Klesia 28.12.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 i wszystkiego naj... w Nowym Roku! Widzę, że zima Wam niegroźna i pracujecie dalej. Tak trzymać! Możesz mi podać namiary na ekipę od dachu? PozdrawiamK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 09.02.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witaj! Jestem pod wrażeniem. Jakie tempo.!!Wszytko pięknie wygląda zwłaszcza, że połwa prac we własnym zakresie.Drzwi główne prezentują się bardzo smacznie. Mój mężuś też do wszystkiego się pali ale czasu niestety nie starcza. Plany ma duże, tylko nie wiem czy mu urlopu starczy. A więc niedłogo będziecie wytynkowani, a jakie plany po tym etapie?!Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 13.02.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 No hej. Fajnie, że wpadłaś... Już jesteśmy wytynkowani :lol2::lol2::lol2::lol2: Teraz ogrzewanko, a potem się zobaczy.... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 17.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ale Wam fajnie. W ogóle jak czytam dzienniki to mam wrażenie, że wszyscy budują w ekspresowym tempie, a tylko u nas tak powoli...., dlatego tak mi się dłuży to czekanie na wiosnę. Namiarów na dachowców już nie potrzebuję, dzięki. Byłabym wdzięczna, gdybyś zerknęła na plan mojej kuchni i coś niecoś podpowiedziała. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 witam, gratuluję tempa prac...bardzo podobaja mi się wasze drzwi wejsciowe...zjakiej firmy i ile kosztowaly jak można wiedzieć, są drewniane czy stalowe?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam podglądam Wasz dziennik i gratuluję postępów na budowie i trochę zazdroszcze, że tyle zrobiliście sami Mam pytanie - jakie rynny wybraliście do Robena Antracyt i dlaczego włąśnie te? Przed nami decyzje odnośnie zakupu dachówki i też stawiam na Robena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 09.03.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam, gratuluję tempa prac...bardzo podobaja mi się wasze drzwi wejsciowe...zjakiej firmy i ile kosztowaly jak można wiedzieć, są drewniane czy stalowe? pozdrawiam Hej. Witamy Tempo jest rzeczywiście fajne:-). A co do drzwi to niestety nie wiem jakiej są firmy. Tyle ich oglądaliśmy, że w końcu zapomniałam. A na fakturze mamy tylko symbol. Jak się dowiem - dam znać. Kosztowały 2800 i są drewniane. Kupiliśmy te drzwi w MTB Jasiński. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 09.03.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam podglądam Wasz dziennik i gratuluję postępów na budowie i trochę zazdroszcze, że tyle zrobiliście sami Mam pytanie - jakie rynny wybraliście do Robena Antracyt i dlaczego włąśnie te? Przed nami decyzje odnośnie zakupu dachówki i też stawiam na Robena. Witam witam.. No troszkę sami zrobiliśmy...nie wyobrażam sobie ile kosztowałby nas ten domek, gdyby trzeba było za wszystko płacić. Dobrze, że mam zdolnego męża . A co do rynien - to mamy rynny firmy Gamrat - cena ok, kilku znajomych też ma te rynny i są zadowoleni. A czy u nas się sprawdzą? Zobaczymy.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.03.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No ale postępy, ho, ho! Robi się naprawdę domowo i przytulnie. Rzadko tu bywasz, to następnym razem chyba już będą płytki i kolory na ścianach.Jakie to tynki? cementowo - wapienne czy gipsowe?Jeśli te pierwsze, to czy zamierzacie dawać gładź? Szukamy ekip na dalsze prace, może dzięki temu czas nam się tak nie będzie dłużył.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 23.03.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Tynki cementowo wapienne. A co do gładzi - to jeszcze nie wiemy. Pewnie tak... Zobaczy się. Do płytek jeszcze daaaaleeekaaa droga... niestety... A już bym sobie chętnie coś powybierała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 28.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Noo w domku rzeczywiście prawie domowo Ja już nie mogę się doczekać kiedy u nas coś się ruszy A kolczyki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 28.03.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A dziękuję bardzo... Oby pogoda w tym roku sprzyjała budującym... Niech ładnie schnie.... I najprzyjemniejszy etap przed nami.....Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 30.05.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aga!! Cóż za postępy, fajnie to wszystko wygląda. A my niestety daleko w tyle. Tynki dopiero teraz będziemy kłaść. Gratuluję również zdolności artystycznych. Obrazy naprawdę udane, chociaż te ze zwierzakami podobają mi się bardziej. Z chęcią bym je do pokoju córki wstawiła. W takim razie czekam na płytkowe fotosiki, bo widać,że to już tuż, tuż.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 04.08.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hej,w dzienniku się pojawiłaś a do własnych komentarzy nie zaglądasz? Piękny domek, kiedy przeprowadzka? Pokażesz więcej zdjęć??Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.08.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Przypadkiem odkryłam Wasz dziennik. Wszystko wygląda pięknie. My na podobnym etapie, ale trochę w tyle zostaliśmy za Wami. Pozdrawiam, liczę na więcej zdjęć z domku. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 23.08.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witamy, witamy... Zdjęcia się pojawią, ale na razie nic nie nadaje się do pokazania... Górna łazienka się robi, za jakieś dwa tygodnie powinna być gotowa. Pozdrawiam serdecznie i idę popodglądać Wasz domeczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 31.08.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witeczka Aga! Praca wre, postepy widać gołym okiem a zwłaszcza te soczyste kolorki. Bardzo fajne macie panele tez już bym chcaiła być na tym etapie.A co do lustra do może popytaj u zródła- producenta. Jesli jednak nie ma takich to może mozajką wypełnij nadmiar powierzchni.Co do Twoich malunków nadal obstawiam te ze zwierzyną, bardzo w moim klimacie.Pozdrawiam i rejestruj kolejne postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 31.08.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Hejka lili07 Oj wre, wre... Z tym lustrem to jakiś dramat... Obdzwoniłam chyba 8 czy 9 zakładów - i NIE DA SIĘ.... Będę musiała pomyśleć nad tą mozaiką, ale to już nie będzie to.... A co do zwierzyny - to mogę ci taką namalować :-) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 31.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Serio??!!!! A jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 31.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Serio, serio... A co do kosztów - to za materiał na takie 3 sztuki ( podobrazia i farba) zapłaciłam około 50 zł... Cieszę się, że Ci się podobają... Moje dziecko jest zachwycone zebrą.... Jeszcze chciała: żabę, słonia, małpę i motyla.... Ale myślę, że te 3 sztuki w zupełności wystarczą.... Fajna to zabawa - podoba mi się... Odstresowuje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts