mich123 05.07.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Czy ktoś zamawiał czarna perłę z allegr? Czy jest to dobry opał? od tego samego sprzedawcy jest stabek, po komentarzach wszyscy sa z każdego węgla zadowoleni, a to lekko podejrzane Nie chcę brać węgla, z którym będę musiał się męczyć bo dopiero zaczynam z kotłem współpracę. Pozostaje jeszcze opcja na pgg i może to będzie najlepsze rozwiazanie. Potrzebuję max 3 tony, nie chcę zamawiać kilku różnych i zmieniać co chwilę ustawienia na kotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar87 05.07.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Czy ktoś zamawiał czarna perłę z allegr? Czy jest to dobry opał? od tego samego sprzedawcy jest stabek, po komentarzach wszyscy sa z każdego węgla zadowoleni, a to lekko podejrzane Nie chcę brać węgla, z którym będę musiał się męczyć bo dopiero zaczynam z kotłem współpracę. Pozostaje jeszcze opcja na pgg i może to będzie najlepsze rozwiazanie. Potrzebuję max 3 tony, nie chcę zamawiać kilku różnych i zmieniać co chwilę ustawienia na kotle. Paliłem groszkiem z Bartex`u, z PSB, i mam teraz Skarbka i za cholere go nie zmienię. Póki co dla mnie najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastinaca 05.07.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Czy ktoś zamawiał czarna perłę z allegr? Czy jest to dobry opał? od tego samego sprzedawcy jest stabek, po komentarzach wszyscy sa z każdego węgla zadowoleni, a to lekko podejrzane Nie chcę brać węgla, z którym będę musiał się męczyć bo dopiero zaczynam z kotłem współpracę. Pozostaje jeszcze opcja na pgg i może to będzie najlepsze rozwiazanie. Potrzebuję max 3 tony, nie chcę zamawiać kilku różnych i zmieniać co chwilę ustawienia na kotle. Ja zamawiałem i wczoraj dojechała, suchutka jak pieprz. Paliłem nią całą zimę i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisgie 08.07.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Ja zamówiłem Skarbka z Piekar a dowieźli Skarbka z Bobrka w tej samej cenie. Niby jest mocniejszy ale ma wyższą spiekalność.Mogę wymienić na Piekary ale całość, jak bym wsypał worek do zasobnika to juz ta paleta musi zostać. Dlatego chciałem zapytać czy ktos tym palił i czy lepiej wymienić czy zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otadek 13.07.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 chyba najwyższa pora na zakup opału, w Energo juz ceny podnieśli z 850 na 870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 13.07.2017 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cena Energo jest o co najmniej 200zł za wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siema64 13.07.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 DZiwię się że ktoś tam kupuje u nich za takie pieniądze. Prawdopodobnie zostaję przy miale sianym z Kareny. Pali się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otadek 14.07.2017 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 brałem z Energo przez 2 ostatnie sezony o ile pamiętam to po 650 i 725zł opał bezproblemowy i suchy jak pieprz ale nie za te pieniądze....wracam do piasta zamawiam z PGG bo pewnie i tam lada moment podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszczapla 14.07.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Ten Tauron był całkiem ok, ale lepiej się u mnie spisywał Hanysek zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 14.07.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 brałem z Energo przez 2 ostatnie sezony o ile pamiętam to po 650 i 725zł opał bezproblemowy i suchy jak pieprz ale nie za te pieniądze.... wracam do piasta zamawiam z PGG bo pewnie i tam lada moment podwyżka Tez chyba się skusze na ten z Retopal z PGG nie paliłem nim jeszcze ale to chyba to samo co Rubin z Bartexu bo to Piast, a z PGG wychodzi taniej na tonie ok. 20 zl niby niewiele ale ośmiopaczek jest opinie ma dobre więc warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otadek 17.07.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 przyszły 3 palety z PGG worki całe, opał mega suchy uziarnienie ok jutro zasypuję bo końcówkę Energo jeszcze mam w zasobniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niewidoczny 18.07.2017 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam, jaki opał mocny polecacie, kaloryczność ok 28-30 MJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzech25 18.07.2017 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam, jaki opał mocny polecacie, kaloryczność ok 28-30 MJ. Nie polecamy bo spieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 18.07.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam, jaki opał mocny polecacie, kaloryczność ok 28-30 MJ. Fakt jest taki że im groszek bardziej kaloryczny tym ma większą zdolność do spiekania. Najlepiej kupić sobie 1 tone czegoś mocnego na mega mrozy a tak to wystarczy coś mniej kalorycznego np. Ekoret czy Czarna Perła albo Pieklorz. Od dłuższego czasu w Polsce nie mrozi tak bardzo w zimę więc nie ma się co pchać w mega kaloryczne węgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcincwordon 18.07.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 przyszły 3 palety z PGG worki całe, opał mega suchy uziarnienie ok jutro zasypuję bo końcówkę Energo jeszcze mam w zasobniku Witaj otadek mam pytanie jak długo czekałeś za eko groszkiem, jakim samochodem przywiózł kurier, czy wcześniej kurier dzwonił do Ciebie że np. za 15 minut będzie u Ciebie? Chciałbym zamówić i chciałbym rozeznać temat. Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 18.07.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witaj otadek mam pytanie jak długo czekałeś za eko groszkiem, jakim samochodem przywiózł kurier, czy wcześniej kurier dzwonił do Ciebie że np. za 15 minut będzie u Ciebie? Chciałbym zamówić i chciałbym rozeznać temat. Dzięki. Pozdrawiam Ja u nich zamawiałem teraz dwa razy i raz przyszedł na 4 dzień raz na 3 od zamówienia, samochód to HDS duży i właśnie zewnętrzna firma dostarczająca ekogroszek to chyba ich najgorsza strona ( na każdym zamówieniu był opis aby 24h wcześniej zadzwonili i powiedzieli kiedy przyjadą, pierwszy raz zadzwonili że będą na następny dzień - to zorganizowałem sobie osobę która była odebrać transport - przesiedziała cały dzień i nie przyjechali, gdy zadzwoniłem to tłumaczyli że węgiel do nich nie dotarł tylko list przewozowy to zadzwonili wcześniej, ale już nie zadzwonili jak węgla nie było, drugi raz kurier zadzwonił 2 godziny przed dostawą że już jest w okolicy i wiedzie ekogroszek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisgie 18.07.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Ja zamawialem rok temu i dopisałem do zamówienia że chciałbym transport w piatek za tydzień i o dziwo pzywiezli tak jak prosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 19.07.2017 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cześć . Informacyjnie w Karenie od 1 sieprnia możliwa podwyżka węgla - rozmawiałem przed chwilą ze sprzedawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 19.07.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cześć . Informacyjnie w Karenie od 1 sieprnia możliwa podwyżka węgla - rozmawiałem przed chwilą ze sprzedawcą. W Karenie jak podniosą ceny to będą mieć groszek po ponad 1000 zł tone. Nigdy nie mieli taniego groszku więc konkurencji raczej nie wykoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mobe 19.07.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cześć . Informacyjnie w Karenie od 1 sieprnia możliwa podwyżka węgla - rozmawiałem przed chwilą ze sprzedawcą. No to będzie trzecia podwyżka w tym roku. Chyba mają za dużo klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts