anutka2 28.09.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 u mnie to nie jest strach o to jak żyć z kredytem , tylko o to by go dostać potem będę się martwić dalej:) już chciałabym go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 24.10.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ale Wam świetnie idzie, a co do kosztów to jestem pod wrażeniem, niestety u mnie to wygląda inaczej, zupełnie nie znam się na budowlance i dlatego buduje u mnie firma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.10.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Cześć,czekam z niecierpliwością na zdjęcia okien, brama prezentuje się pięknie. Myślę, że drzwi też nie wyglądają najgorzej, wiadomo że chciałoby się mieć wszystko naj- ale czasami trzeba iśc na kompromis. Nasza budowa też taka będzie, hihi. Jaką dachówkę wybraliście?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 25.10.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 hej...Wybraliśmy dachówkę Roben - antracyt http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStLeas6qMbS_kgL0fmbypTp3VJGGfwDIBR76svQeAziBafVRM&t=1&usg=__EZMjCY2cnSZdoKmNLOts7Jo_1Xo=. Po Wszystkich Świętych mają przyjść kłaść więźbę... Zobaczymy jaka będzie pogoda. Mam nadzieję, że nie spadnie ogrom śniegu.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 26.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć,żeby nie było że odgapiam. Ucieszyłam się, że to roben antracyt, no i okna złoty dąb, bo ja też myślę o takim zestawieniu kolorystycznym. A jaką elewację planujesz? Bo tu na razie nie mam pomysłów. Jak chodzi o dachówkę, to u nas w grę wchodzi jeszcze euronit. Co do pomysłów we wnętrzu to na pewno w salonie chcę płytki woodentic z Paradyża, małą łazienkę w szarościach. Ale do tego jeszcze baaardzo daleko.A co do kredytu, to pan z open finance proponował nam kredyt w Nordei (CHF), DnB Nord (EUR), a odradzał nam kredyt w PKO BP, ale w końcu złożyliśmy papiery w PKO BP. Czekamy na decyzję. Ile u Was trwała procedura kredytowa do momentu wypłaty pierwszej transzy? Pozdrawiami życzę dużo słońca, żadnych przymrozków ani śniegu.PS. Zdradzisz, gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 26.10.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 W okolicach Bielska Białej - niedaleko Czechowic. A co do kredytu - to procedura poszła szybko i sprawnie - jak na razie jesteśmy zadowoleni. Nie pamiętam dokładnie ile to rwało ale chyba około tygodnia. Wypłacili nam już drugą transzę - też bardzo szybko. A co do elewacji - to nie mam pojęcia. Rzuciłam kiedyś nawet takie pytanie na forum, ale nikt nie odpowiedział.... Myślę o żółtej.... Ale to jeszcze bardzo daleka droga.... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cześć,idziecie do przodu, no, no. Podliczasz koszty? Pytam, bo czekamy na wycenę dachu. Byłam zaskoczona w sklepie, kiedy okazało się, że dachówka Robena, którą nazywałam antracytem nie jest nim... Będziemy mieć czarnobrązową (tobago) monza plus, o ile oczywiście wycena nas nie zabije. Euronitu niestety nie udało mi się obejrzeć na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 15.11.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć, idziecie do przodu, no, no. Podliczasz koszty? Pytam, bo czekamy na wycenę dachu. Byłam zaskoczona w sklepie, kiedy okazało się, że dachówka Robena, którą nazywałam antracytem nie jest nim... Będziemy mieć czarnobrązową (tobago) monza plus, o ile oczywiście wycena nas nie zabije. Euronitu niestety nie udało mi się obejrzeć na żywo. Pozdrawiam Gratuluję wyboru koloru dachówki wybraliśmy taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 03.12.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 klesia ja mam struktonit z euronitu na kominy. Widziałam dachówkę - fabryka jest w olkuszu leży tam tego sporo. Różnica taka, że ta jest matowa, a kolor grafit jest bardzo ciemny szary matowy. Generalnie roben fajniejszy, też mam. płaciłam za całość na 300 m2 dachu 15 500 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.12.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 aga*krzys Czekam na fotki - poproszę jeszcze fotkę wylotu komina z otworami wentylacyjnymi Masz już obłożony, skoro macie włożoną dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 04.12.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ja też czekam na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 04.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 a ja wpadłem POGRATULOWAĆ ... SSZ.. ...Ale jest PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... ... nie że fajosko?? wieter nie czochra fryza, :D:D na łeb nie kapie...:D:D jeszcze raz gratuluję... NETbet'Stan_Surowy_Zapity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 05.12.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) A dziękujemy dziękujemy.... Jest pięknie.......u nas wicher jeszcze czochra fryza niestety, bo jednego okna nadal brak.... Czekam na fotki - poproszę jeszcze fotkę wylotu komina z otworami wentylacyjnymi Masz już obłożony, skoro macie włożoną dachówkę? Na zdjęcia komina trochu trzeba poczekać.... A obłożony jest - styropian, siatka, klej... a co później - nie ma na razie koncepcji.... Co do kosztów, to podliczam, podliczam.... dachówka nas wyszła 12 500 tys (258m2), ale nie jest najgorzej - spodziewałam się, że więcej wydamy Edytowane 5 Grudnia 2010 przez aga*krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 06.12.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Oj, Aga co tu się zadziało!!!!! Byłam , widziałam i posmutniałam. Ja też tak chcę!! Bardzo Wam gratuluję takiego stanu rzeczy. Bardzo sprawnie Wam to budowanie poszło. Brama garażowa bardzo mi się podoba i całość teżżżżżżż.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 06.12.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hejka Lili07 A dziękujemy, dziękujemy,,,, cieszymy się baaaardzo.... ale tu się nie ma co smucić.... czytałam, że co niektórzy już płytki mają i panele Może też się wybiorę i coś zakupię.... mam dosyć kupowania pustaków, cementu, żwiru, dachówek, drewnochronów i takich tam,,,, No właśnie....czas kupić coś fajnego;) Jadę jutro do IKEA,a co mi tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 06.12.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Gratulacje! Ja też z zazdrością spoglądam na zdjęcia, mam nadzieję, że w przyszłym roku też takie będę miała. Nie dziwię się, że chcesz odreagować, zakupy w IKEI itp. to sama radość. Pozdrawiam cieplutkoKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 10.12.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 To teraz łączmy siły w przeganianiu zimy, niech znika zaraz po Nowym Roku! Gdzie ten projekt kuchni? Pochwal się, co wymysliłaś.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 11.12.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 HejA wymyśliłam, wymyśliłam.... Przedtem sen z powiek mi spędzała ta kuchnia.... Ale już wszystko wymyśliłam i jak tylko to obrobię w jakimś mądrym programie to wrzucę,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.12.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img440.imageshack.us/img440/4498/rysunek1x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 23.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 w noc wigilijnąw blasku świecmelodia kolęd plynie w mrok. Niech wam przyniesieradości moc i wiele szczęściaw nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts