Gość Pepeg z Gumy 09.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Gdybym to ja wiedział wcześniej , to bym Ci najpierw wyjaśnił sens dowcipu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 09.08.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Gdybym to ja wiedział wcześniej , to bym Ci najpierw wyjaśnił sens dowcipu. Pepeg nie trac czasu na dowcipy jedz do Zgorzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.08.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Pepeg nie trac czasu na dowcipy jedz do Zgorzelca. Nie ma sprawy. Widzę , że jesteś tak szczerze przejęta jego losem ,że chętnie zabiorę się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Oj co to będzie, co to będzie, jak Rambo o 23.00 dzisiaj przybędzie....... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Oj co to będzie, co to będzie, jak Rambo o 23.00 dzisiaj przybędzie....... - i nic się nie dzieje kilkunastu uzbrojonych w krzyże ludzików odgrodzonych barierkami i kordonem mundurowych od jakiegoś tysiąca (może dwóch) uzbrojonych w transparenty. Generalnie przyszli sobie pokrzyczeć...a i co niektórzy pograć w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.08.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Obejrzałem sobie ciąg dalszy spektaklu....Małpy jakby te same, ale cyrk coraz większy. Ruszyłby się jaki klecha...Gniewem bożym i ogniem na niebie zagroził - to by sobie poszli do diabła!(Akurat o 4 rano będzie rój Leonidów. Idealna okazja, aby tym ... no tym... no, słów brakuje na określenie, wyjaśnić co mają zrobić!Uwierzą, jak im się niebo rozpłomieni! Przecież oni oprócz wierzenia to nic innego nie umieją!Nawet dogadać się ze sobą nie umieją!Zobaczą gniew Boży to uwierzą!W Faraonie - zadziałało!)Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Prosty lud sie zbiesił, bo za dużo i za długo kombinowano przy krzyżu i nawet nie wiadomo, kto najwięcej kombinował, a jakby tak śledztwo przeprowadzić, to wielu by sie mogło zadziwić. Nie ma co mieszac dobrego Pana Boga do tej farsy, bo to ludzie sobie nawarzyli piwa i sami powinni je wypić. W końcu musiało się stać. Początek drogi do laicyzacji państwa. I tak naprawdę to o to chodzi, a nie o jakiś krzyż, czy tablicę, którą zawieszono ukradkiem, a jej skromna do bólu treść stanie się wkrótce kolejnym powodem do nowego cyrku. ps. Ludzie zbędni w służbie przemocy powinno byc obowiązkową lekturą adeptów polityki. Gdyby znali, to by nie ryzykowali i umieli przewidywać. A może znają i własnie stosują? Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 amalfi, przy całym zażenowaniu jakie budzi zachowanie "krzyżaków", to nie sposób nie zauważyć, że rząd powinien im najwyższe możliwe diety opłacać za każdy dzień na placu. Wypełniają sobą niemal cały czas antenowy mediów, a dzięki temu nie ma miejsca na komentowanie poważniejszych zagadnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 amalfi, przy całym zażenowaniu jakie budzi zachowanie "krzyżaków", to nie sposób nie zauważyć, że rząd powinien im najwyższe możliwe diety opłacać za każdy dzień na placu. Wypełniają sobą niemal cały czas antenowy mediów, a dzięki temu nie ma miejsca na komentowanie poważniejszych zagadnień. Mnie akurat zachowanie "krzyżaków" ani nie żenuje ani nie dziwi. Zachowanie rządu i kościoła owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 A dla mnie jednak jest to żenujące, wstydliwe i po prostu złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Co więcej: zachowanie polityków, którzy identyfikują się z tą groteską jest już zupełnym kuriozum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisałam w poście powyżej i w jeszcze jakimś w innym wątku dlaczego mnie zachowanie krzyżaków nie dziwi. W skrócie dlatego, że było ono do przewidzenia. Mnie to sie nawet nie chce już dyskutować na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisałam w poście powyżej i w jeszcze jakimś w innym wątku dlaczego mnie zachowanie krzyżaków nie dziwi. W skrócie dlatego, że było ono do przewidzenia. Mnie to sie nawet nie chce już dyskutować na ten temat. No z tym ostatnim to Cię rozumiem. Też mam uwiąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ruszyłby się jaki klecha... Gniewem bożym i ogniem na niebie zagroził - to by sobie poszli do diabła! Akurat.. oni jakiegoś klechę mają w .... Po taki krzyż to powinni przyjść arcybiskupi, a nie jakiś zwykły księżyna! Gdzie są arcybiskupi, przedstawiciele kościoła? - krzyczał do mikrofonu - Kim był ten ksiądz? Ja zapraszam arcybiskupa jednego, drugiego, niech sam weźmie ten krzyż na plecy i przeniesie do kościoła! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8244382,_Obroncy_krzyza___Po_krzyz_powinni_przyjsc_arcybiskupi_.html Doskonale to wyglada jak się patrzy na te twarze.. coś w nich jest wspólnego, brak tam choćby cienia intelektu, za to zaciętości pełno W końcu musiało się stać. Początek drogi do laicyzacji państwa. SLD powinno solidnie zapunktować ps. Ludzie zbędni w służbie przemocy powinno byc obowiązkową lekturą adeptów polityki. I jako abecadło "Psychologię tłumu" Le Bona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 13.08.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Akurat.. oni jakiegoś klechę mają w .... Po taki krzyż to powinni przyjść arcybiskupi, a nie jakiś zwykły księżyna! Gdzie są arcybiskupi, przedstawiciele kościoła? - krzyczał do mikrofonu - Kim był ten ksiądz? Ja zapraszam arcybiskupa jednego, drugiego, niech sam weźmie ten krzyż na plecy i przeniesie do kościoła! Szybko ten Pan z miłością bliźniego wypisaną na twarzy poczuł się gospodarzem w tym miejscu... On zaprasza arcybiskupa. Polska to fantastyczny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Bo to już z wiarą nie ma nic wspólnego. trafili tam różni znerwicowani fanatycy, wykluczeni, chorobliwi mistycy, pan Świton, który już kiedyś bronił krzyża. Oni nie akceptują hierarchii kościelnej, podobnie jak te zbuntowane zakonnice. Jedyna rada, to przestać ich pokazywać w TV, przestać się interesować a samo się rozejdzie. Swoją drogą dlaczego kościół nie uczy się na własnych błędach? Przecież tyle razy już tak było, reagowali za późno i był śmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.08.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Jedyna rada, to przestać ich pokazywać w TV, przestać się interesować a samo się rozejdzie. ale to właśnie o to chodzi żeby pokazywać w TV, jako temat zastępczy, już nawet Palikot nie musi się pokazywać. Chodzi o to żeby zamiast o stanie państwa, o sytuacji w wojsku, o podwyżce podatków, rozmawiać w kółko o krzyżu, dla PO najlepszym wyjściem by był żeby awantura o krzyż trwała jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 ale to właśnie o to chodzi żeby pokazywać w TV, jako temat zastępczy, już nawet Palikot nie musi się pokazywać. Chodzi o to żeby zamiast o stanie państwa, o sytuacji w wojsku, o podwyżce podatków, rozmawiać w kółko o krzyżu, dla PO najlepszym wyjściem by był żeby awantura o krzyż trwała jak najdłużej. Czy to PO postawiło tam te dwie deski (krzyż do dziś nie jest poświęcony)?Ale czy to PO postawiło tam tych oszołomów? Czy to PO wzywało "mężczyzn" by w "pokojowy" sposób bronili krzyża? Czy to PO biega z kamerami każdej z telewizji i robi reportaże? Gdyby opozycji zależało na końcu tego cyrku, wszyscy wiemy, że wystarczy jedno słowo guru tej geriatrycznej bojówki - Jarosława i było by po sprawie -przeniosą swe klęczniki w inne miejsce, ale po co trzeba prezydenta przedstawić jako wroga krzyża, premiera jako terrorystę i mordercę.To taka kampania za free. Tylko czy i tym razem ciemny lud to kupi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Doskonale to wyglada jak się patrzy na te twarze.. coś w nich jest wspólnego, brak tam choćby cienia intelektu, za to zaciętości pełno Mam takie same spostrzezenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.08.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 :rolleyes:Intelektualnie to oni są mocarze.Niejaki pan Macierewicz wraz z komisją pisowskich fachowców, zastanawiają się teraz np. jak to możliwe, że taki pancerny samolot jak TU- mógł stracić skrzydło przy zderzeniu z drzewem. To zbyt grubymi nićmi przecież szyte, ale zgraja oszołomów krzyżowych już zapewne ma kolejny , niezbity dowód, że to musi zamach na konusa był.Co tu się dziwić i dużo szukać pod pałacem. Nawet na forum są mistrzowie intelektu chadzający i pisujący do siebie. PS dorzucę tylko, że oni nie tylko mentalnie ale nawet fizycznie są do siebie niezmiernie podobni. Zupełnie jak z jednej formy odlani - od razu widać formację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts