Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska – ostoja ciemnoty i zacofania.

adam_mk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 290
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ja jestem slepa, czy naprawdę na forum nie ma ani jednego obrońcy obrońców krzyża?

W takiej formie będzie trudno.

Choć rzucanie z tłumu fekaliami - podobne do zachowania kibiców Zawiszy i Widzewa ostatnie - agresywne, pełne nienawiści - i co ważne ANONIMOWE przeważnie....

Jak znam polskie realia - przejdzie kiedyś ten konflikt do historii, z której nawet murzyni (wróć - afroamerykanie) będą się naigrawać jak chociażby z tego.......................

http://odkrywca.pl/forum_pics/picsforum24/gondek005.jpg

Edytowane przez bobiczek

Gość Pepeg z Gumy
Uparliście się na chłopa strasznie - dajcie spokój bo ja go lubię.

I poziom trzymajcie - bez insynuowania chorób psychicznych - bardzo przykrych w skutkach dla wielu ludzi.

Bobiczku drogi , zwrot z kretynem był z mojej strony jedynie cytatem tego , którego tak usilnie bronisz i lubisz.:)

Wróć do tyłu i popatrz proszę uważnie, komu to puściły nerwy i zaczął psychiatryczne insynuacje.

Toporkom z reguły nie pozostaję dłużny na takie dictum i przechodzę na ich poziom semantyki , wierząc (przez "r z"), że przez to będę bardziej dla nich komunikatywny.

pozdrawiam serdecznie, mimo różnic poglądów politycznych

Wróć do tyłu i popatrz proszę uważnie, komu to puściły nerwy i zaczął psychiatryczne insynuacje.

Toporkom z reguły nie pozostaję dłużny na takie dictum i przechodzę na ich poziom semantyki , wierząc (przez "r z"), że przez to będę bardziej dla nich komunikatywny.

Szczerze mówiąc Pepeg - dawno przestałem kontrolować dysputę w tym temacie - tak sobie tylko wpadłem w końcowe posty.

Dla dobrego samopoczucia codziennego - odradzam wszystkim bywanie w tego typu, przeważnie obelżywych i epatujących nieuzasadnioną nienawiścią tematach .

Pozdrawiam również, wcale nie będąc pewnym różnicy politycznych poglądów -:)

Jak znam polskie realia - przejdzie kiedyś ten konflikt do historii, z której nawet murzyni (wróć - afroamerykanie) będą się naigrawać jak chociażby z tego.......................

Pewniek, ze tak. Taka to juz pokretna ludzka natura. Znajomy sybirak (wychowanek Matki Rasiji) smial sie mowiac mi, ze z tym krzyzem w Wawie to nic nie znaczacy szczegol i ze u nich bylo dokladnie to samo tylko z cialem tow. Ilicza na Pl. Czerwonym. Jedni sie przykuwali lancuchami zeby nie ruszac, inni napierali, ze to ohyda trzymac rozkladajace sie zwloki. Powtorze jeszcze raz, w Polsce dowodem na zacofanie jest np. brak autostrad i to jak nedznie panstwo traktuje emerytow. Oni powinni miec pieniadze zeby sobie pod krzyzem postac w Rzymie albo w innej Fatimie. Pozdrawiam.

Nie zapominajcie o Wiedniu!;)

a propos Wiednia,

właśnie wróciłem z wakacji w Austrii i tak sobie myślę że macie rację,

Polska to jednak ostoja ciemnoty i zacofania,

bynajmniej nie chodzi mi o sprawy religijna ale o różnice w jakość życia obu narodów,

chodzi o infrastrukturę drogową i komunikację zbiorową, nie mówiąc

już o kulturze osobiste i świadomości ekologicznej.

Austriacy nie są bogatym narodem ale wcale nie mają z tego

powodu kompleksów jak jak większość Polaków,

fakt Austria to państwo policyjne ale mi to akurat nie przeszkadza,

przynajmniej nie widzę obsranych przez psy trawników i pobazgranych murów,

a w nocy nie trzeba wysłuchiwać wrzasków zapijaczonych palantów.

fakt Austria to państwo policyjne ale mi to akurat nie przeszkadza,

przynajmniej nie widzę obsranych przez psy trawników i pobazgranych murów,

a w nocy nie trzeba wysłuchiwać wrzasków zapijaczonych palantów.

Austria nie jest państwem policyjnym! Tam po prostu prawo się szanuje i egzekwuje - nic ponad. U nas naszczanie komuś pod drzwi jest czynem, który "ma nikłą szkodliwość społeczną". To jest prawny absurd. Nieprzestrzeganie prawa zawsze ma dużą szkodliwość społeczną.

K.

• 3 weeks później...
Daj spokój Marku :) ... Stasiek godzinę wcześniej (jak sam napisał) już był po paru piwach ...

... teraz mu jeszcze dodatkowo "ciśnieie" wzrosło i by sobie gdzieś "poszczał" (jak to ładnie ujął) :D ;)

Chciałby pozatym jeszcze kilka rzeczy ...

... ale nikt mu nie chce pokazać nawet jak "szambiarzem" zostać, że o "HOLDINGSIE" nie wspomnę :) ;)

... później już było coraz gorzej:

:D ;)

Macie brachu krzyżyk wyniesiony! Zadowolony?

Naprawdę Donek musi odejść i jeszcze HGW , KOMORUSEK, SCHETYNA , GRAD , HRABIA VINCENT, RADZIO , 1 ŻOŁNIERZ RZECZPOSPOLITEJ KLICH, PITURKA, NIESIOŁ OD POMNIKA LENINA W PORONINIE ZWANY CZERWONA FARBA PLAKATOWA ( BO SCHODZI POD WODĄ), BORUSEWICZ- BO ALINA SIĘ W GROBIE PRZEWRACA,

WIĘCEJ ZDRAJCÓW NA TĘ CHWILĘ NIE PAMIĘTAM I BARDZO ŻAŁUJĘ ALE......NASTĘPNYM RAZEM.