maysee 13.08.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dobrze, ze przeciwko tej calej "zgrai niebezpiecznych fanatykow religijnych" zostal poslany 22-letni, rozgarniety i wielce rezolutny rozwoziciel pizzy - "RAMBO". Ogolnie rzecz biorac jest dobrze i bedzie dobrze bo zgoda buduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dobrze, ze przeciwko tej calej "zgrai niebezpiecznych fanatykow religijnych" zostal poslany 22-letni, rozgarniety i wielce rezolutny rozwoziciel pizzy - "RAMBO". Ogolnie rzecz biorac jest dobrze i bedzie dobrze bo zgoda buduje! no patrz, i ten "rozwoziciel pizzy" w ciągu zaledwie kilku dni pociągnął za sobą kilka tysięcy innych "rozwozicieli pizzy" , którzy lubią dobrą zabawę i wykpiwają pseudo patos, który tylko na wykpienie zasługuje. Wszyscy oni pójdą do piekła, strąceni błogosławiona ręką ojca dyktatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.08.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wszyscy oni pójdą do piekła, strąceni błogosławiona ręką ojca dyktatora jak Nergal wyzdrowieje, to i ten straszak szlag trafi - w końcu teraz celebryci wyznaczają, co jest trendy "Nigdy bym nie przypuszczał, ze moja choroba może się stać dla pewnych osób pretekstem do prowadzenia swojej własnej krucjaty. Głosy o tym, że moja obecna sytuacja może mnie rzekomo zbliżyć do Boga, sprawić, że odrzucę swoje ideały i ugnę kark przed jedynym słusznym w tym kraju światopoglądem, nie tylko zaskoczyły mnie, ale i przeraziły. To typowy przykład cynicznego wykorzystywania cudzego nieszczęścia dla zbijania dodatkowego kapitału dla swoich własnych poglądów. Zachorował, na pewno nawróci się, odkryje, ze religia chrześcijańska, z którą tak zajadle walczy, stanie się mu bliska Stop! (...) Dlatego też tym wszystkim, którzy w mojej chorobie wietrzą szanse dla złamania moich wartości, a więc i mnie samego, odpowiadam po raz pierwszy i ostatni i wyjątkowo krótko: po moim trupie!" http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8242244,Nergal__Nie_nawroce_sie__NOWE_OSWIADCZENIE_DARSKIEGO.html http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,8245875,Nergal_dla__GW___Biore_chorobe_za_dobra_monete.html To tylko pozornie jest nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 I zeby wszystkim udowodnic , ze ma sie dobrze nagral nowy teledysk . http://www.youtube.com/watch?v=-fBKet3-4Z4 Nie zebym zaraz sie pasjonowala , ale ze wzgledu na grajace tam zaprzyjaznione dobermany jestem w temacie .:) Jesli to ten sam Nergal , bo moglam cos pomylic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.08.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ten sam z zespołem - najlepszym polskim towarem eksportowym (przynajmniej w 2004 roku ) choć to zupełnie nie moja muza http://www.rockmetal.pl/wywiady/behemoth-nergal.04.html clip ponoć "skandaliczny" (i pomyśleć, że kiedyś uczeni w piśmie pisali "skandalizujący", ale matura Giertycha wszystko zmieniła ) http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8243202,Behemoth____Alas__Lord_Is_Upon_Me___Wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.08.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 całe to zamieszanie jest sterowane przez piarowców PO, którzy przy pomocy tzw pożytecznych idiotów, próbują odwrócić uwagę społeczeństwa od nieudolnego rządu Tuska tutaj jeden z pomagierów: http://www.niezalezna.pl/article/show/id/37570/articlePage/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 całe to zamieszanie jest sterowane przez piarowców PO Dobranocka właśnie trwa, nie przegap może jeszcze czegoś się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 choć to zupełnie nie moja muza I nie moja . Ja obejrzalam ten teledysk i inne w sumie tez i okladke plyty , bo teraz w zasadzie w kazdym teledysku graja dobermany z fajnej hodowli . To na psy patrze . A to psy szatanskie ponoc sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) całe to zamieszanie jest sterowane przez piarowców PO, którzy przy pomocy tzw pożytecznych idiotów, próbują odwrócić uwagę społeczeństwa od nieudolnego rządu Tuska tutaj jeden z pomagierów: http://www.niezalezna.pl/article/show/id/37570/articlePage/2 Pożyteczny Idiota ?????? No fakt , sama śmietanka wielbicieli GURU Rydzyka Pisał ktoś ,że teraz SLD zapunktuje... gów..o prawda . Te dupki zmarnowali już nie jedną szansę , ale boją się własnego cienia. Jedno jest dobre w tym zamieszaniu z krzyżem... przybędzie apostatów. Kler znów obudzi się z ręką w nocniku. NarodziłA NAM SIĘ NOWA SEKTA.... PISO KRZYŻOWCÓW Jak to od dawna twierdzę ..............WIARA CZYNI CZUBA. Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez Marek-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Jeden z duchownych dziś stwierdził, że pod pałacem potrzebny jest psychiatra, w innym wypadku ten cyrk w wykonaniu "obrońców" się nie skończy. Jak patrzę kto obrońcą się mianuje, nie mam wątpliwości, że ów duchowny ma racje. - Norbert Kubicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.08.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 No śliczne zero jak to mawiał mistrz Lec: Nie zgadzam się z matematyką. Uważam, że suma zer daje groźną liczbę. Tym duchownym był nie byle kto - ks. dr Józef Kloch, rzecznik prasowy Konferencji Episkopatu Polski: - Tu nie trzeba teologa, ale kogoś, kto by się zastanowił nad stanem nerwów kogoś mówiącego "że przeciwko nam jest szatan" (...) To jest spór polityczny. Krzyż jest tylko tłem, niemym zakładnikiem. (...) . - Nie chcę mieszkać w państwie, które nie potrafi sobie poradzić z kilkoma osobami w jednym miejscu. I to nie siłowo. Nie chcę mieszkać w państwie, które nie potrafi negocjować z kilkunastoma osobami - zaznaczył. - Zawodowcy mówią, że są proste metody, żeby rozmawiać z tymi ludźmi, tylko trzeba to zainicjować. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8246728,Ks__Jozef_Kloch_w_TOK_FM___Nie_chce_mieszkac_w_panstwie_.html A stare, dobre metody legitymowania manifestantów zawsze przynoszą zamierzony efekt: "Przybyli policyjni negocjatorzy. Przez kilka godzin prosili wielokrotnie, by osoby spod krzyża przeniosły się kilkanaście metrów dalej. Niektóre usłuchały, kilka osób zdecydowanie odmówiło i oświadczyło, że zgadza się na rozwiązanie siłowe. Funkcjonariusze przenieśli te osoby na niewielką odległość od krzyża - dodał rzecznik. Jak powiedział, w czasie interwencji policji niektórzy "obrońcy krzyża" sami zaczęli się rozchodzić. W trakcie legitymowania okazało się, że jedna z osób była poszukiwana przez policję." http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8251240,Policja_usunela_osoby_spod_krzyza__Przeniesli_tych_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Hej co z Wami? Policja wreszcie zabrała się do roboty i zrobiła, przynajmniej częściowo, to co do niej należało. Uważam, że powinni obstawić kordonem ścieżkę az do kościoła i wreszcie zanieść ten krzyż na miejsce. A oszołomów wreszcie pociągnąć do odpowiedzialności. Szkoda tylko, że jeśli już to zapłacą zmanipulowani kretyni a nie ci co pociągają za sznurki. Nie oglądałam dziś TV. Osierocony bliźniak jakoś się ustosunkował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 14.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 a i owszem... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8252071,Kaczynski_o_usunieciu__obroncow__krzyza__Mamy_tu_do.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Przecież to jest oczywiste, że żaden pomnik tam nie powstanie. Już wystarczy tych pomników i tablic. Są tam gdzie należy. To jest jednak szokujące, jak ten gnypek jest zakłamany. Zastanawiam się, czy to taka jego gra, czy może on żyje w jakiejś rzeczywistości równoległej. Mam tu na myśli jego próbę wmówienia ludziom, ze hierarchowie KK podzielają jego zdanie na temat krzyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 14.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Jaruś , po śmierci brata i przegranych wyborach ...dostał" pierdolca pospolitego" . Drugi...Macierewicz, ten co będzie sprawdzał w instrukcji samolotu , czy skrzydło , po zderzeniu z dużą brzozą mogło odpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Odsunięci na czas uroczystości i święta państwowego przynieśli sobie nowy krzyżyk....Święto mają w dupie... krzyżyka nie! Tam trzeba kilka karetek podesłać i odwieźć to towarzystwo na jaki turnus w najbliższym wariatkowie...Chorych trzeba leczyć... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Odsunięci na czas uroczystości i święta państwowego przynieśli sobie nowy krzyżyk.... Święto mają w dupie... krzyżyka nie! ... To ci "mąciciele i manipulanci" z PO ... żeby tylko odwrócić uwagę od podniesionego o 1% VAT-u http://www.tvn24.pl/-1,1669365,0,1,nowy-krzyz-przed-palacem,wiadomosc.html ... a ten "Satanista" apeluje po próżnicy http://www.tvn24.pl/-1,1669376,0,1,prymas-to-gorszaca-manipulacja-krzyzem,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.08.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czy ja jestem slepa, czy naprawdę na forum nie ma ani jednego obrońcy obrońców krzyża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.08.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Czy ja jestem slepa, czy naprawdę na forum nie ma ani jednego obrońcy obrońców krzyża? ... no byli ... Dobrze, ze przeciwko tej calej "zgrai niebezpiecznych fanatykow religijnych" zostal poslany 22-letni, rozgarniety i wielce rezolutny rozwoziciel pizzy - "RAMBO". Ogolnie rzecz biorac jest dobrze i bedzie dobrze bo zgoda buduje! ... tak na marginesie: co ma tutaj do rzeczy zawód "Rambo" ? ... jaki Bubel taki "Rambo" całe to zamieszanie jest sterowane przez piarowców PO, którzy przy pomocy tzw pożytecznych idiotów, próbują odwrócić uwagę społeczeństwa od nieudolnego rządu Tuska ... ... zdalnie sterowanych, "pożytecznych idiotów", obejrzysz korzystając z linka powyżej ... ale się zmyli Trochę dziwne, ponieważ Wielki Strateg twierdzi, że są ich "miliony" Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 15.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Głódź zabrał głos Faktycznie ..on to ma " oddech Lenina" . Szczególnie po ..Stolicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts