Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika - AGA*KRZYŚ

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj!

Jestem pod wrażeniem. Jakie tempo.!!

Wszytko pięknie wygląda zwłaszcza, że połwa prac we własnym zakresie.

Drzwi główne prezentują się bardzo smacznie.

Mój mężuś też do wszystkiego się pali ale czasu niestety nie starcza. Plany ma duże, tylko nie wiem czy mu urlopu starczy.

A więc niedłogo będziecie wytynkowani, a jakie plany po tym etapie?!

Pozdrawiam i trzymam kciuki

Ale Wam fajnie. W ogóle jak czytam dzienniki to mam wrażenie, że wszyscy budują w ekspresowym tempie, a tylko u nas tak powoli...., dlatego tak mi się dłuży to czekanie na wiosnę. Namiarów na dachowców już nie potrzebuję, dzięki. Byłabym wdzięczna, gdybyś zerknęła na plan mojej kuchni i coś niecoś podpowiedziała. Pa!

• 2 weeks później...
witam, gratuluję tempa prac...bardzo podobaja mi się wasze drzwi wejsciowe...zjakiej firmy i ile kosztowaly jak można wiedzieć, są drewniane czy stalowe?

pozdrawiam

Hej. Witamy

Tempo jest rzeczywiście fajne:-). A co do drzwi to niestety nie wiem jakiej są firmy. Tyle ich oglądaliśmy, że w końcu zapomniałam. A na fakturze mamy tylko symbol. Jak się dowiem - dam znać. Kosztowały 2800 i są drewniane. Kupiliśmy te drzwi w MTB Jasiński.

pozdrawiam

Witam :D

podglądam Wasz dziennik i gratuluję postępów na budowie i trochę zazdroszcze, że tyle zrobiliście sami :)

Mam pytanie - jakie rynny wybraliście do Robena Antracyt i dlaczego włąśnie te? Przed nami decyzje odnośnie zakupu dachówki i też stawiam na Robena.

Witam witam.. No troszkę sami zrobiliśmy...nie wyobrażam sobie ile kosztowałby nas ten domek, gdyby trzeba było za wszystko płacić. Dobrze, że mam zdolnego męża ;-). A co do rynien - to mamy rynny firmy Gamrat - cena ok, kilku znajomych też ma te rynny i są zadowoleni. A czy u nas się sprawdzą? Zobaczymy....

Pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks później...

No ale postępy, ho, ho! Robi się naprawdę domowo i przytulnie. Rzadko tu bywasz, to następnym razem chyba już będą płytki i kolory na ścianach.

Jakie to tynki? cementowo - wapienne czy gipsowe?Jeśli te pierwsze, to czy zamierzacie dawać gładź?

Szukamy ekip na dalsze prace, może dzięki temu czas nam się tak nie będzie dłużył.

Pozdrawiam

• 2 months później...

Aga!!

Cóż za postępy, fajnie to wszystko wygląda. A my niestety daleko w tyle. Tynki dopiero teraz będziemy kłaść.

Gratuluję również zdolności artystycznych. Obrazy naprawdę udane, chociaż te ze zwierzakami podobają mi się bardziej. Z chęcią bym je do pokoju córki wstawiła.

W takim razie czekam na płytkowe fotosiki, bo widać,że to już tuż, tuż.

Pozdrawiam

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Witeczka Aga!

Praca wre, postepy widać gołym okiem a zwłaszcza te soczyste kolorki. Bardzo fajne macie panele tez już bym chcaiła być na tym etapie.

A co do lustra do może popytaj u zródła- producenta. Jesli jednak nie ma takich to może mozajką wypełnij nadmiar powierzchni.

Co do Twoich malunków nadal obstawiam te ze zwierzyną, bardzo w moim klimacie.

Pozdrawiam i rejestruj kolejne postępy.

Serio, serio... A co do kosztów - to za materiał na takie 3 sztuki ( podobrazia i farba) zapłaciłam około 50 zł... Cieszę się, że Ci się podobają... Moje dziecko jest zachwycone zebrą.... Jeszcze chciała: żabę, słonia, małpę i motyla.... Ale myślę, że te 3 sztuki w zupełności wystarczą.... Fajna to zabawa - podoba mi się... Odstresowuje;-)