Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aga*Krzyś - nasz dziennik

Recommended Posts

Akcja: WIĘŹA.. Tzn jeszcze nie kładą...na razie tylko przywieźli. Ale tego duuuuuuużżżżżzoooooooooooo.... Teraz czekamy na ekipę. Mają przyjść w środę - zobaczymy czy przyjdą. Podobno śniegu ma nie być w tym miesiącu. Oby... No i pozbyliśmy się lasu z mieszkania. Jeszcze trochę zostało na klatce schodowej. Nasz salon zrobił się troszkę większy... Podoba mi się;)

• Odpowiedzi 265
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Ale nas dawno nie było....a tu taaaaaaaaakkkkkiiiiiieeeeeeeeeeeee zmiany....

Dnia 31.11.2010 staliśmy się posiadaczami STANU SUROWEGO ZAMKNIĘTEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No prawie zamkniętego, bo oszołomy jednego okna nam nie dostarczyli.... No i nie mamy też drzwi - na razie zabite dechami

Jutro będą zdjęcia - JEST PIĘKNIE.....

Ekipa od dachu - szybko, sprawnie, bezproblemowo.... 3 dni więźba i 4 dni dachówka.....

Nasz murarz skończył murować - mamy wreszcie wszystkie pokoje ;-);-);-)

Mamy bramę garażową - piękna....

No i mamy też okna - z oknami trochę gorzej - nie zamówili nam jednego okna... ha ha ha ha ha ha.... I jeszcze sobie myślą, że im teraz za to brakujące okno dopłacimy.... ha ha ha ha ha ha ha ha ha.................. tzn tak sobie myśli ten pracownik, który spieprzył zamówienie - bezczelny gnój.... Sama nie wiem, czy rzeczywiście się pomylił, czy to było działanie z premedytacją..... Zrobili nam wycenę na 9 okien, a na fakturze jest 8, no i przywieźli 8.... I pan do nas z hasłem : "Przecież podpisywaliście umowę, a na umowie jest 8 sztuk - mogliście zwrócić uwagę.... ". Po czym pan wymyślił, że możemy się kosztem tego okna podzielić po połowie, jako że on trochę zawalił, ale my też,,,,, No podzielić to się z nim mogę ewentualnie opłatkiem, a nie kosztami za okno, którego nie ma, a miało być.... I jak na początku myślałam, że się naprawdę biedak pomylił, to teraz już nie mam tej pewności.... Poczekamy do wtorku i zobaczymy jak się sprawa rozwiąże....

Ale jest PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"po co ten stres, myślisz, że nie masz nic...każdy ma.... czasem trzeba to po prostu znaleźć.....

Edytowane przez aga*krzyś

Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo....... żeby nam szyby nie popękały....;-) ponad -20 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zdjęcia są .... niewiele, bo aparat parował ;-) nieprzystosowany do takowej aury....

Internet też jakby na mrozie osłabł... jedno zdjęcie ładuje się 10 min....

No to zaczynamy

tak było jeszcze niedawno

http://img834.imageshack.us/img834/1788/10041040.jpg