dylas 11.06.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 sambudrol to ceny wwwwysokie, ja szukam coś po 700-800 z dostawą 27-29 (https://www.sambudrol.pl/sklep/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 15.06.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Jeden post i od razu link ? ty z drzewa spadłeś na łeb ? masz nas za durni z ta marną reklamą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 16.06.2020 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Luzem oczywiście , nigdy nie kupuję workowanego bo nie , potem rdza w kotle a komin wodą leje , tylko i wyłącznie luzem bo fajnie wyschnie do zimy chociaż już był suchy jak pieprz . Luzem to za dużo zabawy w woreczkach wygodniej a z tym dosychaniem to pierdoły gadasz ja raz trafiłem na groch w workach mokry bo zamówiłem go w lutym a do tej pory kupując w sezonie późno wiosennym wczesno letnik suchy jak to nazwałeś jak pieprz a nawet jak byłby wilgotny to w workach jest mikrowentylacja i groch ma czas na wyschnięcie jak takowej nie ma to sobie można ją samemu zrobić bo z tego co wiem w zeszłym roku w CzP nie bylo mikrowentylacji więc robiłem ją sam gwoździem ot cała filozofia a i tak przed zasypaniem w zasobnik worki minimum tydzień otwarte w kotłowni stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 16.06.2020 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Rób jak chcesz ja robię też jak chcę i dlatego luzem przez okienko siup do piwnicy i tyle , a załadunek zasobnika to kilka dużych łopat i tydzień spokoju ja mam zasobnik 60kg i wystarcza na 6-7 dni zimą więc po diabła mam targać wory do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zloty_66 17.06.2020 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Rób jak chcesz ja robię też jak chcę i dlatego luzem przez okienko siup do piwnicy i tyle , a załadunek zasobnika to kilka dużych łopat i tydzień spokoju ja mam zasobnik 60kg i wystarcza na 6-7 dni zimą więc po diabła mam targać wory do piwnicy. Węgiel w workach i jest czyściej a tym siup do piwnicy to syfu można tylko narobić i nic poza tym ale jak kto woli no chyba że masz piwnice tylko pod węgiel bo moi znajomi np maja w piwnicy ładniej niż niejeden w domu i siup do piwnicy nie robią bo by to nieestetycznie później wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.06.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 No mam pomieszczenie z kotłem i zapasem węgla specjalnie do tego celu więc luzik a z reszty piwnicy nigdy nie korzystałem poza jednym małym pomieszczeniem dla słoików . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 28.07.2020 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) Czy ktoś palił ostatnio moderowano, bo chciałem zaciągnąć info na temat wilgoci, gramatury, jakości worków, jakości spalania. Edytowane 28 Lipca 2020 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 28.07.2020 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Dlaczego Tomasz131 moderuje mój post, choć w co drugim by musiał i cały ten temat przestaje mieć sens. Założyłem konto, ale kiedy go miałem założyć, chyba po to aby się coś dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 29.07.2020 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Chciałem kupić ruska Cz Pioruna, bo promocja do końca miesiąca, a nie ruska udającego polski jakich pełno, ale nie wiem czy teraz dostanę suchego i jak się w ogóle sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edass 21.08.2020 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Cześć. Spotkaliście może jakiś niedrogi groszek z dostawą? Kupowałem w zeszłym roku Bartexa Rubina po 800zł/t w obi ale w tym roku to przesadzają z ceną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 21.08.2020 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Ja kupiłem 3 T ekogroszku JOWISZ od ATEX-a za 699, jeśli chodzi o transport to zależy gdzie mieszkasz, jak daleko od oddziału lub siedziby głównej, musisz dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edass 21.08.2020 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Cena ciekawa ale czy to nie mieszanka węgla kamiennego i brunatnego? Przy innych ich groszkach jest info, że to mieszanka z brunatnym . Wracając do Jowisza ... Paliłeś już nim? Jak się to pali? Mokry bardzo? Możesz dać fotkę z wnętrza worka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 22.08.2020 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Na pierwszy rzut oka nie widać wtrąceń brunatnego, ani szarości czeskiego. Jeszcze nim nie paliłem, a wilgotność widać na dłoni którą zamieszałem w całym worku i widać że suchy, tylko zaparowany worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edass 27.08.2020 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Dzwoniłem do Atex-u. Wszystkie ich groszki to mieszanka różnych groszków. Jowisz to mieszanka polskiego i rosyjskiego węgla. Więcej informacji pani nie chciała podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuDM 31.08.2020 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 W sumie mnie to nie dziwi, jak normy zaostrzyli to trzeba dodać taniego ruska o małej zawartości siarki. Kiedyś znalazłem opracowanie o ekogroszku w Polsce i wynikało z niego że większość to mieszanki z czego połowa z zagranicznymi. Śmieszniejsze jest to że kupiłem jeszcze Cz Pioruna 2T i się szykuje wywalanie popiołu, a do tej pory miałam wiaderko 8 litrowe na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edass 17.09.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Ja kupiłem Chwałowice w brezentowych workach po 800zł/t z lokalnego składu. Groszek jest bardzo suchy . Na razie nie wiem jak się pali bo nie odpaliłem jeszcze pieca w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.09.2020 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Będzie dobrze jeśli to Chwałowice , jest moc jak diabli to nie jakiś słomiany stabek czy tam inny rusek , spieków też nie będziesz w stanie zrobić ,fajny bezproblemowy eko ale ciut popiołu jak by miał mniej to byłoby całkiem super , ten popiół sypki jak z cygarety ale bardzo pyli . jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dylas 07.11.2020 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 sezon się zaczyna, jakieś opinie co się dobrze pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 07.11.2020 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 jakieś opinie co się dobrze pali Dawno powinieneś wiedzieć że do Twojego kotła najlepszy jest SKARBEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dylas 10.11.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 opuść po 100pln na tonie to kupię 4 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts