gegawa 11.02.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 jak w temacie. wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 27.09.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Mnie sie podoba. Jak bedziesz miec jakies wiadomosci o nim daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pancie 15.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Wszystkich, przymierzamy się razem z żoną do projektu Cztery Kąty II http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=744 Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tym projektem lub jesteście w trakcie budowy albo już mieszkacie w 4 Kątach II prosimy o wszelkie uwagi. Osoby budujące/mieszkające juz w 4 kątach w okolic Warszawy bardzo mile widziane czekając na posty pozdrawiam i z góry dziękuję bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 01.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam szukam ludzi budujacych dom Cztery Kąty II z pracowni Charkiewicza domoweklimaty.plProsze o kontakt chodzi o wymiane doswiadczen i nurtujace mnie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkosmo 09.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ja buduje cztery kąty od Charkiewicza. Jak tam u ciebie ? Mury sie pną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts