Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ranking paliwa typu ekogroszek.

Mattin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MIAŁ WĘGLOWY (KRUSZONY WĘGIEL) - LUZEM-639,00 ZŁ

"Oferowany miał pochodzi z KWK M. Wesoła to nie zwykły miał kopalniany, a polski wysokoenergetyczny węgiel kamienny najwyższej jakości,

który został rozdrobniony (po co? jak gruby lepszy i droższy)

Dzięki temu możliwe było uzyskanie drobnej frakcji wynoszącej od 1-5 mm bez zawartości takich zanieczyszczeń."

Racja, ale jednak po 25kg, a ja potrzebuję po 10kg, znalazłem o 35 pln droższy tutaj http://ekogroszekprestige.pl/zamowienie/ albo tu https://kgmhurtowniaopalu.pl/sklep/ekogroszek/ekogroszek-workowany-standard-10kg

Nie udźwigniesz 25 kg że szukasz po 10 kg :) Pakowanie też kosztuje więc im więcej worków tym cena wyższa.

Słuchajcie, a moglibyście mi podpowiedzieć gdzie kupię ekogroszek, ale niepakowany? W własnych powodów nie chcę kupować paczki 10 lub 15 kg. Wolę zamówić bardzo duże ilości opału, tak około tony lub dwóch.

Tylko napomnę - mieszkam w Legnicy. Nie każda firma wozi na cały kraj, dlatego o tym wspominam.

Co prawda znalazłem kilka firm, które działają w moim mieście lub w okolicach, ale w sumie nie znam nikogo, kto by tam zamawiał.

Przykładowo taki Nik-Mil - mają szeroką ofertę produktową SPAM i działają właśnie w Legnicy. Może ktoś z Was u nich zamawiał i mógłby podzielić się opinią? Póki co to mi się nie śpieszy, bo jeszcze czekam na piec.

Pozdrawiam

Na PGG zamowisz Retopala w BigBagu :)

Edytowane przez Greengaz