Kuna 03.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jestem zainteresowany usytuowaniem działek na terenie pewnej miejscowości w powiecie Gdańskim . Po prostu chce wiedzieć co kupuje , jak przebiegają granice działki oraz sąsiednich w terenie . To , że istnieje Powiatowy Zasób Geodezji i Kartografii , który prowadzi mapę zasadnicza i mapę ewidencji gruntów i budynków to wiem . Wiem także , że można się tam udać i nieodpłatnie na miejscu obejrzeć taką mapę .Interesuje mnie co innego . Czy istnieje mapa Powiatu Gdańskiego obejmująca wszystkie obręby geodezyjne z zaznaczonymi działkami udostępniona przez internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 04.08.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Spróbuj tu , po prawej masz odnośnik mapy i tam wchodzisz. http://www.geoportal.gov.pl/Nie wiem tylko na ile jest to aktualne tzn. jak często aktualizują te dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 04.08.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) powinno to byc o ile kojarze dostepne przez geoportal (geoportal.gov.pl) - jest tam warstwa z danymi katastralnymi. Co do aktualnosci - na pewno w moim przypadku kilka miesiecy do tylu (sladu po podziale dzialki jeszcze nie ma) - podzial w kwietniu Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez dwiemuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 04.08.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dziękuję wszystkim o to mi chodziło . Doszperałem się do warstwy z działkami . Rzeczywiście niektóre działki mają granice nieaktualne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts