jasiek11 04.04.2017 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Parametry znam,ale w praktyce co to jest za ustrojstwo,ktoś może miał styczność. Nie miałem z nim styczności. Mniej więcej tyle płacę za rosyjski. Żeby tylko nie byl to jakiś miks z brunatnym czechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daario 04.04.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Stabek.pl: Opcja "kup teraz" nie działa. Otwiera się nowa zakładka z opisem "Stranica nie najdiena", cyrylicą. Jest tam za to regulamin, z którego wynika, że sklep internetowy jest prowadzony przez KTK Polska Sp. z o.o.. A na stronie KTK mają tylko jeden rodzaj ekogroszku, czarną perłę. Może to właśnie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miet55 04.04.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Mamy 4.04 a ceny jak nie spadały tak nie spadają - masakra!Wesoła po 910PLNW ubiegłym roku o tym czasie płaciłem 810PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 04.04.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Stabek.pl: Opcja "kup teraz" nie działa. Otwiera się nowa zakładka z opisem "Stranica nie najdiena", cyrylicą. Jest tam za to regulamin, z którego wynika, że sklep internetowy jest prowadzony przez KTK Polska Sp. z o.o.. A na stronie KTK mają tylko jeden rodzaj ekogroszku, czarną perłę. Może to właśnie to? rusek z domieszką morskiej bryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 04.04.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Mamy 4.04 a ceny jak nie spadały tak nie spadają - masakra! Wesoła po 910PLN W ubiegłym roku o tym czasie płaciłem 810PLN I już nie spadną. Kopalnie obniżyły po 2 dychy, dilerzy... po 8 zeta. Tylko zdesperowani ewentualnym brakiem klienta latem sprzedawcy będą w tym roku obniżać ceny. Być może węgle klasyczne typu orzech czy kostka będą bliżej sezonu tańsze, bo może zadziałać efekt uszyszkowienia milionów kubików drewna. Ale na ekogroszku cenowych zjazdów bym się nie spodziewał. No może na ruskim, ale póki co dolar drogi i giełda też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 05.04.2017 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Mamy 4.04 a ceny jak nie spadały tak nie spadają - masakra! Wesoła po 910PLN W ubiegłym roku o tym czasie płaciłem 810PLN No niestety czekam na obniżkę żeby zacząć już kupować pomału groszek na następny sezon ale chyba jeszcze poczekam do muru przyparty nie jestem bo przy aktualnych temperaturach tego co mam starczy mi na cały kwiecień i jeszcze trochę maja, chyba że się ociepli to przejdę na tryb letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 05.04.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam.Czy ktoś może palił już ekogroszkiem stobek,takie niebieskie worki,chyba firma jest z Gdańska.Jeżeli tak to proszę o opinie co to za węgiel. Jeżeli jest taka możliwość to kup ze 2-3 wory na testa i sam sie przekonasz co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus825 05.04.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jeżeli jest taka możliwość to kup ze 2-3 wory na testa i sam sie przekonasz co to jest Noo,nie minimum 1 tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommyle 06.04.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Czy Iskra czerwona z Kareny to to samo co Retopal z PGG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 06.04.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Czy Iskra czerwona z Kareny to to samo co Retopal z PGG ? Nie wiem czy to to samo ale patrząc na parametry to maja porównywalne inaczej jest już z ceną RETOPALA z PGG kupisz taniej niż Czerwoną Iskre z Kareny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommyle 06.04.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Nie wiem czy to to samo ale patrząc na parametry to maja porównywalne inaczej jest już z ceną RETOPALA z PGG kupisz taniej niż Czerwoną Iskre z Kareny. No tyle to zauważyłem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 06.04.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Nie wiem czy to to samo ale patrząc na parametry to maja porównywalne inaczej jest już z ceną RETOPALA z PGG kupisz taniej niż Czerwoną Iskre z Kareny. Wyraźnie jest napisane KWK PIAST, a ciekawe czy się ludki kapnęły że sporo taniej jest prosto od producenta niż od prywaciarza, czy dalej przepłacają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miet55 07.04.2017 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 ...ciekawe czy się ludki kapnęły że sporo taniej jest prosto od producenta niż od prywaciarza, czy dalej przepłacają... Żeby tak jeszcze Wesoła bezpośrednio sprzedawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 07.04.2017 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Słyszałem że eko z Chwałowic ma tez trafić do sprzedaży internetowej przez kopalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian88 10.04.2017 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=6776020080Myślicie ze za 800zł z wysyłka to dobra cena? za ten ekopalił ktoś nimNa obniżki nie ma za bardzo co liczyć tak jak piszecie śledzę ceny od dłuższego czasu i teraz po kilka złoty poobniżali sprzedawcy, ciekawe czy będzie taniej? cy juz coś kupić a kupiłem czarną perłę od ktk za 710zł z wysyłką do grzania wody i na jesień jest niezła, z worków się nie lało , trochę wilgotna ale bez żadnej breji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 10.04.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=6776020080 Myślicie ze za 800zł z wysyłka to dobra cena? za ten eko palił ktoś nim Na obniżki nie ma za bardzo co liczyć tak jak piszecie śledzę ceny od dłuższego czasu i teraz po kilka złoty poobniżali sprzedawcy, ciekawe czy będzie taniej? cy juz coś kupić a kupiłem czarną perłę od ktk za 710zł z wysyłką do grzania wody i na jesień jest niezła, z worków się nie lało , trochę wilgotna ale bez żadnej breji Miałem tego Pieklorza żółtego za 880 zł z przesyłka płaciłem chyba w lutym palił się dobrze nie narzekałem na ten ekogroszek a co najważniejsze to był suchy a kupowałem w okresie jak padały śniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 10.04.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Wyraźnie jest napisane KWK PIAST, a ciekawe czy się ludki kapnęły że sporo taniej jest prosto od producenta niż od prywaciarza, czy dalej przepłacają... Ale czy od producenta nie trzeba kupić większej ilości?? A jak jest z kosztami przesyłki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian88 10.04.2017 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale czy od producenta nie trzeba kupić większej ilości?? A jak jest z kosztami przesyłki ?? kupie u nich ale licze ze moze 30-40 zł pójdzie w dół, cena taka sama ciągle jak zimą https://pgg.pl/sklep/index/produkt/id/4%2CRetopal%2B-%2BEkogroszek producent Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez sebastian88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 11.04.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 kupie u nich ale licze ze moze 30-40 zł pójdzie w dół, cena taka sama ciągle jak zimą https://pgg.pl/sklep/index/produkt/id/4%2CRetopal%2B-%2BEkogroszek producent Może jeszcze parę złotych pójdzie w dół na allegro zauważyłem pierwsze oznaki obniżek ja się wstrzymam do końca maja i zakupie na cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommyle 11.04.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Czekając na spadek cen na rynku detalicznym polecam artykułhttp://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/w-marcu-spadki-cen-na-miedzynarodowym-rynku-wegla-analiza,2501779,4199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts