malgos9527 05.04.2013 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kupiłam ekogroszek z kupopal. Pierwsze wrażenia po otwarciu paru worków bardzo pozytywne, zero miału, wilgotność bardzo mała, frakcja ok. Do pieca trafi za około trzy dni. Dostawa błyskawiczna zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 05.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Właśnie do mnie dotarła partia węgla z kupopal.pl . Pierwsze wrażenia : - otwarte dwa losowe worki , nie ma miału , wielkość średnia , węgiel wilgotny( nie mokry, nie ma wody, smoły itp). Pozdr Też dotarła do mnie wczoraj i mam takie same wrażenia. Miału nie widać, węgiel delikatnie wilgotny, ale bez wody. Zważyłem dwa losowe woreczki - oba 24,9kg. Wsypałem 100 kg i powiem Wam, że chyba jest dobrze ale napiszę dokładnie jak już coś spalę. Zapomniałem napisać, że zamówiłem we wtorek, a w czwartek był u mnie w garażu. A to bardzo ważne Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Alina&Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
non36 05.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 I ja zakupiłam przed chwilą na próbę tonę Wesołego Kazimierza w kupopal.pl. Mam nadzieję, że będzie ok. __________________________ Jakiś czas temu jakieś złe mnie opętało albo rozum się zdrzemnął, bo kupiłam węgiel u resovera... Za prawie tysiaka miała być tona pakowanego w 20 kg worki eko z Wesołej z piękną metryczką na stronie, a okazało się to-to być błotem zebranym z placu, na którym kiedyś być może składowano węgiel. Tragedia goniła dramat. Z worków lała się czarna woda w niespotykanych ilościach. Frakcja to miał (albo piasek, bo spalać to się nie chciało) z nielicznymi granulkami węgla. Różne goowno spalałam, ale teraz dopiero wiem co to prawdziwe spieki. Rozbijanie co chwila pogrzebaczem skał na retorcie wymagało sporego wysiłku, kocioł gonił w piętkę i z trudem dochodził do 55 stopni. Dodam, że spalanie tego okropieństwa poprzedzone było jego suszeniem za pomocą wentylatorów przez całe dni i noce. Pylicy można było się nabawić i taniej wyszłoby mi ogrzewanie domu przez ten czas farelkami. Pomijam przedłużający i denerwujący czas oczekiwania na towar, brak możliwości kontaktu, prośby i groźby mailowe z mojej strony. Jedno dobre, że poznałam na sobie co znaczy amplituda nastrojów - jak mnie powiadomiono telefonicznie, że wreszcie przybył kurier doznałam nieopisanej radości trwającej tyle, co droga do domu, po czym po oberzeniu tej przesyłki wpadłam w rozczochraną furię! Podsumowując - na resover szkoda zdrowia, pieniędzy i kotła. A komentarze w Internecie (które przeczytałam dopiero po nieudanej próbie dodzwonienia się - mea culpa) nie kłamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ehh... 05.04.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Też dotarła do mnie wczoraj i mam takie same wrażenia. Miału nie widać, węgiel delikatnie wilgotny, ale bez wody. Zważyłem dwa losowe woreczki - oba 24,9kg. Wsypałem 100 kg i powiem Wam, że chyba jest dobrze ale napiszę dokładnie jak już coś spalę. Zapomniałem napisać, że zamówiłem we wtorek, a w czwartek był u mnie w garażu. A to bardzo ważne No i o to chodzi!! A NIE MÓWIŁEM!? :):):) kurde, ciesze się że niektórych przekonałem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ehh... 05.04.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam Właśnie do mnie dotarła partia węgla z kupopal.pl . Pierwsze wrażenia : - otwarte dwa losowe worki , nie ma miału , wielkość średnia , węgiel wilgotny( nie mokry, nie ma wody, smoły itp). Do soboty wypalę co mam , a to zdąży chwilę przeschnąć i zdam relację z palenia. Pozdr Na pewno się nie zawiedziesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ehh... 05.04.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kupiłam ekogroszek z kupopal. Pierwsze wrażenia po otwarciu paru worków bardzo pozytywne, zero miału, wilgotność bardzo mała, frakcja ok. Do pieca trafi za około trzy dni. Dostawa błyskawiczna zero problemów. Witam Nie zawiedziesz się. nie po to tyle się o nich rozpisywałem żeby walić ściemę, mają naprawdę dobry węgiel i zachęcam wszystkich którzy uzupełniają swoje zapasy aby również się o tym przekonali. No i nie chce straszyć ale nie wiem jak długo utrzyma się promocyjna cena jeśli na raz wszyscy zaczną kupować... http://www.kupopal.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 05.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 kolego ehh... załóż płatny profil ! "chłyty" marketingowe typu : "No i nie chce straszyć ale nie wiem jak długo utrzyma się promocyjna cena jeśli na raz wszyscy zaczną kupować..." już na większość nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knz 05.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak jak pisałem pojechałem dzisiaj do tego składu w Widawie.Po rozmowie Pieklorz z Bobrka. wziąłem na próbę kilka worków. Co mogę powiedzieć na szybko granulat po otwarciu w miarę ok. Małe kawałki też widać, wilgotny, sypali przy mnie do woreczków. Z worków się nie leje. Jak zasypem dam znać jak spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 05.04.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 kolego ehh... załóż płatny profil ! "chłyty" marketingowe typu : "No i nie chce straszyć ale nie wiem jak długo utrzyma się promocyjna cena jeśli na raz wszyscy zaczną kupować..." już na większość nie działają Uuuu naganiaczy na tym forum jest sporo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor2424 05.04.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja tam czekam na opinie tych co już kupili ze strony kupopal.pl Jeżeli bedzie ok tez kupuję, ale jak go sprawdze i bedzie inny niż go opisza to tak obsmaruje ta firmę ze nikt go już nie tknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 05.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dodałbym do tego kilka innych "chłytów" - ckliwa historyjka + zachwyty nowo zarejestrowanego użytkownika nad jakością....promocyjne ceny itd Naiwnych nie sieja ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaste 06.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pojawiła się nowa "wesoła" uziarnienie od 10 do 25 mm :D:D:D masaka http://allegro.pl/wesola-ekogroszek-eko-groszek-workowany-wysokokal-i3078337465.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 06.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 tak odnośnie Wesołej i Wesołego :-):-) http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U P.S. Kiedyś ktoś na tym forum powiedział, że wkrótce co czarne i w worku to bedzie nazywało się Wesoła. No i chyba mamy proroka... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietruch78 06.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pojawiła się nowa "wesoła" uziarnienie od 10 do 25 mm :D:D:D masaka http://allegro.pl/wesola-ekogroszek-eko-groszek-workowany-wysokokal-i3078337465.html No i stalo sie.... Juz kiedys pisalem ze jesli wyjdzie cyrk z Wesola , to w glownej mierze przez macierz ( kopalnie). " CO TO ZA MATKA KTORA NIE DBA O SWOJE DZIECKO " No ale widocznie wladzom kopalni taki stan rzeczy odpowiada. Ciekawe jak to dlugo bedzie trwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachaxxx 06.04.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Niestety w pokomunistycznych krajach tak jest, komuna nauczyla kombinacji i teraz to sie przeklada na nasze kieszenie, kupowanie wegla przez internet jest smieszne, co nastepne paliwa , zywnosc.? Dopóki ktos sie za to nie wezmie to beda szly przekrety tak jak na lewym paliwie pare lat wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 07.04.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kupował ktoś może z tego składu?? http://hurtowniaopalu.pl/ Ceny takie w miarę, a jak z jakością??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietruch78 07.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kupował ktoś może z tego składu?? http://hurtowniaopalu.pl/ Ceny takie w miarę, a jak z jakością??? Sluchaj nie wiem czemu , ale mapka pokazuje dojazd do Bytomia na ul Brzezinska 76. Z tego co pamietam to w 2011 z tamtad ( czyli Bytomia ) widzialem Pieklorza u klienta i uziarnienie jak rowniez kalorycznosc oraz popiol byla w normie. Niestety nie wiem nic o tym adresie w Sosnowcu. Moze ten sklad w Bytomiu to ich oddzial ? Tylko dlaczego podaja roznych wlascicieli ? Wartalo by zadzwonic i popytac o co tu Chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARCHER 07.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kupował ktoś może z tego składu?? http://hurtowniaopalu.pl/ Ceny takie w miarę, a jak z jakością??? Opis pod Komoranami "Czeski ekogroszek [5-25mm] z węgla kamiennego" na to jeszcze chyba nikt nie wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taival 07.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Na stronie B&E podaja, że mają mieszankę Wesołej z Kazimierzem czy to oznacza, że wesoła juz wydobywa no i po co mieszać 2 tak dobre groszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Opis pod Komoranami "Czeski ekogroszek [5-25mm] z węgla kamiennego" na to jeszcze chyba nikt nie wpadł... Niezła ściema z tym kamiennym, ale chociaż parametry węgla podają prawdziwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts