Akrimka 06.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A co za różnica eko-groszek 5-25 czy węgiel groszek 5-25? jest jakaś czy tylko na fakturze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mark3k 06.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 EKO ma spełniać wymagane tym znakiem parametry (spiekalność... etc...)Jeśli nie spełnia parametrów to w nazwie tylko groszek. Ot i wszystko na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor2424 08.09.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Macie odpalone już palniki? Ja się nie mogę doczekać sezonu mam kwietniowa dostawę wesołej z Bartexu i wtedy eko był idealny. Nie wiem jak teraziiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 widzieliście jak bartex podniósł ceny na alledrogo? w ciągu miesiąca o 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 09.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Reklama na forum robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 09.09.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Reklama na forum robi swoje To samo sobie pomyslałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal84 09.09.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tylko, że te ceny były już takie przed reklamą na forum. Zamówiłem u nich 2 tony przed reklamą po tej samej cenie co jest teraz, a jak dostałem fv wszedłem znowu na forum i dopiero zobaczyłem tą reklamę, więc ta ona nic nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 09.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nie o tej reklamie piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 09.09.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Raczej nie w reklamie bym tu upatrywał przyczyny. Wszyscy znający temat twierdzili że cena jest bardzo niska. Nie można stale "jechać na zero". Kopalnie podniosły już ceny więc i w detalu się zmienią. Zresztą potwierdza się po raz kolejny, że każdy towar nie bez powodu ma swoją cenę, nawet wydawałoby się ten sam (byków i bartex), jak się teraz okazuje w bartexie są grubsze kawałki. Mam tylko nadzieję, że nie dużo, bo mam część węgla od nich a część z bykowa. Na następny sezon będę już wiedział co i jak, ale wtedy to już pewnie czym innym będzie się palić. Ja niestety nie kupiłem od razu całości, teraz to pewnie mi chwałowice zostaną z lokalnego składu.Z innej beczki - w majstrze mają ekogroszek, dość dobry, sam miałem kilka worków ale był mokry. Mimo tego palił się super. Teraz jest nadal, wygląda że suchy, cena 880 za tonę. ale nic pozatym że czarny o nim nie powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cm812 09.09.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 uff, zdążyłem (zaczęło mi już padać na plecy ) zamówiony eko z Wesołej i Chwałowic!!! Wesołą po wsypywałem jeszcze do worków a reszta poszła luzem do piwnicy, Chwałowice niestety przykryte czekają na swój dzień! Ceny: Wesoła 700zł/t Chwałowice 680zł/t - 2+2.5=4.5 tony z przywozem 3220zł tyle kasy kominem puścić... coś nie tak, do tego syf i robota kieruje moje myśli do zmiany ogrzewania ech, jeszcze nie tej zimy Teraz to trzeba piec wyczyścić i.... jakoś wymienić ślimak (już kupiony przed Wigilią) - chyba najłatwiej odkręcić cały zasobnik?! To mój pierwszy raz z tematem ale chyba dam radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 09.09.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A po co odkręcać zasobnik? Wyjmij zawleczkę i zdemontuj przekładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akrimka 09.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 cm812, dobrą cenę masz na węgiel. Myśle że tanszego żródła ogrzewania próżno szukać beż wiekszych inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUG 10.09.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 uff, zdążyłem (zaczęło mi już padać na plecy ) zamówiony eko z Wesołej i Chwałowic!!! Wesołą po wsypywałem jeszcze do worków a reszta poszła luzem do piwnicy, Chwałowice niestety przykryte czekają na swój dzień! Ceny: Wesoła 700zł/t Chwałowice 680zł/t - 2+2.5=4.5 tony z przywozem 3220zł tyle kasy kominem puścić... coś nie tak, do tego syf i robota kieruje moje myśli do zmiany ogrzewania ech, jeszcze nie tej zimy Teraz to trzeba piec wyczyścić i.... jakoś wymienić ślimak (już kupiony przed Wigilią) - chyba najłatwiej odkręcić cały zasobnik?! To mój pierwszy raz z tematem ale chyba dam radę! Z całym szacunkiem ale chyba sobie jaja robisz kolego Przedstawiasz ciekawe ceny (swoją drogą gdzie to kupujesz?) i jeszcze narzekasz że to syf a nie ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.09.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 uff, zdążyłem (zaczęło mi już padać na plecy ) zamówiony eko z Wesołej i Chwałowic!!! Wesołą po wsypywałem jeszcze do worków a reszta poszła luzem do piwnicy, Chwałowice niestety przykryte czekają na swój dzień! Ceny: Wesoła 700zł/t Chwałowice 680zł/t - 2+2.5=4.5 tony z przywozem 3220zł tyle kasy kominem puścić... coś nie tak, do tego syf i robota kieruje moje myśli do zmiany ogrzewania Kupuj workowany to nie będzie ani syfu ani roboty przy workowaniu. Na jakie ogrzewanie chcesz zmienić, żeby nie puszczać tyle pieniędzy "kominem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 10.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kilka dni temu złożyłem zamówienie na Wesołą z Bykowa. Obecnie muszę poczekać około dwóch tygodni. Ale jeśli ekogroszek jest taki jak piszecie to warto poczekać. Miałem zamówić miesiąc wcześniej i nie byłoby problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kilka dni temu złożyłem zamówienie na Wesołą z Bykowa. Obecnie muszę poczekać około dwóch tygodni. Ale jeśli ekogroszek jest taki jak piszecie to warto poczekać. Miałem zamówić miesiąc wcześniej i nie byłoby problemu. Ja także tam zamówiłem i czekam cierpliwie zwłaszcza, że mam jeszcze 400 kg zapasów a CWU grzeję PPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 10.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Lepiej obiżylibyście o całość prowizji jaką musielibyście zapłacić dla alllegro. Umówiłem się z Wami poza allegro i całość tego wzieliście dla siebie. Nastepnym razem nie będę Wam szedł na rękę, przynajmiej mam wtedy jakieś zabezpieczenie. Mnie chcieli obniżyć o 5 zł poza alledrogo Uśmiechnąłem się do telefonu. Pwiedziałem, że nie dziękuję i pozostanę przy cenie jaka jest na aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatrzan 10.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kupiłem lokalnie u szwagra znajomego ( brzmi jak kiepska opowieść ) Certyfikat z wesołej z końca sierpnia 2013. Kalorycznośc 29400 popiół 3 wilgotność 6 tylko nie rozumiem nazwy : sortyment Groszek I 0322 - zwłaszcza to 0322 za wyjaśnienie tego kodu z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość w84u 10.09.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kupiłem lokalnie u szwagra znajomego ( brzmi jak kiepska opowieść ) Certyfikat z wesołej z końca sierpnia 2013. Kalorycznośc 29400 popiół 3 wilgotność 6 tylko nie rozumiem nazwy : sortyment Groszek I 0322 - zwłaszcza to 0322 za wyjaśnienie tego kodu z góry dziękuje Zobacz w tabeli, bez zera z przodu 322 http://zawijan.wordpress.com/poradnik-palacza/klasyfikacja-wegli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatrzan 10.09.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wg Ciebie te cyfry oznaczają typ węgla np. w tym przypadku 32.2.Być może ale typ wegla był podany w innym miejscu a ten kod był przy punkcie "sortyment" ( spotkałem się także z kodem w tym miejscu np 0325 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts