a cena to niestety nie pamiętam... Za wszystkie drzwi, z ościeżnicami regulowanymi, podcięciami i klamkami zapłaciliśmy ponad 9 tys. A drzwi mamy 11...

CO do lampy, to też nie wiem jak się nazywa - ale zakupiliśmy ją w Agacie - jest teraz promocja na całą serię tych lamp. Nie mam niestety faktury ze sobą i na śmierć zapomniałam jak ona się nazywała. A schody - napiszę później, bo muszę dopytać męża

Na razie - Pozdrowionka

• 6 months później...