maysee 25.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Co by nie pisac o krzyzu sprzed palacu, nie jest to bynajmniej oznaka ciemnoty i zacofania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Religia mówi o pokoju a najgorsze wojny na świecie były i są na tle religijnym. Im społeczeństwo bardziej laickie tym mniej konfliktów. Więc o co chodzi z tą religią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.08.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Co by nie pisac o krzyzu sprzed palacu, nie jest to bynajmniej oznaka ciemnoty i zacofania. Ależ skąd ! To oznaka racjonalizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.08.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Oj dajcie spokój. Facet sobie ulżył po paru piwach, dzisiaj będzie miał kaca. Trochę mi go szkoda, się szarpie..... Co do wariatów - tak jak przewidywałam parę dni temu do małża - nie ma co ich szturmem ruszać, chłodek w nocy, upały w dzień, rydzyki w lesie a tu trza warować pod krzyżem. W końcu pękli i wczoraj zaczęli marudzić o chęci rozmowy. Ja bym tam ich jeszcze potrzymała w niepewności, miałoby to też wpływ na morale elektoratu PISu. Czyli albo ktoś wymyślił albo niechcący może się udać i samo rozwiązać. Samo by sie rozwiazalo, gdyby nowy prezydent nie palnal o usunieciu krzyza. Ja do dzis nie potrafie zrozumiec, co mu ten krzyz przeszkadzal. Postalby do jesieni moze i spokojnie by go przeniesli, ale nie, trzeba bylo szopke zrobic. Jak dzisiejsza pokazowka z OFE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.08.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (...) trzeba bylo szopke zrobic. Jak dzisiejsza pokazowka z OFE. No wiesz!? Nasz najjaśniejszy Pierwszy Minister pogroził palcem! Szok!!! Toż to prawie Putin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.08.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Samo by sie rozwiazalo, gdyby nowy prezydent nie palnal o usunieciu krzyza. Ja do dzis nie potrafie zrozumiec, co mu ten krzyz przeszkadzal. Postalby do jesieni moze i spokojnie by go przeniesli, ale nie, trzeba bylo szopke zrobic. . Masz całkowitą rację! Wściekłego psa i wariata się nie drażni a głupiemu ustępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.08.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Masz całkowitą rację! Wściekłego psa i wariata się nie drażni a głupiemu ustępuje. Nie przypuszczalam, ze sie ze mna zgodzisz kiedys w tym watku , ale i ja sie z Toba zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 I jak tam z siłą wiary? Oj chyba kiepsko, bo codziennie proszą o rozmowę a jakoś nikt sie nimi nie interesuje. I bardzo dobrze. Rom-Kom słusznie prawisz. "Odpuść im bo nie wiedzą co czynią. " maysee możesz rozwinąć swoją myśł, bo dobrawdy nie pojmuję. Ktoś mnie oświeci o co chodzi z tą "pokazowką z OFE"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.08.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 maysee możesz rozwinąć swoją myśł, bo dobrawdy nie pojmuję. Niestety ale nie pamietam co chcialem przez to powiedziec. Istnieje jednak spore prawdopodobienstwo, ze jutro na luziku sobie wszystko przypomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.08.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 a w Wiedniu tez protesty przeciwko usunieciu krzyza z parku dunajskiego,jednak nie jest to przedmiotem zainteresowania mediow, one wola pokazywac przekretyprzy obsludze komunikacji miejskiej albo narodziny malej Pandy w ZOO,wladze chca usunac krzyz poniewaz rzekomo wymaga kosztownego remontua na jego miejsce postawi pomnik wiec wiezacy Austriacy protestujaCO ZA CIEMNOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 26.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 a w Wiedniu tez protesty przeciwko usunieciu krzyza z parku dunajskiego, (...) Austriacy protestuja CO ZA CIEMNOTA No i protest zostanie odnotowany i uwzględniony lub nie. Myślę jednak, że nikt nie szantażuje władz Wiednia [ "nie oddamy krzyża""po naszym trupie!"] Chyba, że wśród protestujących jest Burski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 a na jego miejsce postawi pomnik wiec wiezacy Austriacy protestuja CO ZA CIEMNOTA Czy wieżący, to ta ciemnota wywodząca się od wieży ? Polaku , patrioto i narodowcu, szanuj mowę polską, skoro ,podobno, kochasz swoją ojczyznę. Klepanie po polsku paciorka i wznoszenie patetycznych haseł, nie czyni jeszcze z klepiącego prawdziwego Polaka. Pomiędzy protestem czy demonstracją a zwykłą polityczną histerią, jest jednak pewna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 26.08.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nie oddamy krzyża , do ostatniego , sztucznego zęba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.08.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Czy wieżący, to ta ciemnota wywodząca się od wieży ? Polaku , patrioto i narodowcu, szanuj mowę polską, skoro ,podobno, kochasz swoją ojczyznę. Klepanie po polsku paciorka i wznoszenie patetycznych haseł, nie czyni jeszcze z klepiącego prawdziwego Polaka. Pomiędzy protestem czy demonstracją a zwykłą polityczną histerią, jest jednak pewna różnica. na niemieckiej klawiaturze ciagle myle z i y, co jakis czas musze kasowac, stad pewnie wzial sie ten blad, ale pepeg jak zwykle wyciaga kretynskie wnioski, a histerie kreuja tylko media sterowne przez michnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 na niemieckiej klawiaturze ciagle myle z i y, co jakis czas musze kasowac, stad pewnie wzial sie ten blad, ale pepeg jak zwykle wyciaga kretynskie wnioski, a histerie kreuja tylko media sterowne przez michnika ... to przełącz na "chińską" ... może przestaniesz wtedy mylić "rz" z "ż" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 na niemieckiej klawiaturze ciagle myle z i y, co jakis czas musze kasowac, stad pewnie wzial sie ten blad, ale pepeg jak zwykle wyciaga kretynskie wnioski, Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Na klawiaturze typu "qwertz" litera "r" w słowie wierzę jest w tym samym miejscu, co na "qwerty", a o znaki diakrytyczne przecież się nie czepiam. Kretyńskie tłumaczenie Bolda, jak zwykle a nie Pepega wnioski. Bez Michnika świat pisowca byłby jednak strasznie niewytłumaczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 27.08.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Na klawiaturze typu "qwertz" litera "r" w słowie wierzę jest w tym samym miejscu, co na "qwerty", a o znaki diakrytyczne przecież się nie czepiam. Kretyńskie tłumaczenie Bolda, jak zwykle a nie Pepega wnioski. Bez Michnika świat pisowca byłby jednak strasznie niewytłumaczalny. przeciez wyraznie napisalem ze czasem musze kasowac, najprawdopodobniej napisalem ry zamiast rz, z rozpedu skasowalem tez r i wpisalem samo z, jakim trzeba byc kretynem zeby tego nie zrozumiec, myj zeby i rece to nie bedziesz mial zajadow lub stranniej dobieraj swoich partnerow seksualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 27.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 przeciez wyraznie napisalem ze czasem musze kasowac, najprawdopodobniej napisalem ry zamiast rz, z rozpedu skasowalem tez r i wpisalem samo z, jakim trzeba byc kretynem zeby tego nie zrozumiec, myj zeby i rece to nie bedziesz mial zajadow lub stranniej dobieraj swoich partnerow seksualnych Jakim trzeba być kretynem ..., żeby tak głupio się tłumaczyć i jeszcze głupiej argumentować. Wśród pisowców , to chyba już taka prymitywna norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 28.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jakim trzeba być kretynem ..., żeby tak głupio się tłumaczyć i jeszcze głupiej argumentować. Wśród pisowców , to chyba już taka prymitywna norma. Biorąc pod uwagę tytuł wątku to błąd i tłumaczenie jak najbardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Biorąc pod uwagę tytuł wątku to błąd i tłumaczenie jak najbardziej na miejscu. :) Słuszna uwaga. Próbowałem to lekko insynuować, ale koleś nie skumał, bo ma niemiecką klawiaturę. Taki już urok toporka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts