vaster 25.03.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak na moje oko to mokry. Niestety miał nie wyschnie w otworzonych workach, moim zdaniem miał bardziej nadaje się do miejskich ciepłowni MPEC Wczoraj dostałem wesołą/retopal. Co ciekawe wesoła była sucha a retopal może troszkę ciut wilgoci mia (nie był suchy jak pieprz)ł ale spokojnie można sypać taki jak jest do zasobnika. Trochę mnie to dziwi ale jestem więcej niż zadowolony. Bardziej wilgotny kupiłem w lecie.worków nie ważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 25.03.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wczoraj dostałem wesołą/retopal. Co ciekawe wesoła była sucha a retopal może troszkę ciut wilgoci mia (nie był suchy jak pieprz)ł ale spokojnie można sypać taki jak jest do zasobnika. Trochę mnie to dziwi ale jestem więcej niż zadowolony. Bardziej wilgotny kupiłem w lecie.worków nie ważyłem. skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 25.03.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A TUTAJ ktoś próbował negocjować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 25.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A TUTAJ ktoś próbował negocjować? Chyba jakieś straszne ciśnienie na sprzedaż mają. Do mnie dzwonili oferując Wesoła za 900 z transportem i nawet byli skłonni wydłużyć mi termin płatności do 30 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 25.03.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Chyba jakieś straszne ciśnienie na sprzedaż mają. Do mnie dzwonili oferując Wesoła za 900 z transportem i nawet byli skłonni wydłużyć mi termin płatności do 30 dni. Dlatego pytam, bo też miałem telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 25.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 skąd? Z bartexu. 900 to żadne cuda na chwilę obecną, jeżeli chodzi o net. ja płaciłem 750zł + transport 125zł za paletę, za retopal 650zł + transport. Bez żadnych negocjacji. Znając karenę, to jak się ciepło zrobi prezes ruszy w teren i będzie negocjował na miejscu osobiście. Jak w reklamie, nie myjesz w fairy? przyjedziemy do Ciebie! Niektórzy może boją się wizyty i na wszelki wypadek kupują fairy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 25.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 a tak znawców tematu zapytam co wybrać na ta zimę jaret -500zl moc 21 tysk eko-miał- 500zl moc 22-24 tysk chodzi raz kupić na cały rok i mieć spokój.Ten rok paliłem miałem podobno 21 i spoko było,teraz się po prostu myślę czym taniej wyjdzie palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 25.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak miał w miarę suchy, a za tą samą kasę 10% więcej MJ - to nad czym się zastanawiać? Jeżeli dysponuje się palnikiem poprawnie spalającym miał, brać miał. Ale ten Jaret po 5 stówek to trochę mnie zaskakujesz. Chyba że luzem i bez transportu wprost od dilera - wtedy może być i taka cena. Bo 466 to on na kopalni kosztuje w drobnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 25.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak miał tak i Jaret podany w cenach za tone luzem .cały rok pale miałem wiec powiedzmy ze spala mi to dobrze.Zasypałem 45kg miału[tyle ze wilgny ]z tym ze teraz nie ma zapotrzebowania na ciepło ..wiec go nie sprawdzę ..najwyżej jak się będzie palił,czy będzie się bardzo spiekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 25.03.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Z bartexu. 900 to żadne cuda na chwilę obecną, jeżeli chodzi o net. ja płaciłem 750zł + transport 125zł za paletę, za retopal 650zł + transport. Bez żadnych negocjacji. Znając karenę, to jak się ciepło zrobi prezes ruszy w teren i będzie negocjował na miejscu osobiście. Jak w reklamie, nie myjesz w fairy? przyjedziemy do Ciebie! Niektórzy może boją się wizyty i na wszelki wypadek kupują fairy Takie ceny twojego zakupu były jeszcze dwa tygodnie temu teraz poszło "trochę" do góry. Zamiast 750 jest 800 i zamiast 650 jest 675 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 25.03.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Takie ceny twojego zakupu były jeszcze dwa tygodnie temu teraz poszło "trochę" do góry. Zamiast 750 jest 800 i zamiast 650 jest 675 No to chyba na różne strony patrzymy bo ja widze ze Gold kosztuje 750, Silver 690 a Rubin 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 25.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja patrzę tutaj http://www.bartexwegiel.oferteo.pl/oferta.html?pager=5&sortColumn=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 25.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A ja tu http://bartexwegiel.pl/sklep/index.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 25.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 No to mamy dwie ceny na dwóch stronach dla jednej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 25.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ceny są w sumie trzy, bo jeszcze allegro. Najtaniej kupić w sklepie. Podejrzewam że jakby się potargować... ale w stosunku do innych firm i tak jest tanio. W stosunku do ekoreta którym paliłem pierwszą zimę, różnica jest taka, że od września jadę na tej samej zawleczce. Przy ekorecie poszło mi ze sześć. To żadna frajda grzebać w węglu i szukać niespodzianki. A najlepiej rano, jak wstaniesz, spieszysz się do pracy, a tu jeszcze w węglu trzeba pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 25.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja także miałem kilka dni temu telefon od miłej Pani z Kareny. Wprowadzają jakiś nowy produkt, miał siany pomieszany 50/50 z ekogroszkiem, wszystko podobno Chwałowice. Zgodziłem się być testerem i dzisiaj dotarło do mnie 60 kg takiej mieszanki. Dopiero wróciłem z pracy, ale zaraz idę do kotłowni to obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 25.03.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Hmm kiedyś do mnie dzwonili z kareny. A teraz jakoś przestali. Nie dzwonią z tymi promocjami. A chętnie bym wypróbował tej nowej mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 26.03.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 I jak panowie w praktyce wychodzi z tym retopalem z BARTEX? Pali się? Jest to retopal w worku czy tylko na worku? Wziąłbym 1 tonę. W sumie u nich z transportem jest taniej niż u mnie na lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaster 26.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 I jak panowie w praktyce wychodzi z tym retopalem z BARTEX? Pali się? Jest to retopal w worku czy tylko na worku? Wziąłbym 1 tonę. W sumie u nich z transportem jest taniej niż u mnie na lokalu Zanim go zasypię to jeszcze trochę czasu zejdzie. Teraz pali się tak jak pogoda pozwala. Trochę węgla w zasobniku mam i nie bardzo chce mi się wysypywać. Jedyne co mogę powiedzieć, to że jest suchy. Bazując na poprzednich zamówieniach (wesoła), nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 26.03.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja także miałem kilka dni temu telefon od miłej Pani z Kareny. Wprowadzają jakiś nowy produkt, miał siany pomieszany 50/50 z ekogroszkiem, wszystko podobno Chwałowice. Zgodziłem się być testerem i dzisiaj dotarło do mnie 60 kg takiej mieszanki. Dopiero wróciłem z pracy, ale zaraz idę do kotłowni to obadać. Jak ta mieszanka możesz coś o niej powiedzieć?? Ja też dziś miałem tel. od miłej pani z kareny, i tez zaproponowała mi wtestowanie tej mieszanki. Poza tym przedstawiła mi w miare ciekawą ofertę na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts