Mirosław W. 12.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Zajrzyj tu: http://ekogroszek-sklad.pl/ Dzięki wielkie! Widziałem ich wcześniej na allegro, ale w treści aukcji napisali, że transport jest możliwy tylko w okolicach Wrocławia. Na ich stronie internetowej rzeczywiście jest, że dostarczają na cały kra. Napisałem do nich przed chwilą emaila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danekspol 12.09.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam, W moim poście napisałe , żeby nie chwalić bartexu za dużo nie dlatego, że jest zły od nich węgiel,bo jak wynika z mojego postu jest wg. mnie super. Obawiam się tylko jako klient o to czy firma na skutek zachwytu nad ich towarem, nie podniesie ceny i tyle w temacie.Pozdrawiam groszkomaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 To ja jeszcze napiszę n.t. wesołej, początkowo spalanie bez szału ale dzięki radom Suspendera mąż pokombinował z ustawieniami i chyba nie jest źle - worek starcza nam na 10 dni podgrzewania wody (przypomnę, że zasobnik 150l, gorąca woda 24/7), mąż przeliczał i wychodzi taniej niż pellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cm812 13.09.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 To się choć pochwalcie ustawieniami Też kupiłem pierwszy raz Wesołą i ciekawym jakie to magiczne ustawienia daja pełnię zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymkas30 16.09.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 pytanie do ludzi z okolic Torunia, testował ktoś skład wegla Largo z Torunia - niby mają ekogorszek ruski w dobrej cenie - czekam na info, a może ktoś ma jakiś sprawdzony skład węgla w okolicach Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal84 16.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja na tamten sezon kupowałem o ile dobrze pamiętam Kazimierza Juliusza w Transwer i w Olpszem bis ale nie pamiętam co to było. Ten Juliusz palił się elegancko popiołu bardzo mało cena ok 920, ten drugi też dobrze się palił ale popiołu dużo zostawało cena bodajże niecałe 900. W tym roku kupiłem przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 16.09.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) 680 PLN z akcyzą znaczy, że 642 z groszami bez akcyzy. Na wygląd, na opis i na cenę obstawiam, że to rusek z przesiewacza. Kobra zadzwoniłem do gościa ,twierdzi ze to węgiel z Austrii powiedział "średniej jakości jak chcę wysokoenergetyczny to pieklorz w papierowych worach" i sprzedaje go od 5 lat ,a z akcyzą bo on inaczej nie sprzedaje cyt. "nie bawię się w odpisy ,ze względu na Rząd bo to Polska , wystarczy ze ktoś ulepi figurkę z tego węgla wtedy ja odpowiadam ".Węgiel suchy ,przywozi do 5 ton rozładunek HDS-m , facet mocno kumaty co i jak z czym się je . Edytowane 16 Września 2013 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lysy1l 16.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Kobra zadzwoniłem do gościa ,twierdzi ze to węgiel z Austrii ... Raczej z Australii, wydobywany metodą odkrywkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 16.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Raczej z Australii, wydobywany metodą odkrywkową.Węgiel jest z Austrii zadzwoniłem ponownie facet potwierdził a Austria zwiększyła pięciokrotnie import węgla z USA i weź tu bądź mądry?:confused:Worki są zszywane nitką . Gość nic więcej nie powie tajemnica handlowa. Edytowane 16 Września 2013 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUG 17.09.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Zaczyna się: http://finanse.wp.pl/kat,1033689,title,Chca-zakazac-opalania-weglem,wid,15988290,wiadomosc.html?ticaid=111526 Na produkowali "śmieciuchów" pseudo konstruktorzy ,a teraz mają do konsumentów pretensje że zaczadzamy się. Jak zwykle walczą ze skutkami a nie z przyczyną. Edytowane 17 Września 2013 przez ZUG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 17.09.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zaczyna się: http://finanse.wp.pl/kat,1033689,title,Chca-zakazac-opalania-weglem,wid,15988290,wiadomosc.html?ticaid=111526 Na produkowali "śmieciuchów" pseudo konstruktorzy ,a teraz mają do konsumentów pretensje że zaczadzamy się. Jak zwykle walczą ze skutkami a nie z przyczyną.Może brat Burmistrza Krakowa sprzedaje drewno opałowe ,albo kotły gazowe ,olejowe,pompy ciepła itd... Taka dotacja 90 % to jest napad na bank w białych rękawicach ,wyprowadzenie pieniędzy do prywatnych portfeli w majestacie prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 17.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Może brat Burmistrza Krakowa sprzedaje drewno opałowe ,albo kotły gazowe ,olejowe,pompy ciepła itd... Taka dotacja 90 % to jest napad na bank w białych rękawicach ,wyprowadzenie pieniędzy do prywatnych portfeli w majestacie prawa. ...tylko dlaczego tak mało ludzi to rozumie... też bym chętnie grzał gazem - nawet dotacji nie chcę, dajcie tylko uczciwie zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derek 64 17.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To ja jeszcze napiszę n.t. wesołej, początkowo spalanie bez szału ale dzięki radom Suspendera mąż pokombinował z ustawieniami i chyba nie jest źle - worek starcza nam na 10 dni podgrzewania wody (przypomnę, że zasobnik 150l, gorąca woda 24/7), mąż przeliczał i wychodzi taniej niż pellet Witam.Też chciałbym poznać,jak "cm812", jeżeli to nie tajemnica jakie to magiczne ustawienia .U mnie zasobnik 100l ,worek z wesołej wystarczył na 6dni.Podtrzymanie maksymalnie 40 min.,inaczej gaśnie.Chyba że nie mieliście :wesołej". Z worka 25kg ma być około 0,5 kg popiołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 17.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam.Też chciałbym poznać,jak "cm812", jeżeli to nie tajemnica jakie to magiczne ustawienia .U mnie zasobnik 100l ,worek z wesołej wystarczył na 6dni.Podtrzymanie maksymalnie 40 min.,inaczej gaśnie.Chyba że nie mieliście :wesołej". Z worka 25kg ma być około 0,5 kg popiołu. A gdzie kupiłeś tą wesołą i kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 17.09.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak oceniacie po wyglądzie taki opał? Mi to wygląda na jakąś mieszankę ale czego z czym to już wielka niewiadoma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 17.09.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Gdzie by nie kupił i tak będzie taniej jak pelletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 17.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak oceniacie po wyglądzie taki opał? Mi to wygląda na jakąś mieszankę ale czego z czym to już wielka niewiadoma:)[ATTACH=CONFIG]212887[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]212888[/ATTACH]Młody kamienny z kamiennym + łupek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 17.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak to oceniasz?Będzie się to palić w miarę normalnie czy będzie męka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 17.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Młody kamienny to ten jaśniejszy, kamienny to ten ciemny a łupek? Jak go rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 17.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Młody kamienny to ten jaśniejszy Powiedziałbym czeski brunatny raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts