Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska – ostoja ciemnoty i zacofania.

adam_mk

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy
chodzić ze spuszczoną głową

i ze spokojem i pokorą patrzeć jak rząd i unia was dyma. Wstdzić to się można tylko i wyłącznie za siebie i swoje czyny.

Nie popieram obrońców krzyża, powinien on byś przeniesiony.

Oczywiście , że was dyma, Ciebie owo dymanie nie dotyczy, Ty jako dumny Polak jesteś niewydymalny,

• Odpowiedzi 290
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pepeg z Gumy
A Ty Pepeg nie podniecaj się, bo wiesz............

Żyłka pierdząca potrafi strzelić. wiesz.................. -:)

Nie wiem ale Ty wiesz zapewne, skoro o tym mówisz.

K...wa jak ja lubię jak Ty tak do mnie piszesz.:)

:wave:

oczywiście zapomniałem o pepegu

i zapomniałem dodać że dymają was przy pomocy opłacanych przez Michnika bojówkarzy internetowych.

Pamiętajcie nigdy nie mówcie za granicą że wstydzicie się że jesteście Polakami

bo inni biedą was traktować jak szmatę, a takie właśnie szmaty chcą zrobić z Polaków Michnik i spółka.

Gość Pepeg z Gumy

i zapomniałem dodać że dymają was przy pomocy opłacanych przez Michnika bojówkarzy internetowych.

bo inni biedą was traktować jak szmatę, a takie właśnie szmaty chcą zrobić z Polaków Michnik i spółka.

No, toś się teraz elokwentnie wygadał i zawarł niezły ładunek edukacyjny.

Teraz jeszcze ogłoś urbi et orbi, że każdy głosujący na PiS jest automatycznie nie do wydymania przez rząd i Unię , a zachwycony świat jęknie z zachwytu ,podziwu i zazdrości.

No, toś się teraz elokwentnie wygadał i zawarł niezły ładunek edukacyjny.

Teraz jeszcze ogłoś urbi et orbi, że każdy głosujący na PiS jest automatycznie nie do wydymania przez rząd i Unię , a zachwycony świat jęknie z zachwytu ,podziwu i zazdrości.

kurwości - Pepeg - włącz wydymanie na wsteczny - bądź light jak zawsze - i przestań się uzewnętrzniać.............

Gość Pepeg z Gumy
kurwości - Pepeg - włącz wydymanie na wsteczny - bądź light jak zawsze - i przestań się uzewnętrzniać.............

hehe

Ty mnie bobiczku jednak wciąż nie doceniasz:rolleyes:

no zajrzalem tu z ciekawosci -i co widze?SAME KURWY I CIOTY

To ciekawe stwierdzenie. I odkrywcze. Również oryginalne chociaż troszkę kontrowersyjne. Grabno nie musi wstydzić się swoich synów i córek. Możesz coś bliżej zanim ponury tu zajrzy?

Edytowane przez perm

No tak. Wybory za nami. Zamiast podziału na PIS...(sami wiecie) i PO...(też wiecie), mamy podział na tych opłacanych przez Michnika i OjcaDyrektora.

Tyle dobrego, że Michnika to chciaż skarbówka kontroluje :D

Racja, nie mówcie że wstydzicie się, że jesteście Polakami. Ani nie mówcie, że jesteście dumni, że jesteście Polakami. Najlepiej nic nie mówcie, jeśli już za tą granicą być musicie. Udawajcie, że nie znacie języka :D

Jestem katolikiem i ma juz tego dosc. Miarka sie przebrala. Zaprotestuje.

Nie wpuszcze do domu ksiedza po koledzie. Wywiesze transparent na bramie " Dopoki pan Rydzyk i jego radiomaryjna sekta bedzie czescia Kosciola to ja z duchownymi kontaktow nie utrzymuje"

Katofaszysci i profanatorzy krzyza inspirowani sa przez tego torunskiego szatana , ktory o zgrozo ma silne poparcie w Kosciele.

Gość Pepeg z Gumy
... u mnie na prowincji, o krzyżowej zadymie jeszcze nic się nie mówi :D ;)

To nie dobrze, że nie przygotowani jeszcze jesteście.

U nas co druga zagroda ma już wystrugany krzyżyk na kaczych łapkach z napisem Katyń-Smoleńsk.

Takiego, to nikt nie śmie ruszyć.

Zaraz, zaraz, a może troche ochłoniecie, bo zapalczywość we wątku staje się równa tej spod pałacu.

Po pierwsze do głowy by mi nie przyszło, aby wstydzić się, że jestem Polką. To tak, jakbym się wstydziła i ukrywała fakt bycia kobietą tylko dlatego, że wiele kobiet chluby swej płci nie przynosi.

Są nacje, które mają większe powody do wstydu.

Po drugie większym wstydem jest poprzez manipulację wykorzystanie i zepchnięcie do pozycji mięsa armatniego przez polityków i innych decydentów grupy babć, między które sprytnie się wmieszali podjudzacze różnej maści. Czemu dziwicie się babciom, dla których krzyż jest świętością i którego w tradycji polskiej się nie przestawia. Skoro tak, to bądźmy konsekwentni i określmy się, czy chcemy krzyży w przestrzeni publicznej, czy nie. Jeśli nie, to trzeba by zlikwidować na przykład krzyże upamiętniające wypadki drogowe, których na mojej drodze do pracy (15 km) jest około 20.

Osobiście uważam, że dla TEGO krzyża kościół byłby lepszym miejscem, ale w obecnym miejscu też mi specjalnie nie przeszkadza. Zastanawia mnie jeszcze fakt, że przenosiny, co do których nie było wątpliwości, że będą wyglądały tak, jak wyglądały zbiegły się z datą wprowadzenia podwyżki VATu. Jeszcze te biedne babcie być może mimo podwyżek żywności i leków będą musiały ze swych rent płacić grzywny za zkłócanie porządku publicznego. To dopiero wstyd dla państwa.

Edytowane przez amalfi

Gość Pepeg z Gumy
. Zastanawia mnie jeszcze fakt, że przenosiny, co do których nie było wątpliwości, że będą wyglądały tak, jak wyglądały zbiegły się z datą wprowadzenia podwyżki VATu. Jeszcze te biedne babcie być może mimo podwyżek żywności i leków będą musiały ze swych rent płacić grzywny za zkłócanie porządku publicznego.

Przestańcie histeryzować z tym VAT-em, który rzekomo ma wszystkich pozabijać, zwłaszcza biedne babcie spod krzyża.

Proszę zobaczyć najpierw czego dotyczy ów podniesiony VAT, czego nie obejmuje i policzyć jak faktycznie wpłynie na wydatki bieżące.

Średnie obciążenie dzienne dla rodziny to 14-17 gr ( wyliczenie z GP).

Dla rodziny wydającej co miesiąc na życie 3-4 tys złotych, obciążenie miesięczne wynosi ok.35-40 zł w zależności od tego czy dużo kawioru, ostryg i importowanego alkoholu zjedzą w miesiącu i jak często zmieniają laptopy i pralki.

Jeśli schorowana babcia walcząca pod krzyżem, dostaje rentę w wysokości 4tys zł. i w całości ją wydaje na swoje bieżące potrzeby , to najwyżej zmniejszy datki Rydzykowi o te kilkanaście złotych , żeby starczyło na leki i witaminy.

Ten cały Vat o procent w górę, to tak w ogóle kosmetyczny zabieg niemający niemal większego znaczenia. Po kilku latach może dać dopiero jakiś przychód , który ma jakiekolwiek znaczenie w finansach państwa.