rataj75 04.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 poszukuje zastawy stołowej nadającej się do zmywarki, najlepiej w czystej bieli z delikatnymi zdobieniami lub w kolorze "ekri". Niestety to co oglądałam jest jakieś szaro-sine, ale nie białe, lub ma zdobienia nie pozwalające myć serwisu w zmywarce. Fajnie byłoby też gdym mogła serwis wzbogacić w dodatkowe, miski, salaterki, półmiski, filiżanki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esor 04.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 http://www.villaitalia.pl/zestawy-obiadowe-i-herbaciane-dla-12-osob.html ponadczasowa, ale bez elementów ecru http://www.sklep.rosenthal.pl/category/maria-biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 04.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 ja dostałam w prezencie ślubnym taką: http://sklep.polskaporcelana.pl/produkt/823/porcelana_ecrue/filizanka_claudette.html jest bardzo delikatnie kremowa, można myć w zmywarce, a co najważniejsze nie jest bardzo droga i można sobie dowolnie kompletować elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 23.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 witammam pytanie czy ma ktos zastawy z Luminarca, przyznam sie ze "czaje sie" na Volare ale zastanwaim sie czy faktycznei fajne wygladaja. Na fotce sympatycznie, ale jak sie zobaczy pojedynczy talerz (niestety tylko na zdjeciu) to jakis mniejszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 23.01.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A może porcelana Ćmielów Rococo? Na allegro można kupić na sztuki, jest dostępna ze zdobieniami i bez zdobień - do zmywarki. A biel, wydaje mi się, jest czysta, ładna. Na stole prezentuje się super elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Czarownico, moi znajomi mają Volare - ładnie wyglądają Ja mam Sweet Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mam całą zastawę z Chodzieży kolekcja Kamelia, bez zdobień. Sprawuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 23.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Czarownico, moi znajomi mają Volare - ładnie wyglądają Ja mam Sweet Line. no ja sie jeszcze zastanawiam nad Quadrato bo wlasnie w markecie widzialam i jestem mile zaskoczona gruboscia "szkla" a powiedz mi czy ta linia Volare ma telarz bialy czy raczej krem bo na ich fotkach bardzo roznie to sie prezentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts