Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aga*Krzyś - nasz dziennik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 265
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I po weekendzie...

A weekendzik był bardzo pracowity... Działaliśmy oboje - mąż wyrył w utwardzonym podłożu rów - w czwartek mają przyjść i doprowadzić nam wodę do budynku, przykleił styropian na suficie w garażu, oraz przygotował mi profesjonalny sprzęt do....bawienia się w Kusego z Racza (ha ha ha)....

http://img4.imageshack.us/img4/6987/1004255i.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/9290/1004257x.jpg

To tryptyk (reprodukcja oczywiście) do naszej sypialni....Ten zielony jest w rzeczywistości zupełnie inny.... Jak na pierwszy raz to chyba nie najgorzej. Jestem z siebie dumna....

Poza tym możemy już pić kawkę w kuchni...brakuje tylko expresu :-(

http://img823.imageshack.us/img823/9158/1004256l.jpg

• 1 month później...

ALE ZASTÓJ!!!!!!!!!!!!!! W pisaniu oczywiście... bo prace na budowie idą pełną parą.... Płyty KG są teraz na tapecie.... tzn na suficie :-) Biedny mężuś się napracował... Zamówiliśmy kuchnię... Kupiliśmy baterię do łazienki na parterze.... i mniej więcej wiem jakie chcę płytki...ale tylko mniej więcej ;-). Myślałam, że to będzie prostsze.... od początku budowy nie mogłam się doczekać tego momentu wybierania płytek, kolorów ścian itp... A teraz mniej entuzjastycznie jestem nastawiona - bo jak sobie coś wymyślę, to nie umiem tego znaleźć, jak szukam w sklepach - to podobają mi się przede wszystkim te rzeczy, na które mnie po prostu nie stać... Ech....

Zaraz będzie kilka zdjęć...

• 2 months później...

ALLEEEE znowu zastój w pisaniu - nieobowiązkowa jestem - przyznaję....

Pozmieniało się, że hej.....

1.) Sufity skończone!!!!!!!!!!!!! wygipsowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.) Domek od stóp do głów - zagruntowany (to moje dzieło ;-) - ręka do teraz mnie boli;-) )

3.) Zakupiona wanna, wc, umywalki i baterie (niektóre)

4.) wybrane płytki do dolnej łazienki

5.) projekt dolnej łazienki

6.) płytki w dolnej łazience położone

7.) projekt górnej łazienki - ale płytki jeszcze nie wybrane - WYBRZYDZAM,,,,

8.) kładą się płytki w pralni

9.) domek się ociepla

10.) KASA SIĘ KOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!