jureknorek 30.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Jak się cieszę,że zajrzałam na tą stronę.Od kilku lat "kombinujemy"jak zbudować wędzarnię-dotychczas wykorzystywaliśmy,jak większość osób,beczkę. Serdeczne dzięki -barabasz111-teraz wiemy jak sie do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 03.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wszystko na temat .... http://www.wedlinydomowe.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Albo tutaj pomysly na grill i wedzarnie ze zdjeciami http://forum.muratordom.pl/budowa-grila-i-wedzarni,t16336.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busku 19.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witaj Chef PaulByłaby możliwość zamieszczenia przez Ciebie projektu mobilnej grillo-wędzarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witaj Chef Paul Byłaby możliwość zamieszczenia przez Ciebie projektu mobilnej grillo-wędzarni? ... masz na myśli tą pozdrówka świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busku 20.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 dokładnie, chce skonstruować coś podobnego, ale mniejszego oczywiście . Chodzi mi bardziej o wnętrze, jakieś przekroje instalacji, którędy powietrze wlatuje itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... niestety planów i szkiców nie mam (gdzieś się w Polsce "zapodziały") ... urządzenie było budowane jako "prototyp" a projekt cały był "zagryzmolony" nanoszonymi na bieżąco poprawkami. Pozostało mnie natomiast część fotografii z budowy urządzenia, ... jeżeli będą mogły być Tobie pomocne, proszę podaj adres "e-mailowy" na PW a niezwłocznie je Tobie prześlę. pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busku 21.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 na pewno się przydadzą oto e-mail: [email protected] z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 na pewno się przydadzą oto e-mail: [email protected] z góry dziękuje ... poszło świątecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busku 21.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 dziękuje bardzo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Podciągam temacik, bo jak tylko śnieg stopnieje to ruszam z budową mojej pierwszej beczkowej wędzarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ja planuję coś takiegohttp://www.wedkuje.pl/foto_news/wedzarnia.jpgTylko beczka będzie metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 stukpukmy także planujemy wędzarnię "beczkową" na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek Budowniczy 16.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nigdzie nie znalazłam przepisów mówiących o odległości grillo-wędzarni od granicy, czy ktos cos wie na ten temat??Czy sa jakieś ograniczenia co do wysokości komina takiej wędzarni?Bardzo proszę o odpowiedź tych co nie maja kilku h działki, ale kikusetmetrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nigdzie nie znalazłam przepisów mówiących o odległości grillo-wędzarni od granicy, czy ktos cos wie na ten temat?? Czy sa jakieś ograniczenia co do wysokości komina takiej wędzarni? Bardzo proszę o odpowiedź tych co nie maja kilku h działki, ale kikusetmetrową. Według mnie nie ma przepisów co do odległości. Byle sąsiadowi pod oknem nie dymić Poza tym ile razy w roku się wędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... rozumiem, że te beczkowe to takie "tymczasowe" ... później przyjdzie pora na coś bardziej konkretnego ... Poza tym ile razy w roku się wędzi? ... jak to ile razy ? ... za każdym razem kiedy zechcesz zjeść "normalną wędlinę", więc przynajmniej dwa razy w miesiącu (żeby troszeczkę na zapas zrobić) ... do uzytku domowego wystarczy taka: http://www.chefpaul.net/smoker/smokerT01.jpg ... 10 kg kiełbasek na jeden "wsad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... rozumiem, że te beczkowe to takie "tymczasowe" ... później przyjdzie pora na coś bardziej konkretnego ... Poza tym ile razy w roku się wędzi? ... jak to ile razy ? ... za każdym razem kiedy zechcesz zjeść "normalną wędlinę", więc przynajmniej dwa razy w miesiącu (żeby troszeczkę na zapas zrobić) ... do uzytku domowego wystarczy taka: http://www.chefpaul.net/smoker/smokerT01.jpg ... 10 kg kiełbasek na jeden "wsad" No tak, znowu prowokujesz (również wydzielanie śliny i soków żołądkowych) Przypamniały mi się zdjęcia Twoich wyrobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... No tak, znowu prowokujesz (również wydzielanie śliny i soków żołądkowych) Przypamniały mi się zdjęcia Twoich wyrobów ... ieeeetam ... przeca trawy nie będę jadł (co ja koza jestem ?) http://www.chefpaul.net/smoke/kielbasaW01.jpg ... tak raz na dwa tygodnie się troche kiełbaski należy pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... No tak, znowu prowokujesz (również wydzielanie śliny i soków żołądkowych) Przypamniały mi się zdjęcia Twoich wyrobów ... ieeeetam ... przeca trawy nie będę jadł (co ja koza jestem ?) http://www.chefpaul.net/smoke/kielbasaW01.jpg ... tak raz na dwa tygodnie się troche kiełbaski należy pozdróweczka Mniam Idę coś skubnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... i "soczystych schabików" znanych również pod nazwą "polędwica sopocka" http://www.chefpaul.net/smoke/schabW03.jpg smaczniutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.