dorben 18.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 - tyle w temacie Twojego domku!!!! jest SLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 no kochana.....masz już domowo:)bok domku z wyjściem na taras ....prawie jak u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 19.05.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witajcie, dziękuję Wam za miłe słowa:). Byłam dziś na działce - wysprzątałam i jestem z siebie dumna:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.05.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Cześć Wszystkim, nie było mnie trochę, ale dla takich widoków warto opuścić czasem plac budowy;) http://img18.imageshack.us/img18/4729/zdjcie0339g.jpg. Kala, z nowym, avatarkiem Ci do twarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Olu oj warto, warto my w niedzielę też zrobiliśmy wyskok w góry do Koninek .A wczoraj pojechaliśmy do producenta drzwi za Myślenice i też roskoszowaliśmy się widokami bo ładnie było widać Tatry a w tą niedzielę planujemy Ogrodzieniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ola pięknie u Ciebie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.05.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 i takich...http://img856.imageshack.us/img856/6680/zdjcie0340uh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.05.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Olu oj warto, warto my w niedzielę też zrobiliśmy wyskok w góry do Koninek .A wczoraj pojechaliśmy do producenta drzwi za Myślenice i też roskoszowaliśmy się widokami bo ładnie było widać Tatry a w tą niedzielę planujemy Ogrodzieniec . Cześć Reantko, byliśmy na Weselu - drugi koniec Polski, ale fajny wypad:), a Ogrodzieniec też piękny - znam bywałam jak mieszkałam na Śląsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.05.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ola pięknie u Ciebie. Pozdrawiam Ewa, żeby to u nas było;), Wyżynka ale też piękna;), no chyba że mówisz o budowie;), to dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 27.05.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 zobaczyłam ten wspaniały widok i pierwsza myśl " jak dobrze, że już niedługo wakacje"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ewa, żeby to u nas było;), Wyżynka ale też piękna;), no chyba że mówisz o budowie;), to dziękuję!!! Mówiłam o domku, ale widoczki też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 30.05.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ola! Co tu dużo mówić już jest pięknie, domek mam na myśli. Co by nie było w środku, sam domek biję wszystko na głowę. Klimacik fajny jest.Reszta to będzie jak przyprawy do dania głównego. Wszystko zależy jaka z Ciebie kuchareczka, czy na ostro czy na łagodno lubujesz?!!!! czekam, ....aż mi ślinka cieknie, i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.05.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzięki Wszystkim za miłe komenty:) lili, też nie mogę się doczekać, ale żeby danie było wykwintne wymaga czasu:) Póki co wstawiam prowizoryczne schody, które, jak znam życie, trochę u nas zabawią http://img692.imageshack.us/img692/9919/zdjcie0342y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 31.05.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No, no Oluś, te schody to po prostu megaprofesjonalne!! a widoczki wakacdyjne suuuper - od samego patrzeni a człowiek wypoczywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 31.05.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 dorben, bardzo Ci dziękuję i powtórzę Teściowi - to jego dzieło na moje urodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 31.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ojjjjjjjjj, jak tam pieknie, i tam i tu, no po prostu slicznie, widoczki i domek,hmmmm, alez sie romarzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.06.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Bożena dziękuję. Powoli podchodzimy do wylewek - mokre prace, których nie lubię, ale niestety trzeba:), dlatego chciałabym żeby ekipa była sprawna, a później chciałabym wyrównać teren i powoli zacząć coś sadzić w końcu w ogrodzie. Jeszcze mamy jeden dylemat odnośnie garażu - mamy projekt, garaż wolnostojący rzecz jasna, i nawet materiał jest zakupiony, na przechowaniu w tartaku - chcieliśmy go zrobić z modrzewia, żeby się zgrał z domem, ale zaczęły się pojawiać pytania, czy nie lepiej zamówić blaszak pod wymiar i otynkować (pomysł lili), blachodachówkę położyć taką jak w domu, zaczęłam się zastanawiać czy drewaniany prosty garaż nie popsuje klimatu domku. Drzewo zawsze można sprzedać na ten garaż więc problemu wielkiego nie ma. Sama nie wiem. Napiszcie co myślicie. Tym bardziej, że znalazałm śliczne ogrodzenie do domu drewniane ale z betonowymi łączeniami czy jak tam się to fachowo zwie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 My chyba też zdecydujemy sie na zakup blaszaka, bedzie służył jako składzik wszelakich dupereli bo garaż przy chałupie malutki jest A Wy sami musicie sie zastanowić co lepsze. Napewno blaszak tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 07.06.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 OLa! Bardzo mi miło,że możemy być w czymś pomocni. Dobry blaszak nie jest zły. Ale to sprawa indywidualna, na pewno to tania wersja a po otynkowaniu całkiem przyjemna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts