Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska – ostoja ciemnoty i zacofania.

adam_mk

Recommended Posts

Przeklejone

Wspomniane w artykule 143 mln złotych odszkodowania to nie jest kwota, która miałaby znaczenie dla budżetu Państwa. (...) 66 tys hektarów ziemi,(...)

Wystarczy dobrze edytować i już te 66tys hektarów nie jest to jakaś znacząca sprawa... parę upadłych PGR-ów z ziemią odłogiem leżącą... dodatkowo parę zrujnowanych nieruchomości. I o co tyle krzyku! Nagonka palikotowców na Naszą Wiarę!

• Odpowiedzi 290
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pepeg z Gumy
...wojenka w Afganistanie

budowa płatnych autostrad - to mnie wkurza baaardzo

zasiłki dla bezrobotnych

emerytury esbeków, wojskowych, policjantów

lekarstwa dla nieuleczalnie chorych

płatne wakacje dla nauczycieli

kryzys z winy banków

i masa innych spraw

też jest finansowane z naszych podatków

A jakże, bez tego można się obejść, życie bez świątyni opatrzności natomiast jest kompletnie do dupy.

Do tego dodałbym konkordat ze wszystkimi skutkami finansowymi, niekontrolowane kompletnie finanse na rzecz KK, zwolnienia podatkowe i zwrot nawet tego co komuna już nie zabrała.

Tak najlepiej, to zadośćuczynić poszkodowanym cofając się do XVII wieku, kiedy to więcej niż połowa ziem należała do nich.

Stać nas , a oni mają na to papiery w kruchcie :bash:

A ,może zamiast narzekać na daną opcję wprowadzić karę za nieuczestniczenie w wyborach( np. w Belgii). Wtedy skończy się biadolenie : nie myśmy ich wybrali, nie mają mandatu większości etc. Wystarczy 100zł kary i problem frekwencji zniknie. A która opcja przekona do swoich pomysłów na istnienie naszego kraju po prostu wygra i będzie legitymować się głosem większości. Dla jednych będzie to Euroland, dla innych Polska niezależna( kraj od którego nic na świecie nie będzie zależeć). Może jest jakaś inna droga?

a ja uważam że demokrcja z wyborami powszechnymi nie jest dobrym ustrojem... rządzić nami powinni fachowcy a skąd ja zwykły słabo wykształcony człowiek mam wiedzieć kto jest dobry do tego rządzenia... ja mogę najwyżej zagłosować na największego populistę co mi obieca złote góry i 100mln na łebka...

Gość Pepeg z Gumy

A w tej sprawie i paru innych to się proszę pytać tych debili co na PO głosowali a nie mnie !

Po takiej wypowiedzi od razu widać jakiej ty jesteś kondycji i że ciebie nie ma sensu o nic pytać.

Widzisz subtelną różnicę pomiędzy debilem głosującym na PO a debilem głosującym np na PiS lub debilem w ogóle nie głosującym.

No, no!

Ależ ty musisz być bystry.

Edytowane przez Pepeg z Gumy

Po takiej wypowiedzi od razu widać jakiej ty jesteś kondycji i że ciebie nie ma sensu o nic pytać.

Widzisz subtelną różnicę pomiędzy debilem głosującym na PO a debilem głosującym np na PiS lub debilem w ogóle nie głosującym.

No, no!

Ależ ty musisz być bystry.

Bystrzejszy jestem od Ciebie patrząc na Twój avatar :):)

Z tymi "debilami głosującymi na PO" to przesadziłem - wytłumaczyłem w każdym razie jak ich będę określał poprawnie politycznie :)

Bystry to zabardzo jednak nie jesteś skoro widzisz tylko PO i PiS na polskiej scenie politycznej. Pewnie jesteś apolegotą PO w stylu czy się wali czy się pali .

Gość Pepeg z Gumy
Bystrzejszy jestem od Ciebie patrząc na Twój avatar :):)

Z tymi "debilami głosującymi na PO" to przesadziłem - wytłumaczyłem w każdym razie jak ich będę określał poprawnie politycznie :)

Bystry to zabardzo jednak nie jesteś skoro widzisz tylko PO i PiS na polskiej scenie politycznej. Pewnie jesteś apolegotą PO w stylu czy się wali czy się pali .

No to wymyśliłeś. Aleś mi powiedział dowcipnie!

Na boga jak wpadłeś na to?

Nie wiem tylko jak nazwać z kolei takiego palanta, który uprawia kryptoreklamę a pod linkiem reklamowym obraża rozmówców a może i potencjalnych klientów.:lol2:

Firma JAWARYN ma wszystkich takich geniuszy jak ty?

Dobrze wiedzieć z kim ma się do czynienia.:)

No to wymyśliłeś. Aleś mi powiedział dowcipnie!

Na boga jak wpadłeś na to?

Nie wiem tylko jak nazwać z kolei takiego palanta, który uprawia kryptoreklamę a pod linkiem reklamowym obraża rozmówców a może i potencjalnych klientów.:lol2:

Firma JAWARYN ma wszystkich takich geniuszy jak ty?

Dobrze wiedzieć z kim ma się do czynienia.:)

Głupawy masz ten avatar i sam wiesz o tym a także Ci, z którymi konwersujesz.

Myślałem, że jesteś wesołkiem forumowym, swoistym "stańczykiem" a tu raczej gniazdko kompleksów czy szafa z "trupkami".

Gość Pepeg z Gumy
Głupawy masz ten avatar i sam wiesz o tym a także Ci, z którymi konwersujesz.

Myślałem, że jesteś wesołkiem forumowym, swoistym "stańczykiem" a tu raczej gniazdko kompleksów czy szafa z "trupkami".

Bardzo pouczające , to co mówisz.

Jako wesołek powiem , że niedawno rozmawiałem nawet z kimś z Jawaryn i wydawał się być rzeczowy, inteligentny i dosyć sympatyczny.

Jak to pozory jednak czasem mylą.

Ale widać...że jaki "bystry apologeta", taka i firma jaką reklamuje.

Bardzo pouczające , to co mówisz.

Jako wesołek powiem , że niedawno rozmawiałem nawet z kimś z Jawaryn i wydawał się być rzeczowy, inteligentny i dosyć sympatyczny.

Jak to pozory jednak czasem mylą.

Ale widać...że jaki "bystry apologeta", taka i firma jaką reklamuje.

boli Cię ten "debil" czy "apolegota PO" bo się pogubiłem ? :)