zbigmaz01 15.03.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Przejadą późną wiosną i obadam temat. Ile ten Jaret Plus ma MJ ? Czy nadaje się do palenia również zimą, bo na lato mowisz, że jest jak znalazł...Obok mnie jest też taki dystrybutor i w zeszłym roku brałem na próbę Pieklorza. Nie narzekałem, było dobrze aby nie pisać super. Na zimę kupiłem z internetu, było taniej o około 80zł/T. Sprawdź ceny ale i weź pod uwagę że to dystrybutor i powinno być OK a w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mesjasz 17.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Szczerze powiedziawszy to nie wiem jakie macie oszczędności jak wy mokry miał kupujecie po 680 zł, według mnie to są fanaberie, ale jest to tylko moja skromna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 17.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Szczerze powiedziawszy to nie wiem jakie macie oszczędności jak wy mokry miał kupujecie po 680 zł, według mnie to są fanaberie, ale jest to tylko moja skromna opinia. Jak już to po 660 O tej porze roku kupić coś suchego graniczy z cudem. A i nie o oszczędności tu chodziło, tylko o przetestowanie palnika pod kątem miału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 17.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jak już to po 660 O tej porze roku kupić coś suchego graniczy z cudem. A i nie o oszczędności tu chodziło, tylko o przetestowanie palnika pod kątem miału. A po co testować coś co już było przetestowane ??? Podstawą palenia miałem w kotle z podajnikiem jest jego całkowita suchość. Jak jest mokry to nie nadaje się do niczego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 17.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A po co testować coś co już było przetestowane ??? Podstawą palenia miałem w kotle z podajnikiem jest jego całkowita suchość. Jak jest mokry to nie nadaje się do niczego ... A jak już testować to 1-2 worki a nie tonę. Ale spoko, jest jak jest. Przez lato wyschnie i na następny sezon będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mesjasz 17.03.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Po 760 za tonę luzem masz KWK Juliusz z dowozem, pewnie też jest gdzieś taniej tylko nie wiem, czy wtedy będziesz miał oryginał. Masz czysto i ciepło zero problemów z podajnikiem. Wiem, że się powtarzam ale to genialny węgiel. Chyba że ktoś lubi masochizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 17.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Każdy pali to , co chce. Są palniki które lepiej spalają miał niż groszek! Własnie taki posiadam.Jeden sezon przejechałem na miale i bardzo dobrze go wspominam!I bardzo długo będę pamiętał Wesołą, z którą miałem cały czas problem!Wiec nie rozumiem o co come on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 17.03.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Po 760 za tonę luzem masz KWK Juliusz z dowozem, pewnie też jest gdzieś taniej tylko nie wiem, czy wtedy będziesz miał oryginał. Masz czysto i ciepło zero problemów z podajnikiem. Wiem, że się powtarzam ale to genialny węgiel. Chyba że ktoś lubi masochizm. Pokaż mi gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 17.03.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Każdy pali to , co chce. Są palniki które lepiej spalają miał niż groszek! Własnie taki posiadam. Jeden sezon przejechałem na miale i bardzo dobrze go wspominam! I bardzo długo będę pamiętał Wesołą, z którą miałem cały czas problem! Wiec nie rozumiem o co come on? I o to chodzi Żeby się przekonać, najlepiej samemu spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 17.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Pokaż mi gdzie. Mi również. Nie róbcie scen, bo to wszystko nie warte tego. Ja kiedyś kupiłem podobny do jego miału ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 17.03.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jutro lub pojutrze odbiorę dostawę z Kareny miału sianego. Zobaczymy co przyjdzie?Pani zapewniała że jest suchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 17.03.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Po 760 za tonę luzem masz KWK Juliusz z dowozem, pewnie też jest gdzieś taniej tylko nie wiem, czy wtedy będziesz miał oryginał. Masz czysto i ciepło zero problemów z podajnikiem. Wiem, że się powtarzam ale to genialny węgiel. Chyba że ktoś lubi masochizm. Coś się zmieniło od ostatniego razu: "To ja kupuję Juliusza po 1k za tonę żeby jak najmniej szkodzić sobie i innym, a ty kmiocie spalasz zużyty olej w piecu węglowym? no k....a gratuluję." 240 zł to spora różnica jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 18.03.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A co z groszków z Kareny polecacie na lato na grzanie CWU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mesjasz 18.03.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Coś się zmieniło od ostatniego razu: "To ja kupuję Juliusza po 1k za tonę żeby jak najmniej szkodzić sobie i innym, a ty kmiocie spalasz zużyty olej w piecu węglowym? no k....a gratuluję." 240 zł to spora różnica jednak. Zarzucasz mi nieprawdę? to mocny zarzut. Specjalnie dla Ciebie odszukałem polecenie przelewu, dane osobowe oczywiście zamazałem do tego przelewu doliczyć jeszcze musiałem 450 zł za transport płatne kierowcy przy rozładunku. A w chwili obecnej można kupić po 760 zł z transportem w cenie oczywiście za luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 18.03.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]249105[/ATTACH] Zarzucasz mi nieprawdę? to mocny zarzut. Specjalnie dla Ciebie odszukałem polecenie przelewu, dane osobowe oczywiście zamazałem do tego przelewu doliczyć jeszcze musiałem 450 zł za transport płatne kierowcy przy rozładunku. A w chwili obecnej można kupić po 760 zł z transportem w cenie oczywiście za luz Tylko gdzie ? Pod koniec sierpnia kupowałeś po 1050zł, a teraz jest o 290zł tańszy ? Edit Widzę że ten po 1050 był workowany. Edytowane 18 Marca 2014 przez bobasxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 18.03.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]249105[/ATTACH] Zarzucasz mi nieprawdę? to mocny zarzut. Specjalnie dla Ciebie odszukałem polecenie przelewu, dane osobowe oczywiście zamazałem do tego przelewu doliczyć jeszcze musiałem 450 zł za transport płatne kierowcy przy rozładunku. A w chwili obecnej można kupić po 760 zł z transportem w cenie oczywiście za luz Źle mnie zrozumiałeś, ja CIEBIE cytuję - specjalnie dla CIEBIE odnalazłem TWÓJ post. Myślę że Twoje posty jasno przedstawiają sprawę. 2700 to ani nie 3x760 ani nie 3x1000 Jako nieścisłość należy traktować to, że ten transport to gratis ale do 30km. To pierwsza sprawa, druga - workowany kosztuje już 880 za tonę + transport. Jak wnioskuję na podstawie Twoich postów (może źle robię) transport kosztuje 150zł/tona. Robi nam się z tego 1030zł/tona. Teraz to zestawmy z miałem kolegi po 660zł tona z transportem i sytuacja przedstawia się trochę inaczej. link do strony: http://www.wegielkamienny-katowice.pl/cena-wegla-kamiennego-i-ekogroszku Edytowane 18 Marca 2014 przez vaster uzupełnienie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 18.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Miał siany z Kareny przed chwila dotarł, wygląda całkiem nieźle, chyba lepiej niż próbki! Cenę 660 zł z dostawa myślę że można zawsze wynegocjować, nawet jak nie ma promocji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 18.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cena fajna kiedyś miałem próbkę tego miału i byłem mile zaskoczony, jak udało ci sie taką cene wynegocjować. miałeś dostawę kurierem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 18.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Poczta Polska dostarczyła. Zakupiłem jak była promocja, z tego co zaobserwowałem promują ten miał raz w miesiącu.Jest wtedy o 60 zł tańszy! Co przy 3 tonach daje 180 zł!Można zawsze się trochę potargować jak jest bez promocji!Oprócz tego zaznaczyć aby był suchy!!!W moim przypadku to poskutkowało! Edytowane 18 Marca 2014 przez gregor24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.03.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Miał siany z Kareny przed chwila dotarł, wygląda całkiem nieźle, chyba lepiej niż próbki! Cenę 660 zł z dostawa myślę że można zawsze wynegocjować, nawet jak nie ma promocji! [ATTACH=CONFIG]249177[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249178[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249181[/ATTACH] Hmm w sumie niewiele widać - może weź trochę na rękawiczkę i pokaż jak brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts