Katarzyna1111 04.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 W moim nowym domu (hurrraaa!) zamierzam zamontować bramę segmentową Hormannw kolorze Dark Oak. Obk garażu będą drzwi wejściowe. Muszą być bez przeszkleń, o nowoczesnym wzorze przetłoczeń, antywłamaniowe minimum w klasie B i do tego o kolorze takim samym lub bardzo zbliżonym do bramy.Czy możecie mi coś poradzić?Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.08.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Katarzyna111, ja u siebie mam brame grafitowa normhstala i do tego zamowilam u producenta okien i drzwi z pcv drzwi zewnetrze. Kolor i fakture maja identyczne, z trzema podluznymi szybkami. Szklo antywlamaniowe. Mam dwoje takich drzwi na zewnatrz, jedne glowne, a drugie boczne.Wedlug mnie wyglada to super.Sa super szczelne i nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna1111 06.08.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Swietny pomysł! Ja będę mieć okna z Abatexu, muszę ich w poniedziałek spytać o drzwi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts