zloty_66 12.06.2017 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 ekoret Ekoret porównywalny do Golda Z Bartexu przeciez Ekoret ma najwyzej 26 kaloryczność moim zdaniej porównywalny to jest: http://www.wegiel24.info/0/SKLEP/1/PRODUKT/243/Czerwony http://www.wegiel24.info/0/SKLEP/1/PRODUKT/244/Pomaranczowy http://iskra.karena.pl/oferta/ekogroszek/9,iskra-wesola To taki przykład Ekoret to można porównać do Pieklorza czy Silvera z Bartexu albo czerwonej Iskry z Kareny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 12.06.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 kupiłem w bio polu . jeszcze żółta iskra z kareny bardzo fajna , tylko cena. z tym ze to są mocne groszki. na cwu w lato i okres przejściowy retopal z pgg spokojnie wystarczy i po kieszeni tak nie bije, pozdr Z Biopolu miałem tego niby Pieklorza i spalał się w miarę dobrze ale był mokry kupowałem w sezonie zimowym ale to co było w workach to było przegięcie dla porównania Żółty Pieklorz z Weglobudu też w sezonie zimowym był suchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolodi 12.06.2017 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 a jak w tym porównaniu wypada Ekogroszek Pieklorz z tponiższego źródła:http://www.burdacki-opalprostozkopalni.pl/kwk-chwalowice-luzem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltowski2000 12.06.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 czerwona iskra to retopal z pgg, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 12.06.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) ISKRA Czerwona Kopalnia KWK Piast za prawie 900zl vs Retopal z PGG za 800zł bezcenne .. ceny mają iście kosmiczne... Edytowane 12 Czerwca 2017 przez robertokot25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 13.06.2017 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 ISKRA Czerwona Kopalnia KWK Piast za prawie 900zl vs Retopal z PGG za 800zł bezcenne .. ceny mają iście kosmiczne... Może worki z lepszego materiału dlatego cena wyższa Po drodze do domu mam skład gdzie koleś sprzedaje groszek z Kareny, ten to dopiero dopierdział ceny na stronie z kosztami transportu wychodzi ok 50 zł taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akrimka 13.06.2017 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Może worki z lepszego materiału dlatego cena wyższa Po drodze do domu mam skład gdzie koleś sprzedaje groszek z Kareny, ten to dopiero dopierdział ceny na stronie z kosztami transportu wychodzi ok 50 zł taniej Liczy na to ze nie każdy ma internet i kupi przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal84 13.06.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 No i podrożał, było 720 http://www.wegiel24.info/0/SKLEP/1/PRODUKT/176/PieklorzChwalowice czyli niektórzy mówiąc, że tanio już było mieli rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommyle 13.06.2017 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 No i podrożał, było 720 http://www.wegiel24.info/0/SKLEP/1/PRODUKT/176/PieklorzChwalowice czyli niektórzy mówiąc, że tanio już było mieli rację. Wcale nie podrożał. Tyle kosztował w maju i na początku czerwca + 130 zł transport na terenie Polski. Nie siej kolego paniki. Kiedy kosztował 720 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal84 13.06.2017 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Ja 2 tygodnie temu czyli jeszcze w maju kupowałem po 720, więc chyba wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltowski2000 13.06.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 a jak w tym porównaniu wypada Ekogroszek Pieklorz z tponiższego źródła: http://www.burdacki-opalprostozkopalni.pl/kwk-chwalowice-luzem/ polecam tylko to co sam sprawdziłem. suche dane mogą mijać się z prawdą. wzeszłą zimę paliłem silwerem i nie byłem specjalnie zadowolony. cała moc węgla poszła w komin ,bo trzeba było mocno dmuchać żeby dobrze go wypalić. natomiast golda miałem dwa lata temu i pamiętam ,że strasznie się zapadał w podtrzymaniu . ekoret troszkę szłabszy, takie miałem odczucie ale spalał się spokojnie i nie szło w komin. także myślę że wypadł najlepiej. teraz zastanawiam się nad ekoretem , ale może uda się kupić chwałowice w normalnej cenie bo ten groch podpasował mi najbardziej. czekam na złoty strzał no ale chyba będzie ciężko w tym roku. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 13.06.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Ja 2 tygodnie temu czyli jeszcze w maju kupowałem po 720, więc chyba wiem co mówię. To i tak jest taniej niż to co na allegro jest wystawione niby 10 zł różnicy ale na 4 piwka z lidla jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 13.06.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 polecam tylko to co sam sprawdziłem. suche dane mogą mijać się z prawdą. wzeszłą zimę paliłem silwerem i nie byłem specjalnie zadowolony. cała moc węgla poszła w komin ,bo trzeba było mocno dmuchać żeby dobrze go wypalić. natomiast golda miałem dwa lata temu i pamiętam ,że strasznie się zapadał w podtrzymaniu . ekoret troszkę szłabszy, takie miałem odczucie ale spalał się spokojnie i nie szło w komin. także myślę że wypadł najlepiej. teraz zastanawiam się nad ekoretem , ale może uda się kupić chwałowice w normalnej cenie bo ten groch podpasował mi najbardziej. czekam na złoty strzał no ale chyba będzie ciężko w tym roku. pozdr Silvera mocno dmuchać ?? Widocznie Twój piec nie trawił tego groszku bo u mnie spalał się dobrze nadmuch na 35 % z podawaniem 6 / 70 i ładnie się wypalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltowski2000 13.06.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Silvera mocno dmuchać ?? Widocznie Twój piec nie trawił tego groszku bo u mnie spalał się dobrze nadmuch na 35 % z podawaniem 6 / 70 i ładnie się wypalał pisze jak jest. w tym roku silwer mocniej koksował i jak było mało powietrza wymiennik zachodził syfem. za dużo bobrka dosypali, hehe. natomiast dwa lata temu silwer to super sprawa, inna bajka. i faktycznie palnik mam dobrany na styk, pozdr i jeszcze dodam , że rubin też miałem tylko na ruchomym pancerpolu ,był słabszy od silwera , dużo , dużo więcej popiołu ale za to spalał się łatwiej Edytowane 13 Czerwca 2017 przez poltowski2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolodi 13.06.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 a jak w tym porównaniu wypada Ekogroszek Pieklorz z tponiższego źródła: http://www.burdacki-opalprostozkopalni.pl/kwk-chwalowice-luzem/ A czy ktoś brał z ww. źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mobe 13.06.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Wcale nie podrożał. Tyle kosztował w maju i na początku czerwca + 130 zł transport na terenie Polski. Nie siej kolego paniki. Kiedy kosztował 720 zł Podrożał dokładnie 1 czerwca, tego samego dnia co podrożała żółta Iskra w karenie. Jestem tego pewien, tego dnia sprawdzałem ceny w obu sklepach i rano i wieczorem. Wieczorem było o 20 zł drożej. Dodam, że weglobud lubi stosować taką sztuczkę, że zamiast podnosić cenę węgla, podnosi koszty wysyłki. Tak robili w zeszłym roku jesienią. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Mobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 13.06.2017 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 A czy ktoś brał z ww. źródła? To węgiel prosto z kopalni. Gość nie ma składu, tylko jeździ na kopalnię. Czyli cena taka, jak na kopalni plus transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miet55 14.06.2017 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Czy brał ktoś węgiel z firmy Bio-Pol? Piszą o sobie: "Jako najwięksi dystrybutorzy ekogroszku w Polsce mamy idealnie przystosowane zaplecze logistyczne i magazynowe aby oferowany przez nas produkt był zawsze pierwszej jakości. Możesz być pewny tego, że zamówiony u nas towar zawsze dojedzie na czas." Patrząc po podanym adresie, to zaplecze kiepsko się prezentuje.https://zapodaj.net/b148516c87357.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akrimka 14.06.2017 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Jak to dobrze ze kupiłem i mam spokój.. Do usłyszenia zimą i powodzenia w zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 14.06.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Czy brał ktoś węgiel z firmy Bio-Pol? Piszą o sobie: "Jako najwięksi dystrybutorzy ekogroszku w Polsce mamy idealnie przystosowane zaplecze logistyczne i magazynowe aby oferowany przez nas produkt był zawsze pierwszej jakości. Możesz być pewny tego, że zamówiony u nas towar zawsze dojedzie na czas." Patrząc po podanym adresie, to zaplecze kiepsko się prezentuje. https://zapodaj.net/b148516c87357.jpg.html Ja kupowałem w sezonie zimowym i dostałe breje zamiast groszku po wysuszeniu co trochę potrwało groszek spalał się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts