OlaiJacek 26.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aniu, fajnie że wpadłaś, zamieszkamy to na pewno bo już pomieszkujemy:), tyle że Świąt raczej jeszcze nie wyprawię, ale w 2012 to niech Rodzinka już zapisy robi, bo może miejsca zabraknąć, Ilonka, fajnie że jesteś, też to tak sobię tłumaczę, powolutku:), Ewuś, no wszystko tak powoli się robi, ale z nowości juttro wjeżdżają drzwi wewnętrzne i zamówiliśmy w końcu płytki do łazienki - będzie czarno-biało-drewniana:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ola pozdrawiam i życzę jak najszybszego zakończenia wykończeniówki... jakkolwiek to nie zabrzmiało... Odpaliłam piec, schody mam mieć w poniedziałek i chyba nie będzie wyjścia jak się przeprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 28.10.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ewa, dobrze zabrzmiało:), fajnie, nic tylko się cieszyć do przeprowadzki:), choć sama wiem, że trochę w tym stresu jednak jest;), ale nie ma jak na swoim:). Trzymaj się Ewa! Gratuluję postępów. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Co tam Ola nowego słychac?? co teraz robicie? kominek obudowany??..pokaż wreszcie jakies foty.....nie daj sie prosić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ewa, dobrze zabrzmiało:), fajnie, nic tylko się cieszyć do przeprowadzki:), choć sama wiem, że trochę w tym stresu jednak jest;), ale nie ma jak na swoim:). Trzymaj się Ewa! Gratuluję postępów. papa Nie dziękuję na wszelki wypadek coby nie zapeszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 31.10.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Cześć Wam, zaczęliśmy ostatnio ogrodzenie - wszystkie słupki są już wbite, teraz tylko siatka. Dom tylko od frontu będzie miał drewniane ogrodzenie , z trzech stron będzie siatka. W środę ustalamy jakie następne prace będą robione. Musimy się dostosować trochę do Teścia, a ostatnio zrobił sobie troszkę wolnego, więc z prac wykończeniowych nic nie ruszyło. Konieczne jest aktualnie: ogrzewanie parteru i łazienka, płytki już kupione, prysznic też, kibelek jest, szafka pod umywalkę również. Przyjechały drzwi wewnętrzne: http://img24.imageshack.us/img24/1544/zdjcie0460w.jpg Te po lewej są z łazienki, te z prawej ze składzika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.10.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pozdrawiam i całuski zostawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Hej Oleńko Śliczne drzwi - naprawdę super! Strasznie się cieszę, że coraz bardziej domowo się już u Was robi. Jak już skończycie łazienkę, to reszta może się spokojnie powolutku kończyć. Ciepło już macie, łazienkę prawie też - święta będą naprawdę klimatyczne - nawet jeśli trochę po spartańsku - za to potem wspomnienia niesamowite. Ja do tej pory z łezką w oku wspominam ciasnotę małego pokoiku u babci mojego męża, gdzie mieszkaliśmy przez trzy lata i potem jeszcze przez pierwsze 3 tygodnie po narodzinach naszej starszej córki - nie chciałabym do tego wrócić, ale wspominam to z przyjemnością... Śmiejemy się z tamtych czasów nieraz do rozpuku... Trzymam kciuki za szybkie postępy - wklej fotki, jak już coś zrobicie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 (edytowane) Ola mam tak samo z trzech stron siatka a od frontu mają być poprzeczne dechy... słupki mam i bramę nawet jeno do tego trzeba dechy zamontować, bo na razie jest siatka leśna obrzydliwie obwisła... Pozdrawiam Oś Edytowane 3 Listopada 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 U nas ogrodzenie "sierobi", ale póki co wokół niego mamy też rozciągniętą siatkę leśną - tylko od strony sąsiada jest normalna siatka, którą kupowaliśmy na spółę, gdy on grodził swoją działkę. A jak już ogrodził, to właśnie od niego dostaliśmy to leśne cudo - paskudne toto, ale przynajmniej nikt nam po budowie nieproszony nie łazi, więc kocham tę siatunię niczym św. pamięci Hiltona, który porąbany na dechy komuś chałupę ogrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.11.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ilonka, Lidzia, Ewuś,dzięki za miłe słowa, wiem - stare czasy wspomina sie zawsze fajnie - co by nie było:), w końcu byliśmy młodsi i do wszelkich spraw podchodziło się z większym dystansem;), jakos tak jest:), ale nie ma co narzekać na obecne - nie jest źle:), mieliśmy problem z ciśnieniem wody, nawet nie pisałam wiele, bo nie chciałam zapeszyć, ale się w końcu wyjaśniło, a robota nie mogła iść przez to do przodu, bo cały czas szukaliśmy rozwiązania, fachowcy oglądali - nikt niczego sie nie dopatrzył i dzięki Teściowej:)- która przyjechała do nas na budowę i posprzątała tak, że aż się lśni:) i wtedy ciśnienie spadało okrutnie, więć Teść doszedł do wniosku, że bardzo dziwne że przy jej przyjjeździe tak poleciało i doszliśmy do tego, że chodziło o zbiornik podgrzewający wodę, który oecnie jej nie może podgrzewać, bo jest powiązany z piecykiem gazowym, i do niego uciekała ta nasza woda:), całe szczęscie do niego:), to się rozpisałam, jak nigdy;). Ogrodzenie z trzech stron już jest - od poniedziałku mam nadzieję ruszamy z łazienką!!!Nie mogę się doczekać!!! Ewa też chcę takie deseczki - idę podpatrzeć u Ciebie jak to to wygląda:). Pozdrawiam Po weekendzie daję foty:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.11.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie ma jak to teściowa - chce dobrze, kobieta, a wychodzi jak zawsze... - to tyle kawałów. Fajną masz teściową - gdy jeszcze wnętrza nie są wykończone, to takie sprzątnie jest na wagę złota! Z każdym machnięciem szczotką robi się ładniej i można się poczuć bardziej domowo, gdy już nic nie fruwa pod ścianami... OLEŃKO, NAPISZ MI, PROSZĘ, NA PRIVA NAMIARY NA FIRMĘ OD DRZWI - IŁAWA JEST NIEDALEKO, WIĘC JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANA. A jak z jakością wykonania Waszych drzwi? Na zdjęciach prezentują się super - zadowolona jesteś? Detale są dopracowane? Będę Ci bardzo wdzięczna, jeśli dzięki temu zaoszczędzimy trochę kasy... Buźka i powodzenia z łazienką - czekam niecierpliwie na fotki z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.11.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Masz rację:)Trzeba doceniać, jak jest miło:). Na temat odpowiedziałam dość obficie:) na privie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ewa też chcę takie deseczki - idę podpatrzeć u Ciebie jak to to wygląda:). Pozdrawiam Po weekendzie daję foty:). No nie wygląda jeszcze... bo desków brak Jak będą - podobno w przyszłym tygodniu... ale ja nie wierzę... to dam jakąś fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 14.11.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jako że nie napisałam po którym weekendzie będą te zdjęcia:), to daję je po tym, ale szczerze mówiąc to naprawdę nie ma co oglądać, ale wiem, że zdjęcia są ogólnie lubiane, więc troszkę chociaż pokażę łazienka w trakcie realizacji: http://img72.imageshack.us/img72/6330/zdjcie0475h.jpg i prawie skończone ogrodzenie z trzech stron: http://img820.imageshack.us/img820/6166/zdjcie0477x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ola, ogrodzeniA nie mam nadal... tartak się spalił Myję okna, czuwam nad całością.... wkurzam się na niedoróbki... ŻYCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ola i Ty mówisz ze nie masz co pokazać - Ciuś ciuś robiłam kiedyś "ankietę" ile macie km do pracy i nie pamiętam czy brałaś udział , wiec pytam po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.11.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ewa, , niestety trzeba czuwać, ale to nam się później opłaci:), choć czasem jest nerwowo. JA jeszcze okien nie myła, ale ppóki co nie ma sensu. Ilonka, dzięki za dowiedzinki, odpisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ola od tygodnia koczuję na budowie... Szkoda by było gdyby teraz ktoś coś zniszczył albo ukradł. Pomimo nieukończenia całości jest OK Ciepło i przyjemnie pachnie drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts