kloczkowski84 19.09.2017 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 a czy palił z Was ktoś GROSZKOMIAŁEM Iskra z Kareny? cena 770zł / tona razem z dostawą. tak naprawdę to wyboru za bardzo nie mam bo u mnie na składach to ziemowit za prawie 800zł, Bobrek za prawie 900zł no i na dowóz to albo tauron jaret plus (800kg za ok 650zł) albo właśnie zastanawiam się nad tym groszkomiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertxxx 19.09.2017 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Ta zaraz będą lecieć ceny w dół na łeb, na szyję - buahahahaha - od października podobno podwyżki cen Retopala i Taurona Jeszcze jednak jest cień nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 19.09.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Widziałem orła cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robo__ 19.09.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Ta zaraz będą lecieć ceny w dół na łeb, na szyję - buahahahaha - od października podobno podwyżki cen Retopala i Taurona A skąd takie wiadomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 19.09.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Jeszcze jednak jest cień nadziei. nadzieje tylko jedynie że nie podniosą więcej jak 50zl na tonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertxxx 19.09.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 nadzieje tylko jedynie że nie podniosą więcej jak 50zl na tonie Tak tylko i wyłącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 19.09.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Tak tylko i wyłącznie. Zawsze tańszym rozwiązaniem jest zakup ciepłych dresów i papuci ale nadzieje warto mieć do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 19.09.2017 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 do tego zestawu dodalbym jednak woreczek węgla, żeby sobie z nim pobiegać dla rozgrzewki wokól domu ( wiem, że to suchar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzech25 20.09.2017 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Zawsze można ministra środowiska wspomóc, paląc korniki zawarte w drzewie z puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbh 20.09.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 przybył do mnie Retopal, póki co z braku czasu wrzuciłem do kotłowni ale nie otwierałem. na workach było widać środku rosę, worki foliowe ale na całej długości małe dziurki pewnie do "wietrzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 20.09.2017 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 przybył do mnie Retopal, póki co z braku czasu wrzuciłem do kotłowni ale nie otwierałem. na workach było widać środku rosę, worki foliowe ale na całej długości małe dziurki pewnie do "wietrzenia". Ostatnio aura pogodowa jest niesprzyjająca dla worków z groszkiem stojących pod chmurką a pewnie na większości składach tak jest więc groszek w workach może być mokry. Te dziurki służą do mikro-wentylacji ale żeby odparowała wilgoć przez te otworki to potrzeba sporej ilości czasu lepiej przed zasypaniem otworzyć kilka worków aby węgiel szybciej wysechł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 20.09.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Polecam bardzo Ekogroszek Płomyk!! Można go zakupić w Pabianicach. Jest także dostępny na allegro. Bardzo dobrze się pali , odpowiednia kaloryczność, mało popiołu. Cena przystępna jak wszędzie (w cenę wliczony transport). http://www.xxxx . 4 posty i ta sama reklama, moderator troche zaspał. Edytowane 20 Września 2017 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kveldulv 20.09.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Ostatnio aura pogodowa jest niesprzyjająca dla worków z groszkiem stojących pod chmurką a pewnie na większości składach tak jest więc groszek w workach może być mokry. Te dziurki służą do mikro-wentylacji ale żeby odparowała wilgoć przez te otworki to potrzeba sporej ilości czasu lepiej przed zasypaniem otworzyć kilka worków aby węgiel szybciej wysechł. A czy przypadkiem, aby wilgoć odparowała, to nie potrzeba czegoś ważniejszego? To znaczy suchych warunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbh 20.09.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Ostatnio aura pogodowa jest niesprzyjająca dla worków z groszkiem stojących pod chmurką a pewnie na większości składach tak jest więc groszek w workach może być mokry. Te dziurki służą do mikro-wentylacji ale żeby odparowała wilgoć przez te otworki to potrzeba sporej ilości czasu lepiej przed zasypaniem otworzyć kilka worków aby węgiel szybciej wysechł. mam je już w kotłowni postawiłęm wszystkie "na stojąco" więc poobcinam górne zgrzewy i bedzię schło wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 21.09.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 A czy przypadkiem, aby wilgoć odparowała, to nie potrzeba czegoś ważniejszego? To znaczy suchych warunków? No w kotłowni panują raczej suche warunki chyba że kolega dbh ma kotłownie pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 21.09.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 mam je już w kotłowni postawiłęm wszystkie "na stojąco" więc poobcinam górne zgrzewy i bedzię schło wszystko Ja jeszcze czasem bawię się i przesypuje 1 worek do 2 wiader i szybciej dosycha :)ale to jak mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 21.09.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 No to można powiedzieć, że dopieszczasz ekogroszek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 21.09.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Pani z Bartexu dzwoniła, że niestety ekogroszek komorany będzie wilgotny przez warunki atmosferyczne. Fajnie z ich strony. Zmieniłem więc zamówienie i wzięłem RUBINa zobaczymy jak będzie się palił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbh 21.09.2017 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 W Karenie promocja na Wesołą. 50zl rabatu jak się kupi Komorany za 799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertokot25 21.09.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 http://iskra.karena.pl/oferta/ekogroszek/16,ekogroszek-komo-any Pewnie ludki w kolejce czekają miesiąc na dostawę taka "atrakcyjna cena" i ta wartość opałowa 23MJ to musi być już chyba mocno dojrzały ten młody groch..... i że podobny jest do Piasta ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts