kala67 05.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 czyli co?? mieszkacie już? daj jakieś zdjęcia......napisz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 06.10.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kala, ja mieszkam głównie u koleżanki, bo 'na budowie' brakuje jeszcze kilku podstawowych elementów:), ale spałam już tam, nie dam zdjęć bo nie mam jeszcze porządku:) - wszystko w kartonach, może w weekend uda mi się bardziej ogarnąć, ale prawda taka że nie ma co fotografować -ani kolorów, wkręty na ścianach, płyty k-g, osb na podłodze, schody tymczasowe - wcześniej dokumentowane, kuchnia w rozsypce;) beton na parterze na podłodze i obecnie fachowiec robi dolną łazienkę, więc na razie tyle. Wczoraj pisałam u Ciebie, ale chyba mi zżarło, napisałam że łazienkę masz cudną a tabliczka z napisem fajnie się prezentuje i dobrze pasuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ola aż mnie się wierzyć nie chce... znaczy u mnie więcej jest??? Dasz radę Kochana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.10.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ewuś, i to znacznie więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie jest tak źle. Przynajmniej jest wesoło:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 trzymam kciukasy.....za dalsze postepy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ola, porządki porobiłaś??? Na fotki czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ola, wpadłam po dłuższej nieobecności, poczytałam, ale chciałabym jeszcze oczy napatrzeć. Więcej zdjęć dawaj. Nie przejmuj się bałaganem. Każdy z nas przez to przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 11.10.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Sezon grzewczy rozpoczęty http://img831.imageshack.us/img831/3931/zdjcie0436a.jpgŁazienka się tworzy:) http://img571.imageshack.us/img571/875/zdjcie0439.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Gratuluję sezonu grzewczego... mój jeszcze nie podłączony ale za to prawie obudowany... Kibelki będą w piątek... robi się malowanie... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Hej, Oleńko GRA-TU-LA-CJE! Złoty medal za odwagę, bo to nie lada wyzwanie wprowadzić się w trakcie prac, ale nagrodą jest super-przygoda! Tak jak piszesz, jest wesoło i na pewno nie można powiedzieć, że jest nudno. Co do wqr..ej ekipy, to też to przerobiłam i nawet nie jeden raz. Obecnie dużym talentem do podnoszenia mi ciśnienia wykazuje się co jakiś czas tynkarz i nie tylko, ale o tym "nie tylko" nie wypada mi pisać... Domek jest cudny, mimo, że jeszcze nie "na wysoki połysk" - klimat i dusze już ma bez dwóch zdań - zwłaszcza przy kominku... Idziecie z robotą jak burza, więc jestem pewna, że przed zimą będzie Wam już cudnie i domowo... Buziaki i wklejaj zdjęcia, będzie nam wygodniej kibicować, gdy będziemy wiedzieć za co w danym momencie trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 witam wekendowo:)łazienka pewnie już ma sie ku końcowi??pokaż jakieś zdjęcia kobieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ola, żyjeeesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.10.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 AGP, dzieki za odwiedzinki:) i miłe slowa, Ewa, dobre pytanie, bo noc była baaaaaaaaaaaardzo zimna:), dzięki za wsparcie:), Kala, jako że naprawdę od teraz będzie robione wszystko metodą gospodarczą, to i z tą łazienką trochę zejdzie, bo teść zrobił sobie tygodniową przerwę, a my zapacowani, więc nie ma nowych zdjęć ani postępów, poza tym, że uruchamiamy wreszcie dziś pralkę. Lidka, Ty zawsze potrafisz podtrzymać na duchu:). Dziękuję i się cieszę, że Ci się podoba:). Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 i ja też kciukasy trzymam a co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ola.......małymi kroczkami do przodu....zobaczysz niedługo bedzie u Ciebie już wszystko wykończone.... trzymam kciukasy i bede dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ewa, dobre pytanie, bo noc była baaaaaaaaaaaardzo zimna:), dzięki za wsparcie:)Pozdrawiam!!! Ola tylko kominkiem grzejesz? Trzym się, będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 18.10.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dzięki Ilona, co tam u Ciebie? Kaluś, dziękuję, ale za to u Ciebie już wszystko lśni:), Ewuś, wczoraj Jacek tak rozpalił w kominku, że w krótkim rękawku chodziłam po piętrze, bo na dole nadal zimno:), grzejemy póki co tylko kominkiem, ale z plaszczem wodnym i mam nadzieję, że jak już się ociepli parter to będzie cudnie, bo ja uwielbiam ciepełko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzięki Kobity za wsparcie, od razu raźniej:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 18.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Gratuluję postępów Olu... no to na świeta zamieszkacie:) czekam na więcej zdjęć:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oleńko pomalutku do przodu, pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ola, czekam na nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts