lestek27 11.04.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Potrzebuję trochę opału na ten okres do lata i na lato.Można coś z tej stronki? Jak sądzicie?http://toton.com.pl/weglomat/sprzeda%C5%BC-detaliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 11.04.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A ja zamówiłem wesołą workowany.Gdzie i jaka cena z transportem. Czy uczciwy towar i uczciwy sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 11.04.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Popatrzyłem, poczytałem, policzyłem i zamówiłem groszko-miał z Kareny. Zobaczymy ile potarfi Mam na palniku i powiem że jestem zadowolony. Ale to tylko próbka do testów a jak będzie z większą ilością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 11.04.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam na palniku i powiem że jestem zadowolony. Ale to tylko próbka do testów a jak będzie z większą ilością? Nie spróbujesz, nie dowiesz się Myślę, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.04.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Gdzie i jaka cena z transportem. Czy uczciwy towar i uczciwy sprzedawca? Za transport zapłaciłem 20 PLN z czego można się domyślić,że kupiłem na miejscu,zaledwie 5 km ode mnie.Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 12.04.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Za transport zapłaciłem 20 PLN z czego można się domyślić,że kupiłem na miejscu,zaledwie 5 km ode mnie.Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna Skoro 5km od ciebie to chyba zbędne pytanie o sprzedaż internetową ? Miał spalony, teraz zasypana silesia. Na test trzeba poczekać bo kocioł na razie stoi na "lato" i w podtrzymaniu A co do miału który kupiłem w karenie. Powiem to tak. Pali się znakomicie, moc porównywalna do pieklorza, b.mało popiołu tak że na lato może być to kłopotliwe. Do spalania potrzeba (u mnie) b.mało wiatru (38%-39%), na większym spieka, a na za małym smoli na czarno. To wszystko z paczki którą dostałem. Spieki które są widoczne to wyszły na za dużym wietrze bo od niego zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 12.04.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Miał siany jak i Groszko-miał z Kareny to Chwałowice. Przy większym nadmuchu lekko spieka. Kwestia ustawień. Idzie ustawić bez spieków i kopcenia! Wysoko kaloryczny i cena atrakcyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 12.04.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Dziś kupiłem po dwa worki Retopala i Jareta Tak wygląda Jaret A tak Retopal Dziś wsypię Jaret i zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 12.04.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Dziś kupiłem po dwa worki Retopala i Jareta Tak wygląda Jaret [ATTACH=CONFIG]254369[/ATTACH] A tak Retopal [ATTACH=CONFIG]254370[/ATTACH] Dziś wsypię Jaret i zobaczymy jak będzie Gdzie kupiłeś i po ile płaciłeś, czyli wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 12.04.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Leszek ja nie wiem czy to pierwsze zdjęcie to jakoś światło dziwnie padło bo mi to na czecha wygląda a nie jaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 12.04.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Leszek ja nie wiem czy to pierwsze zdjęcie to jakoś światło dziwnie padło bo mi to na czecha wygląda a nie jaret. Wieśku to światło robi taką robotę bo węgiel w zielonych workach. Czecha bym rozpoznał chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 12.04.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Gdzie kupiłeś i po ile płaciłeś, czyli wszystkie namiary Kupiłem w miejscu którego stronkę podałem na wcześniejszej stronie. Znany skład w niewielkiej odległości. Jaret - 560 zł tona, workowany 620 zł Retopal - 670zł tona, workowany 730 zł Facet twierdził że Retopal najczęściej kupowany i najmniej problemowy. Właśnie wsypałem Jareta. Wyglada na dosyć suchy (zresztą złożone było trochę w w blaszaku tego w workach) Zobaczymy jak będzie. Jak nie będzie problemów to kupię tego jareta trochę na lato do CWU. Jak proponujecie dmuchać w niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 12.04.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Leszek ja nie wiem czy to pierwsze zdjęcie to jakoś światło dziwnie padło bo mi to na czecha wygląda a nie jaret. Jest różnica http://i.imgur.com/bBYDMER.jpg ale zdjęcie chyba prześwietlone . Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 12.04.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jest różnica http://i.imgur.com/bBYDMER.jpg ale zdjęcie chyba prześwietlone . ooo na bogato fotę cyknełeś minertu chytrus jeden ostatnio kapsla rzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 12.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 To może jeszcze jedno zdjęcie. Po prawej Jaret po lewej Retopal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor24 12.04.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Widzę że jest poważny problem. Trzeba go rozstrzygnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 13.04.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ooo na bogato fotę cyknełeś minertu chytrus jeden ostatnio kapsla rzucał Heh no kapsla rzuciłem bo kieszenie puste były a on był pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus825 13.04.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Heh no kapsla rzuciłem bo kieszenie puste były a on był pod ręką Kieszenie puste bo kapsel kosztujehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 13.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 U mnie niestety w okolicy Jareta nie ma. Chociaż przepraszam, w jednym miejscu był ale droższy niż... Wesoła. Ta mieszanka miału i ekogroszku z Kareny mi nie podpasowała. U mnie palnik chyba głownie przystosowany pod ekogroszek. Nie mam czasu się bawić. Plus już sama próbka pokazała, że miał = więcej brudu i w kotle i w kotłowni. Zamówiłem Retopala od tego samego dostawcy co rok temu. Workowany, suchutki (z hali) i dostawą & wnoszeniem 750PLN. Podobnie jak w zeszłym roku jest to trochę drobniejsza frakcja. Przynajmniej porównując do Wesołej którą miałem na zimę. W zeszłym roku byłem zadowolony i bałem się, że teraz może być gorzej. A tu niespodzianka. Pali się super. Popiół pieknie dopalony - żadnych popkornów, spieków itp. Nie mam ciepłomierza, popiołu ważyć nie zamierzam - ale dla mnie do grzania CWU jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozej1719510336 16.04.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Doszedł do mnie groszko miał z Kareny. Przede wszystkim brawo za maksymalnie szczelnie zapakowaną paletę. Niestety nie mogłem jej wrzucić pod wiatę i musiała cały dzień stać pod chmurką, a padało całkiem całkiem. Piec zasypałem już nowym opałem. Zero śladów wody w workach. Opał suchy, ale nie pyli się przy zasypywaniu. Granulacja raczej 50/50, ale to potwierdzę na dniach jak otworzę sobie jeden worek i przyjrze się dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts