karoka65 28.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dopowiem że u mnie w RBR na Ekoenergii idzie z przytupem ale nie wiem jak to pójdzie na fajce ze względu na frakcję.Będę wiedział ponieważ wziął chłopak 2 worki na próbę do Klimosza na zwykłej fajce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 29.03.2013 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dopowiem że u mnie w RBR na Ekoenergii idzie z przytupem ale nie wiem jak to pójdzie na fajce ze względu na frakcję. Będę wiedział ponieważ wziął chłopak 2 worki na próbę do Klimosza na zwykłej fajce. Idzie faktycznie z przytupem ale tak jak w tym drugim dymiesz w dudy. Coś jest nie tak z tym dymaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 29.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Taką wiadomość dostałem z firmy kupopal.pl: Magazyn Wojkowice ul. Morcinka 38. to główny skład. W Świdnicy na ul. Kopernika znajduję się biuro gdzie zarejestrowana jest siedziba firmy. Organizujemy punkt sprzedaży w Świdnicy. Zajmujemy się pakowaniem i dystrybucją tylko ekogroszku pod nazwą własną GroszekEkoKazimierz. To już wygląda lepiej niż, to co do tej pory. Ciekawe jak z jakością tego eko. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack18 29.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Taką wiadomość dostałem z firmy kupopal.pl: Magazyn Wojkowice ul. Morcinka 38. to główny skład. W Świdnicy na ul. Kopernika znajduję się biuro gdzie zarejestrowana jest siedziba firmy. Organizujemy punkt sprzedaży w Świdnicy. Zajmujemy się pakowaniem i dystrybucją tylko ekogroszku pod nazwą własną GroszekEkoKazimierz. To już wygląda lepiej niż, to co do tej pory. Ciekawe jak z jakością tego eko. Zobaczymy Czyli wygląda ze nie ma na razie miejsca w Świdnicy gdzie można próbki zakupić w workach oryginalnych? Myślałem ze na przemysłowej maja ten punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Idzie faktycznie z przytupem ale tak jak w tym drugim dymiesz w dudy. Coś jest nie tak z tym dymaniem Piecyk malutki to dymam hehe. Wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 29.03.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ja tam też jestem zadowolony z Wesołej Iskry od Kareny. Wziąłem ostatnio na próbę tonę, wczoraj zamówiłem jeszcze jedną (tym bardziej że przez bliżej nieokreślony czas ma nie być). Wolę zapłacić 880 z przesyłką za osobiście sprawdzony towar niż prawie tysiąc za niewiadomą od dziadka czy wujka.Ale każdy robi jak uważa za stosowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 29.03.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 czy cena tego ekogroszku 25 zł worek 25kg to dobra cena ? http://allegro.pl/pieklorz-oryginalny-ekogroszek-eco-eko-kwk-piekary-i3111671567.html widzę że taka cena jest na allegro i tam gdzie kupuje ten groszek u siebie może macie jakieś tańsze źródła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmimo 29.03.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 czy cena tego ekogroszku 25 zł worek 25kg to dobra cena ? http://allegro.pl/pieklorz-oryginalny-ekogroszek-eco-eko-kwk-piekary-i3111671567.html widzę że taka cena jest na allegro i tam gdzie kupuje ten groszek u siebie może macie jakieś tańsze źródła ? Wychodzi 1100 zł z transportem za tonę, a raczej 850 zł za 750 kg. Ja wybrałbym coś innego. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209486-Ekogroszek-testy-i-ranking-wg-SUSPENSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmimo 29.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Groszek z Wesołej wygląda tak jak w worku nr.1( mój taki sam ) , gruba frakcja, kawałki nawet do 4cm, to co w drugim to musieli coś łyżką zahaczyć o miał Karoka a ty bierzesz tę wesołą z Mysłowic z Bartexu czy masz inne źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 czy cena tego ekogroszku 25 zł worek 25kg to dobra cena ? http://allegro.pl/pieklorz-oryginalny-ekogroszek-eco-eko-kwk-piekary-i3111671567.html widzę że taka cena jest na allegro i tam gdzie kupuje ten groszek u siebie może macie jakieś tańsze źródła ? Ciekaw jestem czy dostaniesz w oryginalnych workach czy w białych z czarnymi napisami. Mają skład 5km ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie z Bartexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmimo 29.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie z Bartexu A co o nich powiesz? Mają swoją ofertę na ... aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor2424 29.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tak wszystko ładnie pięknie ale karena nie ma już wesołej, skończył się u nich i nie wiedzą kiedy bedzie i z jakimi parametrami, więc trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tak wszystko ładnie pięknie ale karena nie ma już wesołej, skończył się u nich i nie wiedzą kiedy bedzie i z jakimi parametrami, więc trzeba czekać. Jak wszędzie, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie znam, nie wiem, to i głosu zabierał nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ja tam też jestem zadowolony z Wesołej Iskry od Kareny. Wziąłem ostatnio na próbę tonę, wczoraj zamówiłem jeszcze jedną (tym bardziej że przez bliżej nieokreślony czas ma nie być). Wolę zapłacić 880 z przesyłką za osobiście sprawdzony towar niż prawie tysiąc za niewiadomą od dziadka czy wujka. Ale każdy robi jak uważa za stosowne. Po 880 zł Wesoła z przesyłką - coś mi się nie chce wierzyć, że tak tanio mają/mieli czystą Wesołą - pewnie to mieszanka albo z miałem ... W Bykowie 880 kosztuje bez transportu [chyba, że kilka ton w pobliżu składu]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 29.03.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ciekaw jestem czy dostaniesz w oryginalnych workach czy w białych z czarnymi napisami. Mają skład 5km ode mnie. z allegro nie zamówie bo w oryginalnych workach mam w składzie koło siebie w tej samej cenie, dokładnie 990zł tona, w tym zestawieniu nie ma tego groszku czy jest pod jakąś inną nazwą (jako źródło na worku są piekary), koło mnie nie ma wielkiego wyboru ekogroszku niestety albo jeszcze o wielu źródłach nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Po 880 zł Wesoła z przesyłką - coś mi się nie chce wierzyć, że tak tanio mają/mieli czystą Wesołą - pewnie to mieszanka albo z miałem ... . Kobra też już pisał o wiarze i nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Mogli tak pracować na zysk rzędu 20 - 30 PLN na tonie na groszku II z Wesołej ( po uwzględnieniu upustu dilerskiego i transportu kolejowego ) z nadzieja, że nauczą sobie klienta towaru na nowy sezon. Chyba, że sprzedawali groszek bez II ( ten 8 - 31,5), on na kopalni jest 2 dychy netto tańszy. Pisałem już o tym, ale pisałem wtedy też, że najpewniej nic z tego nie wyjdzie, bo towar co przyszłego sezonu się zmieni i to na gorsze. Radzę tez uważać na Pieklorza 28 MJ - przy atrakcyjnej cenie będzie to najpewniej groszek 5 - 25 z ruchu Centrum dwuruchowego Zakładu Górniczego Bobrek - Centrum. A Centrum jest 8 dych brutto tańsze i spieka jak wszyscy diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Piekary w tym roku palą się naprawdę bardzo ładnie. Dwa razy trochę skruszyłem z wysiewu z orzecha i było OK. No ale 1000 PLN za 26 MJ to jest raczej przesada. Po mojemu nawet gruba przesada. Ale taka jest chyba polityka cenowa KW SA - widzą, że został im ostatni bezproblemowy towar, widza kolejki przed kopalnią to i ceny walą nieziemskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts